Hirdetés
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- 
			  Mobilarena Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lapa veterán válasz  franc0

üzenetére franc0

üzenetérerosszul berakni szerintem ha akarod se tudod. a wlan nem is fog szerintem elindulni abban a slotban. erre nem merek most megesküdni, de sima biossal semmiképp. modbiossal nemtom. oké, hogy nem vagy sügér, de megnézném azért a biost pontról pontra. utána ubuntu 10.04 vagy 12.04 live usb --> indít --> terminál --> lsusb. ott kéne legyen egy ericsson cucu. ha nincs, akkor szerintem inkább a kártya halott, de lehet a slot is. 
- 

audi100td nagyúr válasz  franc0

üzenetére franc0

üzenetéreEsetleg kapd ki a RAM-okat meg az akksit, a WWAN kari legyen a slotban, majd nyomd le a bekapcsoló gombot, hogy tényleg áramtalanítva legyen a gép. Majd dugd rá a tápot és indítsd el így memória nélkül, várd meg míg kicsipogja magát, majd mindent vissza. Nem fűzök hozzá esetedben sok reményt, de egy próbát megér. Declare: Az optikai meghajtó helyére át tudod tenni a vinyót, az SSD meg mehet a vinyó helyére. Vagy raksz bele egy mSATA SSD-t és akkor nem kell lemondani a DVD-ről sem. "Az adatok tárolása HDD-n és SSD-n is történhet, sőt, 32 GB-os, mSATA csatolós SSD gyorsítótárral is rendelhetők a gépek" Az mSATA-ba rakott SSD-t, cache-ként is használhatja a vinyó, de szerintem több értelme van mondjuk bepattintani oda egy 64GB-osat és mehet arról a rendszer, adatoknak meg ott van a vinyó. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Sorozatok
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Revolut
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Lenovo T14 Core i5 10210U 16Gb Ram 256Gb NVMe FullHD IPS Boltól Garanciával Számlával
- Lenovo T14 G2 Core i5 1145G7 16Gb Ram Intel Iris Xe 256 NVMe Boltból Granciával Számlával
- Dell 7430 Core i5 1245U 10 mag 12 szál 16Gb Ram 4K Kijelző Boltból Garanciával Számlával
- Lenovo E14 G4 Core i5 1235U 10 mag 12 szál 40Gb Ram Gyári Garancia Boltból Számlával
- Lenovo P43s Core i7 8665U 16Gb Ram 512Gb NVMe Nvidia P520 Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő