- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
rgeorge
addikt
"Hibakód: 0xC004F210
Ez a hibaüzenet akkor jelenhet meg, ha nem az eszközre telepített Windows-kiadásnak megfelelő termékkulcsot adott meg. A hibaüzenet akkor is megjelenhet, ha előzőleg már frissített a Windows 10-re, de az eszközére telepített Windows jelenlegi kiadása nem felel meg a digitális jogosultságához tartozó kiadásnak.
Ebben az esetben megadhatja az eszközre telepített Windows-kiadásnak megfelelő termékkulcsot, vagy újratelepítheti a digitális jogosultságának megfelelő Windows 10 rendszert. " -
Chaser
legenda
ez egy hd ips panel
elképzelhető, h cserélték hiba miatt akár szervizben a fhd-t erre, vagy gyárilag ezzel szerelték, mert egyébként előfordul tp-ben, és az eladó rosszul tudja h csak fhd létezik belőle
emlékeim szerint a win alap driverrel is érzékeli a valós max felbontást és be is lehet általában állítani, de ha nem, inteles driverrel már mindenképp -
Tikakukac
titán
Nem tudtunk elég drága Yogát rendelni még amire ne állt volna fel a hátszőröm instant. Nagyon nem semmi hogyan pusztulnak el az sem, mikor kirendel a cég egy flottát felső-középnek és aztán perre kell menni a szervizzel, mert lehetelen volt megjavítani gépeket de azért ők megmondták, hogy rendben van mikor lefordul a kijelző a házról. Lol.
-
Csedit
aktív tag
Az egész tapipad mozgott amikor lenyomtam, már ez is elég zavaró, de nagyon kellett figyelmen, hogy hol nyomom. Felül volt egy fél centis holt sáv, aztán kezdődtek a gombok, mindig ott fent nyomkodtam
És csak sejteni lehetett, hogy kb hol is vannak a gombok.
Így pedig most ez egyértelmű.
Amióta ThinkPadom van, ez pedig már több, mint 10 éve, csak a TrackPointot használom, most már csak e miatt nem váltok más típusra. -
Tim82
félisten
Az nem baj, tudtommal tömörít, amit lehet.
Igen, jól érted, az kelleni fog egy esetleges visszaállításhoz.
A másik kérdésedre: van M.2 foglalatba való HSDPA, LTE modul többféle is, én javaslom a techship.se kínálatát nézni a választék miatt (rendelni nem onnan fog tudni az átlagember, csak céges ügyfelek tudnak regisztrálni).
-
Tim82
félisten
Lemezkép mentéssel kapcsolatban ezt tanulmányozd, visszaállítással kapcsolatban meg ezt.
Magyar nyelvű tutorial egy fórumtársunktól. Ez meg szintén tőle hozzá kapcsolódó téma.
Keresőnek: Macrium Reflect Free klónozás lemezkép visszaállítás backup recovery restore
-
törölt tag
Nálam a w10 első komolyabb frissítése utánmajdnem lefelezte az aksi időt. Csináltam egy tiszta instalt, akkor is. Plusz még a pm. sem kelt éltre. Így jött vissza a hetes. Most nem tudom mi a helyzet. Ha a power manager megoldódik nálam jön vissza a 10.
szemarci: +1 ips, ennyiért ne is gondolkodj
-
Tim82
félisten
Van ilyesféle funkció, és igen, a sikeres W10 upgrade után egy hónapig él, utána törli a rendszer a "régi" Windows állományait, amiből elvégezné a régi rendszerre való visszaállítást.
De én is olvastam már olyat, hogy nem mindenkinél működött ez a visszaállítgatós történet, ezért javaslom a valamilyen ízlés szerinti klónozó alkalmazással elvégzett lemezkép-mentést a jelenlegi rendszerről a W10 upgrade előtt.
-
Tim82
félisten
Sokan ha megfeszültek se tudtak visszatérni win8.1-re.
Épp ezért szerintem ajánlott nem feltétlenül a Win 10 beépített megoldására bízni a dolgot, hanem mondjuk egy Macrium Reflect Free-vel lementeni backup-nak egy visszaállítható lemezképet egy külső vinyóra még a W10 update előtti állapotról.
-
Chaser
legenda
Továbbra se vágom a papírt, adott géphez kérik az alkatrészt és rögzítik. Dellnél pl úgy cseréltettem egy töltőt bemondtam a serialt, megnézték, nem volt cserélve még, futár hozta az újat, régit vissza se kellett adni. Igaz közben járt egy fórumos kollega is, de más gyártónál is hallottam ezt. Azt hogy mit hova sumákolnak oké, de ha alkatrész csere van a gép sn-jéhez fogják hozzá csapni, tehát nyoma marad.
-
Tikakukac
titán
Sweet. Hát, azért nem 3 év az. 1 év a többit meg adja rá a disztri avagy nem.
Ha első garija itthon akkor nem értem a papírt, ha nem akkor igen, utána Dell már jó ideje honosíttat.
Tőlem sem kértek még be papírt, de simán benne van a pakliban, amikor több tonna ram, ssd, alkatrész van kihozva a szervizekből előbb-utóbb betelik a pohár és akkor ez lesz.
-
-
Chaser
legenda
3 év után lényegtelen inkább, mert akkor már nem garis. Ezt amúgy soha nem értettem, nem embernek/cégnek adják a gart hanem a gépre, mi köze egy papírhoz ha be tudják azonosítani anélkül is? Max ha komplett gépcsere van eredeti vételár miatt oké ha nem tudják olyanra cserélni. Egyébként lehet van wilággar, csak papírral. Nyilván mindenki hordja magával a notebookja papírjait üzleti utakon, ha ellopják akkor már papírral együtt lopják el
-
Tim82
félisten
Viszont itthoni T410 adaptere nem tudja ezt a frekit és feleségem Galaxy S4-e is szenved vele.
A T410-ben milyen wlan adapter van? Az S4 valószínűleg azért szenved vele, mert az 5 GHz sokkal érzékenyebb olyanokra, mint pl. közfalak, ezért a hatótávja is kisebb, mint a 2,4 GHz-nek. (Saját tapasztalat: 50 m2-es panellakás ebédlőjében elhelyezett WDR3600 5 GHz-es hálózatán egy szobával arrébb, a nappaliban az X201-emben lévő Intel 6200AGN olyan 40% körüli jelerősséggel látja, a Nokia Lumia 820-am meg 2 csíkkal jelzi ugyanezt. A nappaliból nyíló erkélyen a Lumia 820 már nem látja az 5 GHz-es hálót.)
-
Tim82
félisten
Alapvetően nem tudjuk, hogy milyen wlan adapter van a notidban (gondolom, ez a Helix), milyen router, melyik sáv (2,4 vagy 5 GHz) és sanszos, hogy szoftveres probléma, ha egyszer W8.1 update után hülyült meg. Nekem egyszer volt hasonló esetem, Win 7 + Intel 5300AGN + TP-Link TL-WDR3600 (Atheros chipsetes router) @OpenWRT viszonylatban az 5 GHz-es sávon, akkor a router újraindítása segített.
Én megpróbálkoznék a wlan driver újratelepítésével esetleg.
-
Tikakukac
titán
Kinek mi. Meguntam, hogy lassan közép-felső vezetők havi bérét dobálom bele eszközökbe, amikben olyan hibák vannak amiket egy 3 éves is egyből megmutat. Nekem ebből van rohadtul elegem, annyira telibe van rakva, hogy mit ad ki magából egy-egy cég, hogy már rendesen bunkónak érzem...
-
Tim82
félisten
-
-
Poo
senior tag
Szerintem felejtős amit szeretnél abban a formában ahogy szeretnéd
Nálunk pl a kifejezetten a 3g-s simeken a hanghívás le is van tiltva.A viber szerintem működhet de az hogy telefonként használod az szerintem nem, ha működne akkor lenne hozzá lenovos szoftware úgy gondolom.De ha sikerül akkor írd meg
Külföldi forumokon sincs erről sok bejegyzés.
-
donjohnson
addikt
szerintem előfordulhat, hogy újra be kell járatni a sokat pihent akksit.
nekem is sanyo van a most vásárolt t430-asban és ez meg 10% elhasználódással érkezett, ami tegnapról mára feljavult 4% elhasználódásra. persze hirtelen merülést nem produkált, a te géped többet állhatott. -
cadeyrn
aktív tag
Van egy ISO-m, ami vmi ThinkPad battery reset. Akkor történt velem ugyanilyen, amikor egy cella meghalt. Fogalmam sincs, hogyan, de a CD rendbe tudja tenni részben; esni fog a kapacitás, de utána működött az akksi évekig.
-
-
Gondwana
addikt
Itt biztosan meg tudják csinálni, még jobbra is, mint az eredeti Lenovo.
Szerk.: olyan kitételt, hogy target price nem olvastam, de vannak tőlük régebbi árajánlataim minimális darabszámmal, othhon kikeresem és beírom.
Szerk.: T530-on is képes ez-az bekerülni a fresnel-fóliák közé, a statisztikai átlag szétszedéses tisztítással csak több kárt csinál ilyen esetekben. Békésebb megoldás a kijelzőcsere ilyenkor, ha tényleg zavar.
-
Peet91
aktív tag
Szerintem a szervizek, pl. smartservice is vállal alkatrész beszerzést. Más kérdés, hogy csilliárd trillió forint lesz a vége. :/
ebay még ami eszembe jut, de szerintem eléggé rétegtermék/friss a cucc ahhoz, hogy sok alkatrész legyen hozzá.
@mtade: Szerintem nem ez volt a lehető legjobb döntés, tekintve hogy előszeretettel murdel meg BGA hibával. Gyakorinak annyira gyakori, hogy nálunk a céges dell d630-ak, amikben ugyan ez a gpu van, 60-70%-a halt meg ezzel a hibával. Integrált gpu-s kellett volna, vagy eggyel frissebb modell másmilyen dVGA-val.
-
-
Tim82
félisten
Tudtommal kétféle Firewire szabvány van, Firewire 400 és Firewire 800.
A Thinkwiki ugyan FW400-at ír a T410-re, de tekintve, hogy egy-két generációval korábbi modelleken is FW800 van, ezt kétlem.
Nem tudom, milyen régi a kamera, de azon gondolom, inkább FW400 van, tehát valószínűleg egy átalakító fog kelleni.
-
-
Francia91
veterán
Simán! Én is Win7-tel használtam anno a T60p-met
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Játékra optimalizált chipkínálatot tervez a Microsoftnak az AMD
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Inspiron 14 7440 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő Core 5 120U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Acer Nitro AN515-57 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3060 16GB DDR4 512GB NVMe gar
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest