Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Google Pixel topik
 - Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
 - Fotók, videók mobillal
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából

- 

Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Ed_007
aktív tag
válasz

Tikakukac

üzenetére
						Legalább 100 darab X220-at és X230-at szedtem szét. Legalább. Szerintem menne csukott szemmel is. Fedlap és kijelző-bezel cserének 90%-ban úgy kezdek neki, hogy elmondom: nem tudom garantálni, hogy minden létező patent és csavar ki fog jönni és minden 100%-os lesz. Aki ilyet ígér az hazudik, de minimum bolond.
Az X220 és 230 azért nem mai darab. A T460p-m kb fél éves... azért nem hiszem, hogy itt berohadt csavarok, elöregedett patentok és hasonlók lennének. A Lenovo azért szerencsére többnyire szerelhető maradt.
Nem arról van szó, hogy van egy sz.r gép, amin lehet mindent próbálni, mert úgysem lehet rontani rajta, és örülünk, ha bármi előrelépés lesz, hanem van egy tök jó, hibátlan gép, amin szeretném az egyébként problémamentes angol billentyűzetet egy vadiúj magyarra cserélni...
Autószerelő sem fog a világ összes típusának összes alkatrészéhez úgy nyúlni, mintha csak egy sört nyitna ki.
OK, ezért is írtam, hogy olyan kellene, akinek már gyakorlata van benne. Nem akarok én senkire semmit sem ráerőszakolni, ha még nem találkozott a típussal, semmi gond, de rá nem bíznám.
Szép dolog az önbizalom és az általános szerelői rutin, de a tudást és típusismeretet nem pótolja.
Te is biztosan gyakorlottabb vagy a századik T230 után, mint az első előtt voltál.
 - 

Silεncε
őstag
válasz

Tikakukac

üzenetére
						Nekem egy ventitakarítast+ uj pasztát kéne megejteni a laptopon, de kicsit félek, hogy kb teljesen szét kéne szedni az egészet, úgyhogy inkább így marad. Nem tudom, volt-e már takarítva, de talán az idle 46-50 fok annyira nem rossz.
Viszonta billzet csere az tényleg 2 csavar+ a csatlakozó, nem tudom az újabb gépeken mennyivel lett bonyolultabb

Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Vigneau interaktív lokálblogja
 - Mibe tegyem a megtakarításaimat?
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - MW2 - MW3 játékosok baráti köre
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Eredeti játékok OFF topik
 - Fejhallgató erősítő és DAC topik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - További aktív témák...

- 4K ÉRINTŐS Dell,15,6"core i7 (8x3,3Ghz)GT750 2/4GB VGA,8-16GB RAM,Vil.bill,SSD,jó akku,Win.11,SZÉP
 - Acer 15.6",FullHD,core i3 8145U(4x3,9Ghz)MX230 2/4GB DDR5VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD,szép állapot,Win.11
 - Nitro ANV15-41 15.6" FHD IPS Ryzen 5 7535HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
 - Microsoft Surface PRO 6 (256GB) + Billentyűzet
 - Dell Precision 15,6" FullHd IPS,Magyar,core i7,2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TB SSD,jó akku,Win11,szép

- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
 - 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (FOGLALVA)
 - ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
 - HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M
 - Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest