Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• csubuka

addikt

Sziasztok!

Egy kis gépcsere tanácsot szeretnék kérni Tőletek...

Ha a W520-nál kisebb gépet akarnátok - mert a GPU-ja nincs kihasználva és egy tégla a tápja, meg túl böhöm és komoly dolgokra úgyis vagy a céges vagy az asztali lenne hazsnálva-, akkor T430 az opció manapság nem? Elég olcsók, ahogy nézem, lehet, hogy a a gazdaságosság is felé mutatna.

-Ami tetszik a T430-ban az X230-hoz képest, hogy masszívabb, fizikailag szeparált touchpad gombjai vannak és van bele 900-soros kijelző gyárilag (az nekem többet ér, mint az IPS), meg a caddy opció, meg gondolom hűvösebb és halkabb, meg a nem forrasztott proci, meg a fedél zárja, ami nincs az X230-ban. Méretben azért egész elfogadható még szerintem a T430 talán.

-Amúgy az X230-nak már nem olyan beteges, hibára hajlamos az USB csatlakozója, hogy kitörik a pöcke? Gondolom sajnos a palmrest az ott is érzékeny azért, csak, hogy legyen gond vele. A mérete a vonzó csak.

-A kijelzőmodok drágák és ahogy írjátok, csak gond van a panelokkal. Nekem inkább a felbontás fontos, mint az IPS kivitel, főleg, hogyha gyakorlatilag nem lehet IPS-t normálisan szerezni bele.

Repüljek rá a T430-ra?

Köszönöm előre is! :R

Új hozzászólás Aktív témák