Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Vettem fungi-tól egy X200-t elvileg TN panellal. Majd vettem egy elvileg VA panelt Chaser-től. Mielőtt beszereltem a VA-t, lefotóztam az adatait. Mind a kettőnél a Model No: B121EW03 V.6 és a P/N 42T0509. Azzal, hogy elvileg, nem kérdőjelezem meg senki szavahihetőségét, de ez így nekem magas. Hogy lehet a típusa egy TN-nek és egy VA-nak is ugyanaz?
A másik észrevételem, hogy az eredetileg TN panelként vásárolt X200 kijelző alsó részének horzintálisan egységesen enyhe sárgás foltosodása van szemből nézve 1-2 centiméteren (fotózni lehetetlen). Ha kicsit döntök a kijelzőn, akkor ez a foltosodás teljesen megszűnik, így mondhatni teljesen homogénnek tűnik a kijelzőnek ezen része is. Ha tényleg foltos lenne, akkor így (megdöntve) is látnom kellene némi elszíneződést (gondolom én). Beszerelve az új (használt) VA panelt, ugyanezt tapasztalom. Hogy lehet két egymástől független kijelzőnek ugyanaz a hibája, már ha ez hiba? Így már itt sem gondolok feltétlenül hibára, szimplán csak ezt sem értem.
A harmadik lenne az utolsó kérdés, melyről csináltam egy siralmas képet, hála a vakunak. Az a kis műanyag valami jól lett a helyére illesztve? Csak mert az a kábel, ami a kijelző aljához csatlakozik, ott szépen kilátszik, ergo meg is sérülhet (szemből szintén). Sürgősen szedjem szét és gondoljam át újra, hogyan rakom össze?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF Gaming FX505GT 15" notebook makulátlan eladó
- Acer Swift 1 laptop
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14 G4 - Ryzen 7 5825U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest