Hirdetés

  • Olcsó USB WiFi AC adapter

    lo Egy olcsó WiFi AC USB adapter jó szolgálatot jelenthet, ha az új router csak elvileg támogatja a 2,4 GHz-es átvitelt.

  • AI-t kap a Toughbook is

    ph A Panasonic híres strapanotebook-szériája a Meteor Lake processzoroknak köszönhetően szolgált rá a megnevezésre.

  • Switch-re is befut a Darkest Dungeon 2

    gp A PlayStation kiadások mellett a Nintendo konzoljára is elérhető lesz jövő hónapban az új kiadás.

Új hozzászólás Aktív témák

  • #59070464

    törölt tag

    Vettem fungi-tól egy X200-t elvileg TN panellal. Majd vettem egy elvileg VA panelt Chaser-től. Mielőtt beszereltem a VA-t, lefotóztam az adatait. Mind a kettőnél a Model No: B121EW03 V.6 és a P/N 42T0509. Azzal, hogy elvileg, nem kérdőjelezem meg senki szavahihetőségét, de ez így nekem magas. Hogy lehet a típusa egy TN-nek és egy VA-nak is ugyanaz?

    A másik észrevételem, hogy az eredetileg TN panelként vásárolt X200 kijelző alsó részének horzintálisan egységesen enyhe sárgás foltosodása van szemből nézve 1-2 centiméteren (fotózni lehetetlen). Ha kicsit döntök a kijelzőn, akkor ez a foltosodás teljesen megszűnik, így mondhatni teljesen homogénnek tűnik a kijelzőnek ezen része is. Ha tényleg foltos lenne, akkor így (megdöntve) is látnom kellene némi elszíneződést (gondolom én). Beszerelve az új (használt) VA panelt, ugyanezt tapasztalom. Hogy lehet két egymástől független kijelzőnek ugyanaz a hibája, már ha ez hiba? Így már itt sem gondolok feltétlenül hibára, szimplán csak ezt sem értem.

    A harmadik lenne az utolsó kérdés, melyről csináltam egy siralmas képet, hála a vakunak. Az a kis műanyag valami jól lett a helyére illesztve? Csak mert az a kábel, ami a kijelző aljához csatlakozik, ott szépen kilátszik, ergo meg is sérülhet (szemből szintén). Sürgősen szedjem szét és gondoljam át újra, hogyan rakom össze?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák