- Yettel topik
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na, meglett az új LGP kijelző, és ááááállat.
Hardveraprós eladótól vettem, perfekt állapot, sokkal magasabb fényerő, mint az előzőnél, a szokásosnál jóval szerényebb light leak, az is lent, és csak sötétben látható, pazar panel... tökéletesen homogén, a legszebb, amit eddig LGP-ből láttam (anno a T500-amban lévő sem volt piskóta).
Irgalmatlan ütést kapott a múltkor a vas... most szétnéztem benne, van egy repedés a kijelzőrollcage-en a zsanér mellett nem sokkal, szerintem hónapokon belül cserés lesz az a rollcagetábla, mert tovább fog repedni.
Bónuszpoén: a gép alja is kapott, a bal oldalon az expresscard alatt hosszában egy repedés a műanyagon, a műanyag elmozdult a deszka felé, emiatt kimutathatóan jobban le lehet nyomni asztalon a lapos bal oldalának palmrest alatti részét (nem billeg, de érezhetően rugalmasabb mint a másik oldal).
Megnéztem, bent a rollcage szerencsére nem törött, de a műanyag a repedés mellett úgy elmozdult, hogy szabad kézzel vissza sem tudom pattintani (majd 1mm), emiatt viszont még nem akarom deszkáig bontani szerencsétlent..
Lényeg, rollcage nélkül ez a gép kb kettétört volna nem csak kijelzőstől, de alaplapostól is. V alakú lenne.
Dicsértessék a rollcage, testvéreim.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fontos marad a nyílt forráskód az Intelnek, csak nem a megszokott formában
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Yettel topik
- iPad topik
- Windows 11
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest