Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok, az alábbi első hozzászólásban található leírással kapcsolatban lenne egy kérdésem:
*A géphez nem kaptam helyreállító/Recovery lemezeket, hogyan tudom újrahúzni a rendszert baj esetén?
Amennyiben Windows operációs rendszerrel vetted a gépet, a vinyón található az ún. rejtett partíció, erről helyreállítható az OS. Érdemes azonban elkészíteni az ún. Recovery lemezeket: Start - Minden program - ThinkVantage (régi gépeken Access IBM) menüben "Create Recovery Media" - ezen belül "Create Product Recovery Discs now". 1 db CD-re és 1 (esetleg 2) db DVD-re lesz szükséged.A szóban forgó gép egy X220, és német Windows 7 van rajta.
Optikai meghajtó ebben ugye nincs, így nem is tudnék recovery discet csinálni, ha valami képfájllal oldanám meg akkor is gondolom a német Windowst tudnám rá újra felrakni.Meg tudom azt csinálni, hogy rárakom a saját magyar MSDNAA-s Win7-emet és a drivereket utólag pakolom fel? A gyártó honlapján egész sok dolgot láttam.
Vagy lesz ami így nem fog működni?Köszi,
Sleed
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- RTX 5080-as GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3714, 97% AKKUMULÁTOR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest