- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
Használtan vennék X230-at vagy X240-et esetleg (X220-at?). Melyiket javasolnátok a konkrét konfigurációtól függetlenül? Anyaghasználat, meghibásodási ráta, touchpad (azt olvastam a 240-esnél szar lett), ilyenekre gondolok.
Barátnőnek lenne hurcibálós gép benne egy ssd-vel, főleg Office-ra és netezésre használná.
Melyik most a jobb vétel a használt piacon?
Köszi,
Sleed -
Sleed
aktív tag
Azt elfelejtettem beleírni, hogy nem a merevlemezre tenném az új rendszert, hanem vettem bele egy mSATA-s SSD-t és arra tenném.
A jelenleg rajta lévő Windows az Professional, ahogy az MSDNAA-s Windowsom is.Akkor elég annyit csinálnom, hogy a saját Windowsom kiírom egy pendrivera, felteszem az SSD-re és letöltöm a megfelelő drivereket?
A merevlemezt formázhatom utána?
Mi az amit szerinted mindenképpen rá kéne tennem, és mi az ami felesleges? -
Sleed
aktív tag
Sziasztok, az alábbi első hozzászólásban található leírással kapcsolatban lenne egy kérdésem:
*A géphez nem kaptam helyreállító/Recovery lemezeket, hogyan tudom újrahúzni a rendszert baj esetén?
Amennyiben Windows operációs rendszerrel vetted a gépet, a vinyón található az ún. rejtett partíció, erről helyreállítható az OS. Érdemes azonban elkészíteni az ún. Recovery lemezeket: Start - Minden program - ThinkVantage (régi gépeken Access IBM) menüben "Create Recovery Media" - ezen belül "Create Product Recovery Discs now". 1 db CD-re és 1 (esetleg 2) db DVD-re lesz szükséged.A szóban forgó gép egy X220, és német Windows 7 van rajta.
Optikai meghajtó ebben ugye nincs, így nem is tudnék recovery discet csinálni, ha valami képfájllal oldanám meg akkor is gondolom a német Windowst tudnám rá újra felrakni.Meg tudom azt csinálni, hogy rárakom a saját magyar MSDNAA-s Win7-emet és a drivereket utólag pakolom fel? A gyártó honlapján egész sok dolgot láttam.
Vagy lesz ami így nem fog működni?Köszi,
Sleed -
Sleed
aktív tag
Sziasztok!
X220-at tervezek venni használtan.
Mi az amit érdemes a vásárlás előtt ellenőriznem rajta?
Köszi,
Sleed
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple MacBook
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ZBook Firefly 14 G11 14" FHD+ IPS Ultra 7 155H 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest