Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fungi

aktív tag

válasz #43301120 #73577 üzenetére

Semmi titkolózási szándék nincs, volt egy kérdés W500 váltható grafika működésre Win8,1 ügyben. Kb. 10 napja próbálkoztam egy T500-al ugyanezzel, pár angol nyelvű fórum olvasása után működik nálam, de úgy gondoltam ez már egy megoldott probléma, abban a privátban azt írtam le ahogy nekem sikerült, lehet hogy van ennél jóval egyszerűbb módszer...és vannak itt nálam sokszor okosabbak.

Első próbálkozásra a legutolsó Power Managert felraktam, be sem bootolt a gép. Akkor kezdtem olvasni
    több fórumot. Aztán összejött, ebben a sorrendben /PM mindenképpen a végén/

Először Sentabrina, aztán Legacy telepítés. akkor jobb egérrel már váltható a videó. végül Win7 kompatibilitás módban Power Manager 6.07 telepítés és kész!

A Power Managert nem a Thinkpad/Utility mappába raktam, hanem létrehoztam a Program Files-ban egy Thinkpad mappát, abba került. /Ez utóbbi lehet hogy tök felesleges, (olvastam hogy valaki így csinálta) de az ember a kudarcok után /voltak/ már mindent megpróbál. Mikor sikerült, nem finomítottam, úgy hagytam ahogy van, így most működik a váltható grafika PM-rel Win 8,1-en. /T500/

Sentabrina /T400 500 Switchable Graphics for Win 8,1

[link]

Legacy

[link]

a 13,1-es 147 Mb a jó.

végül Power Manager 6,07 /Win7 kompatibilitási módban/

Külföldön vagyok, a linkeket visszakerestem, ha bármelyikkel gond van, feltöltöm a nálam levőket, de elvileg jók. Ha bárkinek segítettem, örülök, és ha van jobb, egyszerűbb, biztosabb, annak pláne! Üdv-

Új hozzászólás Aktív témák