Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colonel993
senior tag
válasz
FoxiestFox #56497 üzenetére
És bizony milyen szar port is volt mikor megjelent... erőltetve, kapkodva, siettetve... és biza milyen BAROM VOLTAM, hogy megvettem anno megjelenéskor 12e HUF-ért...
Trágya gány a telepítő (totál ismeretlen karakterek és kriszkrasszok a telepítő program gombjain meg társai... kb azt hittem hogy hamisított a szofver... közben meg minden ötödik embernél olvasható volt fórumokon) nincs Windows Live magyarban mert régiózár, de Win$ux Live profil nélkül nem tudod aktiválni a serialt/a játékot... tehát eleve kiskapuzni kellett...
Az egész játék instabil, az akkori legerősebb gépeken is megröccent (még mai is Patch nélkül) feltéve ha épp el sem indult vagy full bugosan mert PONT nem támogatta a Te kártyádat (vagy inkább az a nagyobb csoda ha együttműködött a kártyádal (?))
ATIsok mind meghalltak kb, szerencsére akkor még Nvidia vonalon voltam... abból is pont egy 9600GT... a megjelenés második napján kijövő sokadik Patch és Nvidia Driver frissítés után játszani is tudtam3 napon belül visszavittem az 576-nak... ők benntartották 1 hónapig aztán visszaadták egy 5-6 oldalas prezentációs jellegű "megoldások" kupaccal, hogy Ők nem adják vissza a pénzem mert ez a játék jó
Ők maguk is leírták a több oldal egyikére, hogy Windows Live nyente Hungarisztánban, de persze ha UK vagy USA profilt csinálsz és persze KÜLFÖLDI e-mail címmel amit dettó meg kell csinálni külön akkor jóságosan szuper...
Az mellékes, hogy a játék minden egyes tesztúrája olyan max felbontáson is mint egy elkent kulimász... és az árnyékok már-már célirányos epilepszia generátorok a fűrészfogas tenyér méretű pixeles éleivelNoh, már megint elborult az agyam és kiadtam a dühöm ezen élményeimből
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest