- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 10 VI 16
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
MrSealRD
üzenetére
A Dell tudott még nálam valamit: kussolt. Tehát ha ököllel vertem is kussolt. Ellenben ahány 30-as TP elém keveredett mindegyik vagy keményen illesztési hibás volt, vagy ropogott, vagy valami takony volt benne. Az az NBD gari pedig olyan plusz, amit pontosan amiatt választanak az emberek, mert retek drága gépet vettek munkára, hogy legyen pénzük, amiből megtérül a gép is. Nem hobbiból. Igenis kopogtasson a kollega és cserélje ki a fél gépet 48 órán belül ha kell, az infoparkba menjen az aki tanulni is akar, a'la én pölö, fél milla körül jár a fenéktörlés nyelvvel azt hiszem.
Én ha engedek valamiből az a minőség, pénzért. Az ár jelenleg stagnál, a minőség esik, ergo itt valaki átkurjant engem, ez nekem veri a csőrömet, pedig én aztán fanboy vagyok, ezekbe az x200-akba belevertem vagy fél millát szerintem.
btudos: Hát, ha ilyen szórás lesz minőségben akkor hamarosan megtudjuk milyen a levonó féle NBD gari

Új hozzászólás Aktív témák
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Path of Exile (ARPG)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Adobe Photoshop
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HP Pavilion 15-eg2002nh - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - Win11 - 512GB SSD - Garancia - MAGYAR
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- ASUS ROG Strix SCAR 17 csúcs gamer laptop, i9-12900H, RTX 3080 Ti, 360hz! Szép állapotban,dobozával.
- HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB/Gari
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK STUDIO 15 G7 WORKSTATION! 7-10850H/32GB/256 SSD/NVIDIA T2000 4GB/GARI
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 Mobile Workstation - i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest