Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- A Vivo X300 Ultra lehet az első telefon két 200 MP-es kamerával
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shatterstar
aktív tag
válasz
Chaser #53212 üzenetére
Nem bajlódok fölöslegesen ram cserével, hanem szépen visszaküldöm mert ilyenkor ez a módi! Így is van rá 1 év gari, szóval no para
Látod mondtam én,hogy valami nem stimmel,de elsőre senki se akarta elhinni.
A telepítést mindig úgy csinálom,hogy először felmegy az oprendszer (W7) majd a SU és kész! Ilyen még egyszer sem történt mint ezzel a T500-zal. Bár, nem vagyok akkora szaki mint itt sokan,de egy ekkora hibát még jómagam is kapásból felismerek. Az én bios-om szintén 2009-es egyébkéntÓ azt még nem is említettem,hogy a mai nap mi történt! Fogtam és letöröltem a power manager-t, erre gondoltam egyet és benyomtam az Fn+F5 kombót, és láss csodát felugrott a BT rádió ablaka
Ez azért vicces, mert 1-2 napja nem volt hajlandó reagálni erre a billentyű kombinációra...
Próbáltam a telómmal összekötni a gépet,de erre meg azt írta ki,hogy túl sok időt vett igénybe a csatlakozás és emiatt nem sikerült a procedúraSzerk: Sensei: Eszem ágában sincs frissíteni, inkább visszaviszem az előző tulajnak aztán találja ki ő,hogy mi a problémája!
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Linux kezdőknek
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Óvodások homokozója
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest