- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Egyelőre semmi jele annak, hogy a zsanér fel akarná adni. Meg azért a méret ellenére viszonylag normális felbontása van (1280 x 720). Kár, hogy az első néhány EE PC modellt leszámítva gyakorlatilag már egy netbook is köröket ver a hardverére.
Mi utazáshoz vettük hurcibálós gépnek, de igazából a benne lévő minivinyó és az 512 MB RAM miatt elég lassú még XP-vel is. Szereztem bele + 512 MB RAM-ot, de az hibásnak bizonyult, így visszaküldtem és visszakaptam az árát.
Amúgy franc0-nak egyébként igaza van, csak vedd figyelembe, hogy ha bármi gebasz lesz, az SL300-at sokkal könnyebb lesz szerelni + cserealkatrészt keríteni bele, de ezt már úgyis tudod.
audi100td: hurcolós gépnél szerintem nem fog játszani a dokkoló és/vagy külső ODD, ezt meg neked kellene elfogadnod. Mellesleg a fene sem akar meggyőzni, csak egy kicsivel több toleranciát kérnénk a tiedtől különböző szempontokkal szemben.
Ami a dokkolót illeti, pont valóban a két elég fontos dolog (ODD és digitális kimenet) alapból megvan az SL300-on. Amúgy ezt a nagy utálatot én sem értem. Oké, hogy nem "igazi" TP és gyengébb is a minősége, de ettől miért volna automatikusan szar és lenézendő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Freemail
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ford topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Ryzen 5 Lenovo IdeaPad 3 laptop(Újszerü)
- Lenovo Legion Pro 5 i5-14500HX 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA GeForce RTX 4060
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- BESZÁMÍTÁS! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest