Hirdetés
- Vivo X200 FE amire vágytam
- One mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
A Vaio-k a szívem másik csücskei. Rengeteg volt nekem anno. A TX-től elkezdve a TZ-n át, egészen az UX-ekig. Még egy Lifestyle P-t is beszereztem, bár ne tettem volna, használhatatlan az Atom és az 1.8-as lomha HDD miatt (SSD-sem nem volt)
Mániáim voltak egy időben a Vaio-k, aztán elmúlt a varázs, de még mindig nagyon jó gépeknek tartom őket. T250-em kettő is volt, a zsanér az egyik gyenge pontja, szétesik.
Viszont az általad említett gyenge alkatrész utánpótlás és drága szervizháttér ami igazán visszatart a cserétől. No meg az, hogy nagyon megszerettem ezt a "Thinkpad-et"
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X200 FE amire vágytam
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- One mobilszolgáltatások
- Hálózati / IP kamera
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Padavan firmware
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- ThinkPad L490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csúcskategóriás gamer fenevad: ASUS ROG Strix Scar G733QS (Ryzen 9, RTX 3080, 32gb ram/1tb ssd)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E744 - i7-4GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD+ I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest