Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
audi100td #44210 üzenetére
merthogy ezt akkor találtam ki mikor rábeszéltem magam a t60-ra. Hogy majd jól veszek egyet holnap a laptopsystem-nél és azért örülnék egy 5 óra körüli üzemidőnek. De akkor a legjobb egy x200 és egy jó gyári nyolc cellás aztán kész.
az x61s is játszhatna, úgy láttam az más képarányú, jobban felszerelt és kifejezetten kis fogyasztású. De abból tényleg nem találok. Amiket itt leírtok, azok meg olyan infók amiket nem találok már meg, mert annyira régi gépek ezek. Régi teszteknél is általában 404...
Ráadásul nem egyszerű, mert sokan segítenek, ahogy ti is. De ugyanennyien akarják kihasználni a vásárlási szándékom és hog naívan kérdezek. Legalábbis ez a benyomásom. Nyilván nettó palimadár kategória vagyok a predátorok szemében, szóval érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Kedvező ár! HP Elite X2 laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Kedvező ár! HP Elitebook 830 G5 laptop (13,3FHD/i5-G8/8GB/256SSD/MagyarVilágítós)
- Eladó kitűnő állapotban lévő HP Pavilion notebook
- Újszerű Acer Nitro V - ANV15 - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 3050 - 2+ év garancia
- Microsoft Surface Go laptop 12,4" i5/8GB/128GB újszerű állapotban
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest