Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
audi100td
üzenetére
merthogy ezt akkor találtam ki mikor rábeszéltem magam a t60-ra. Hogy majd jól veszek egyet holnap a laptopsystem-nél és azért örülnék egy 5 óra körüli üzemidőnek. De akkor a legjobb egy x200 és egy jó gyári nyolc cellás aztán kész.
az x61s is játszhatna, úgy láttam az más képarányú, jobban felszerelt és kifejezetten kis fogyasztású. De abból tényleg nem találok. Amiket itt leírtok, azok meg olyan infók amiket nem találok már meg, mert annyira régi gépek ezek. Régi teszteknél is általában 404...
Ráadásul nem egyszerű, mert sokan segítenek, ahogy ti is. De ugyanennyien akarják kihasználni a vásárlási szándékom és hog naívan kérdezek. Legalábbis ez a benyomásom. Nyilván nettó palimadár kategória vagyok a predátorok szemében, szóval érthető.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- Automobilista 2
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Xbox Series X|S
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- Garanciás MAGYAR BILL lenovo thinkpad t14 gen3 i5 12 gen EXTRÉM AKMU IDŐ!
- Eladó Dell Inspiron 15 3520 laptop Újszerű állapot, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest