- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Én jövök kérdéssel: autós töltő. Milyet érdemes, miért, tapasztalatok, árak és hasonló dolgok érintenének. Elég sokat ücsörögtem kocsiban mostanság és kéne valami megoldás arra az esetre, ha épp nem tankolnám fel az akksit rendesen, vagy hosszabb időre kéne kraft

audi100td: T60 tized mili dettó. Most megnéztem: kopás vagy bármi nemű anyaghiány nincs, szimplán a végén, a kis köröm, amibe az akksi körbe csúszik, az enged. A megoldás az lesz itt is, mint amit mindenhol alkalmaztam: üvegszálas anyagból kicsit befelé megvastagítom a dolgot, visszacsiszolom, 2 pötty matt fekete festék, és kész. De elkopva tényleg nincs, nem tudom akksi, vagy gépház lett-e elméricskélve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lexus, Toyota topik
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- PlayStation 5
- Battlefield 6
- OLED monitor topic
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Book 13.5" 3000x2000 i5-6300U 256GB érintőkijelzős notebook garanciával, üzletből
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest