- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Fotók, videók mobillal
- Nem kamera gomb, kérem, AI-gomb! Kezünkben a Honor Magic8-ak
- Apple Watch
- iPhone topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novics
senior tag
válasz
szacsee #23617 üzenetére
Köszönöm a választ. Én is úgy gondolom, hogy hozza azt a tudást bármelyik, de én amióta meg ez a fusi, azóta egyáltalán nem követem a hardver piacot, és fogalmam sincs, hogy mi rejlik a sok-sok szám mögött tudásban.
A szériahiba lehetősége miatt kerülném a NV kártyákat, a döntőbe már nem is került be olyan gép.Chaser: Az 1024x768 nekem is szemet szúrt, de első blikkre nem tudtam, hogy van e másfajta. Aztán egy kis keresgélés után lett.
Le is tettem róla.
Biztosan nagyon jó a géped, de én most valamiért 14"-os gépet akarok. Ne kérdezze senki, hogy miért! Magam sem tudom.Úgy döntöttem, hogy ha még nem vitték el, akkor ő lesz a befutó. A gépnek jónak, az eladó is korrektnek tűnik, és az a 6 hónap garancia megnyugtató. Esetleg ellenvélemény?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Házimozi haladó szinten
- Xbox Series X|S
- Legyártotta az első wafert a TSMC arizonai gyára az NVIDIA számára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- BESZÁMÍTÁS! PowerColor RED DEVIL 6900XT Ultimate 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő