Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Fifi

őstag

Gyermekem x201-ében lévő WWAN tegnap vacakolt, nem tudott a gyerek Win7alatt a mobil netre kapcsolódni, mert nem érzékelte a SIM-et. Kikapcsoltam a TP-t, levettem az aksit és kivettem a SIM-et, majd visszaraktam. Lőn csoda, ezek után ment minden. :F

A SIM olyan helyen van, hogy onnan elmozdulni nem tud. Ez hw gond lehet vagy a windows bolondul meg? Gyakran számíthatok ilyenre a TP részéről?

Amúgy ezen akcióm keretében fedeztem fel, hogy a 6 cellás aku egy picit 2-3 mm-t lötyög. Jobban mondva, ha a TP alja néz felfelé, akkor a bal oldala, mert ott nincs is semmi kapocs, ami tartaná. Az aksi a kioldó gombnál és jobb oldalt van csak rögzítve. Ez természetes dolog? Mi lenne, ha egy nagyobb aksit kellene tartania?

A másik negatív dolog, ami eddig ért, hogy több ízben megesett, hogy a battery alkalmazás elhalálozott a win indulásakor, így nem mutatta a töltöttséget, csak fehér kis akujel volt a tálcán. Persze egy újraindítás meggyógyította. Eddig arra gondoltam, hogy szokásos program hiba és betudtam a windowsnak, de lehet, hogy ennek is az aksi lötyögés az oka?

Új hozzászólás Aktív témák