- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Netfone
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz buvartacsko #19332 üzenetére
Ez már hitvita. A laptoppal is sokan úgy vannak, mint az asztali géppel, és csak a paramétereket nézik: milyen gyors a proci, mekkora a diszk, mennyi a RAM, stb. Ezeknek el kell magyarázni, hogy laptopnál nem ez a fontos, hanem az összeszerelés minősége, tartósság, stb. Aki ezt nem akarja megérteni, mert a CPU frekvenciájának, vagy a videókártya sebességének bűvöletében él, az vegyen egy MSI-t 1 év garival. Majd megtanulja a saját bőrén. (Ismerősi körben az MSI a király, ár/érték arányban szerintük az a legjobb, csak röhögök rajtuk. Sajnos minden második megjárta már a szervizt, vagy be is krepált végleg.)
Egyébként alapvetően én is új mániás vagyok. Nem szeretek/félek használt dolgokat venni mástól. Még biciklit is csak újat veszek. Ettől csak egyszer tértem el, nyilván mert az nagyon nagy tétel, amikor autót vettem. De akkor is csak úgy, hogy ismerős segített nekem sok-sok autóból kiválasztani a megfelelőt. Illetve most is hajlandó lettem volna eltérni ettől az elvemtől egy X200s kedvéért, de aztán végül sikeresen beszereztem egy új x201-est.
Nem véletlenül nézegettem annyit az X220-ast, azt lehet ugyanis boltból, könnyen és egyszerűen beszerezni újonnan. Csak ugye a ventilátoros dolog sokkal jobban aggasztott annál, mint hogy használt gépet vegyek valakitől.
T széria versus X
Anno T400-at akartam, de aztán - asszony nyomására - SL300 lett. (Anyagi dolgok miatt, épp esküvő projekt volt.) Akkor kicsit bántam, ma már nem annyira. Miért? Mert egy T400-at nem szívesen adnék el nagy veszteséggel, az SL300-tól viszont szívfájdalom nélkül megszabadulok. És így végre lehetett egy X-szériám!
Egyszerűen változott az igényem. Korábban a laptopot mindenképpen az asztali megfelelőjének akartam. Ma már rájöttem, én azt máshogy használom. Fetrengve. Teraszon ülve. Ide-oda hordozva. Aksiról. És ehhez egy kicsi, hosszú akkumulátor üzemidős gép a legjobb. Ha valami komoly dolog van (pl. GNS-t futtatok), akkor úgyis leülök a nagygép elé.
[ Szerkesztve ]
The Amiga, Born a Champion
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/256 FHD HUN
- Legion Y540-17IRH 17.3'' FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- EUROCOM SKY X4C (CLEVO P751TM1-G)
- Használt laptopok 1 év garanciával, ÁFA számlával - Nexus Laptop Webáruház
- Dell Latitude 3410 (i5 10 th gen, 8 GB, 250 GB SSD, FHD) AkciÓÓ!
- Lenovo ThinkPad T560 laptop notebook i5-6300U, világító HU bill., FullHD IPS, dupla akku
- Gyári HP töltő 45w / 65w / 120w
- Lenovo Yoga 530-14IKB ALKATRÉSZNEK!
- ASUS ROG Zephyrus M15: i7-10875H / RTX2070 8Gb MQ / 32Gb (RTX4060 Low Profile buildet beszámolok)
- Új HP 15 FHD IPS Matt Ryzen3 7320U 4.1Ghz 4mag 8GB DDR5 256GB SSD Radeon 610M Win11 WiFi6 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest