Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
ro_bert17
üzenetére
A vindóz minden indulása után "bejentkezett", jelszót kért. Utána olvastam külföldi fórumokban, ahol egyszerűen az msconfigban lelőtték, hogy ne induljon. Mivel nem tartom túl elegánsnak, ezért kérdeztem, hogy lehet máshogy kikpcsolni? (bár azóta eltávolítottam a szoftvert)
Viszont egy másik probléma, amivel szintén nagyon tudok mit kezdeni. A T410 kijelzője időnként egyszerűen pár másodpercre "kifakul". Nem tudom máshogy megfogalmazni, mert nem elsötétül, hanem el kezd elhalványodni, elhalányulnak a színek, picit olyan, minhta a képernyő színmélyésége 16bitre csökken. Ami számomra megnehezíti a jelenség utána járását, hogy mire elkezdeném megnézni mi történik, addigra szép csendesen visszaáll. Azt sem tudom mikor jelentkezik, de úgy tűnik csak akksiról üzemelve csinálja, és eddig töbször vettem ezt észre, amikor pl. logmeint használtam.
Valaki esteleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Amazon
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Trollok komolyan
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- XMLTV EPG letöltő progi
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Új makulátlan hp elitebook 840 g9 ! Fémház, i7 12gen!
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS/12GB DDR4/M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR! ÁRON ALUL
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest