Hirdetés
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
zsolti75 #124062 üzenetére
"Újabb gépeket is hozzál példának, mert én csak azt ismerem."
Újabb gépeknek szvsz annyiból nincs jelentősége, hogy az alkalmazott akku technológia többnyire ugyanaz. Persze, a cellák minősége szerintem is esett, de lényegében ugyanúgy működnek, legfeljebb ha nem figyelsz, még hamarabb romlik le.Sajnos újabban elég keveset használom akkuról a gépeim, így nem tudok többszáz ciklusos statisztikákat megosztani velük.
Az nem túlzottan hasznos, hogy a T14 G2-mben 12 ciklus után még 94% a Celxpert akku, amit ráadásul jó ideje nem is reseteltem...#124063 zsolti75 : Azért az "asztalinak" használt gépnél arra számíts, hogy a mérő majd az első mélyebb merítésnél fog észbe kapni, ha csökkent a kondíció...
Amíg nincs mélyebb merítés, vidáman fog adott esetben a valósnál jobb kondíciót mutatni. Én is azért törekedtem általában akkor megosztani adatokat, miután ki volt mérve az adott akku egy reset által, mert különben elég bizonytalan, amit mutat.
Meglepően jó a kondija egyébként, amit visszajelez. Bár megjegyezném, hogy a 12.33V feszültség az épp a cellánkénti 4.1V, amiről én is beszéltem....
Kérdés, hogy direkt vigyáz-e rá az elektronika, vagy csak ennyi kisült a legutóbbi töltés óta.
Ráadásul ez már Li-Po, ami kicsit magasabb feszültségen üzemel, ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- Apple MacBook
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Akciófigyelő: két olcsó, de már dokkolós porszívó is akciós a Ranvee boltjában
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Eladó Acer Predator PH 315-52, i5-9300H, GTX 1660 Ti 6 GB, 512 NVMe SSD, 16 GB RAM, 15,6" 144 Hz
- Gamer HP Zbook G4 Studio laptop 15.6 FHD i7-7700HQ 32GB RAM,256 SSD,Nvidia 1200M 4GB VGA,Újszerű aku
- Asus TUF Gaming FA507NV! Ryzen 7535HS+32GB DDR5+RTX4060! Bolti garancia!
- DELL Precision M3800 15.6" CORE I7 4702HQ - pixel csikos
- Microsoft Surface Dock 2 (1917) + táp
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest