- Google Pixel topik
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ro_bert17
őstag
válasz
Tikakukac #103484 üzenetére
Igen, emlékszem amikor vetted, de őszintén szólva nem szívesen vennék egy egész gépet egy billentyűzet miatt. De lehet megfontolom, ha velem is szembe jön egy ilyen visszautasíthatatlanul jó ajánlat.
(#103485) Fifi: Teljesen váratlanul a múlt hét közepén romlott el az eddig használt billentyűzetem. Szétszedtem a billentyűzetet teljesen, de nem láttam rajta semmit, hogy mi ment tönkre. Tőle vettem gyorsan egyet a hétvégére. Esztétikailag elég jó, műszakilag kissé használt állapotban.
#103489) Apollyon: Annak utána lehet nézni valahol, hogy a kinézet svéd, stb. billentyűzet milyen mechanikával rendelkezik, mert akkor átpattintgatnám a gombokat az hibásról.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Béta iOS-t használók topikja
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Metal Gear Solid
- PayPal
- Formula-1
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65NANO81T3A 165 cm / 65 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest