- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
pampo89 #100135 üzenetére
nem egészen értem, hogy milyen kábelt vettél, ami nem működött.
Az, hogy a képernyőn induláskor nincs kép: a biosban lehet állítani, hogy a belső lcd vagy a külső megjelenítő legyen elsődleges.
A dokkon lévő dvi port is jó hdmi monitorhoz, ha nem akarsz hangot is átvinni a hdmi kábelen (nem a monitor hangszóróját használod). Tehát egy filléres dvi-hdmi adapter is jó, ami egy passzív eszköz, oda-vissza irányban is működik, mert csak a csatlakozó alakját változtatja. Ha linuxot használsz, lehet, ogy még hdmi módban is megy a dvi kimenet, nekem az inteles gpu-val linux alól a hang is átmegy rajta. Win alatt nem, ott dvi módban megy. Persze lehet dvi-hdmi kábelt is használni, az is ugyanaz mint egy adapter + hdmi kábel egyben.
Ha hang is kell a monitorra, akkor displayport - hdmi átalakító kell. A legtöb olcsóbb csak fullhd-t tud, bár godnolom a monitorod sem nagyobb felbontású.
(#100147) FoxiestFox
ne trollkodj
Hm, azt hiszem egyik gépemen aktiválom az amt-t, úgysem próbáltam még ezeken. Itt már os nélküli képernyő kémkedés is van
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Firefly 14 G10 14" FHD+ IPS érintő i7-1355U RTX A500 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i7-1270P 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Laptop Alkatrészek
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i5-13600HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest