Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Realme GT Master Edition - mestermunka
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampo89
újonc
Sziasztok! Talan annyira nem ide illő a dolog de picit elakadtam! Egy W530-as think padem van és egy Mini dock plus series 3 dokkolóval hasznalom, nos gixer ott kezdődött hogy ma megerkezett a rendelt monitorom es hat nincs se notin se dokkolón hdmi port. Gyorsba elugrottam a teszkóba ahol kaptam egy selejt Hama-t amin csak 14pin volt, egy hianyzott. Azt gyorsan visszavittem de mivel nem volt masik ezert nem volt mire kicserélni, kifizették. Elmentem egy masik boltba ahol kaptam egy jó minőségu szuros kabelt, ami nem reagalt semmire, visszavittem hatha kicserélik, hat nem. Elhoztam egy 5m-es kabelt. Ami szintén nem akarta az igazsagot! Az lett az eredmeny nagy szenvedés utan hogy dokkoló nélkül tudom csak hasznalni és csak ha előtte attolok mindent a monitorra amit ekkor még nem érzékel. Full sötét mind2 kijelző utan kikapcs bekapcs és felismeri. De a minőség nagyon gyenge még ebben az esetben is!
A kérdésem az mivel a laposon nincs DVI port csak a dokkolón, a monitoron nincs DVI csak VGA és HDMI, milyen kabelt lenne célszer venni??? A lapost kössem a monitorral egy VGA-HDMI kabellel vagy a dokkolót egy DVI-HDMI-vel? Van esetleg valamilyen lehetőség arra hogy leteszteljem a dokkoló portjait?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB GameMax Aero Mini ECO 650W
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing kormányszett
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A kérdésem az mivel a laposon nincs DVI port csak a dokkolón, a monitoron nincs DVI csak VGA és HDMI, milyen kabelt lenne célszer venni??? A lapost kössem a monitorral egy VGA-HDMI kabellel vagy a dokkolót egy DVI-HDMI-vel? Van esetleg valamilyen lehetőség arra hogy leteszteljem a dokkoló portjait?