- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pampo89
újonc
Sziasztok! Talan annyira nem ide illő a dolog de picit elakadtam! Egy W530-as think padem van és egy Mini dock plus series 3 dokkolóval hasznalom, nos gixer ott kezdődött hogy ma megerkezett a rendelt monitorom es hat nincs se notin se dokkolón hdmi port. Gyorsba elugrottam a teszkóba ahol kaptam egy selejt Hama-t amin csak 14pin volt, egy hianyzott. Azt gyorsan visszavittem de mivel nem volt masik ezert nem volt mire kicserélni, kifizették. Elmentem egy masik boltba ahol kaptam egy jó minőségu szuros kabelt, ami nem reagalt semmire, visszavittem hatha kicserélik, hat nem. Elhoztam egy 5m-es kabelt. Ami szintén nem akarta az igazsagot! Az lett az eredmeny nagy szenvedés utan hogy dokkoló nélkül tudom csak hasznalni és csak ha előtte attolok mindent a monitorra amit ekkor még nem érzékel. Full sötét mind2 kijelző utan kikapcs bekapcs és felismeri. De a minőség nagyon gyenge még ebben az esetben is!
A kérdésem az mivel a laposon nincs DVI port csak a dokkolón, a monitoron nincs DVI csak VGA és HDMI, milyen kabelt lenne célszer venni??? A lapost kössem a monitorral egy VGA-HDMI kabellel vagy a dokkolót egy DVI-HDMI-vel? Van esetleg valamilyen lehetőség arra hogy leteszteljem a dokkoló portjait?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csendben mutatkozott be a Galaxy S10 Lite
- Hivatalosan is részesedést vásárolt az Intelben az USA kormánya
- Le Mans Ultimate
- Gitáros topic
- Futás, futópályák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T480, T580, P51s, P52s, T480s belső akkumulátor eladó
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook i5/16GB/256GB 1 év garancia
- Acer Nitro V ANV15-51-554Z i5 13th Gen Intel(R), RTX 3050
- Lenovo Legion 5 15ACH6H AMD Ryzen 7 5800H/RTX 3060/32GB RAM/1TB SSD GARANCIÁLIS!!! eladó jó áron
- Legion Slim 5 16AHP9 15.6" QHD+ IPS Ryzen 7 8845HS RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Huawei P30 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest