- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
albiosz
őstag
Sziasztok!
T490-hez tervezem power bank vásárlását. Nem volt még ilyenem, mire érdemes figyelni? A BestBuy topikban érdeklődtem, egy kolléga jelezte, hogy nem minden kütyü lesz jó hozzá. Így gondoltam inkább gyakorlati tapasztalatot kérek a felhasználóktól. Type-C 65W a noti gyári töltője, ha számít.
-
albiosz
őstag
válasz
donjohnson #115707 üzenetére
Köszi a tippet. Ez jár vajon üzemidő csökkenéssel vagy egyéb következménnyel?
-
albiosz
őstag
válasz
Sanyi.mTs #115698 üzenetére
Köszi az infot! Azért gondoltam, hogy állítható, mert 2 frissítés között nem volt ilyen jelenség. Együtt tudok élni vele azért.
#115699 arcsin: nincs beállítva ilyesmi.
#115700 HSM: köszi neked is! ránéztem az Intel vezérlőpultra, ott nagy hirtelen nem találtam ilyen lehetőséget. Lehet, hogy jobban fel kéne túrni. Annyira azért nem lényeges. -
albiosz
őstag
Sziasztok!
T490 esetében, ha rádugom töltőre vagy lehúzom töltőről a masinát, akkor pár másodpercre elsötétül a képernyő. Ezt lehet állítani valahol, hogy ne csinálja? Régen is csinálta, utána egy frissítést követően nem, majd nemrég egy újabb frissítés óta ismét tapasztalom. Vagy ez feature és időnként változik, hogy kell-e a felhasználónak vagy sem?
Win 10 van a gépen, nem tudom számít-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Latitude 7480, 14" FHD, I5-6300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- HP ProBook 440 G7, 14" HD, I5-10210U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 1 év garancia ( OLVASD VÉGIG)
- Precision 7510 15.6" FHD IPS i7-6820HQ FirePro W5170M 16GB 500GB + 1TB HDD gar
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged