Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
alexw801
senior tag
Jön a Mi Band 7 Pro!
-
alexw801
senior tag
válasz
szonDA #14277 üzenetére
A Bip U Pro ára lényegesen olcsóbb, 1 éves modell és minden sarkon árulják.
https://gadgetsandwearables.com/2022/06/20/amazfit-bip-3-vs-bip-3-pro-vs-bip-u/
A Bip 3 Pro-val összehasonlítva a GPS-ben és az üzemidőben van különbség a Bip 3 Pro javára, megér ez kb. 7000 Ft-ot?
A Zepp engem meglehetősen idegesít. -
alexw801
senior tag
Amazfit Bip U Pro
Müködnek az SMS értesítések, a szöveget mutatja, bejövő hívásnál kiírja a hívó nevét.
O2 mérés nehézkes, talán csak ezért nem érdemes váltani.
Sétára próbáltam, rögzíti az utat rendesen. A séta kezelési menürendszere jobb, mint a Bip S. A Zepp-el lehet utána nézni mindent, térképet is beleértve, de a Notify for Amazfit (fizetős) verzió beilleszti a közben a telefonnal lőtt fényképeket is, mint eddig az Amazfit Bip S órával tette.
A Zepp beállítgatása nem volt könnyű.
Van magyar használati: http://test.sestore.hu/download/bip-u-por-long.pdf
A korábbi órám 45 napot bírt, ezt nem lehet utólérni. -
alexw801
senior tag
Vicc volt csak. Mi az a "cinkelsz"?
Éveken keresztük custom firmware-eket pakoltam mindenféle kütyüre, már abbahagytam. Azt a bigyót szeretem, ami gyári firmware-rel megy szépen. A Xiaomi dolgai ilyenek általában.
Amúgy magam maradtam eredeti magyar idehaza a családban, ez nem vicc. -
alexw801
senior tag
válasz
juve600 #4847 üzenetére
A geekbuying.com nem gari nélkül értékesít, csak jóval macerásabb a gari érvényesítése. Régóta olyan terméket veszek kizárólag, ami az "Orders" szerint elől van, tehát igen sokan vették. Nem fordul elő hardware hiba, a szoftot meg kezelem magam.
Pl. Bafang bicikli villanyosító készlet. 110000 Ft-ért, az akkut külön 70000-ből építettem. Kiváló. Ár/értékben sokkal jobb, mint az itthon beszerezhető hasonlók. Ha valami lesz, akkor Kínából kell venni alkatrészt, részegységet, pl. controller. De vigyázok rá, nem égetem le.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Apple MacBook
- LEGO klub
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest