Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
HUNited #11348 üzenetére
Én kb. egy fél napot vártam vele.
Optimális esetben talán, de otthon elég nehéz optimális körülményeket teremteni. Kevés a felület, ami összeragad, porszem kerülhet a ragasztásba, ami meggyengíti a kötést, stb...
Én is ragasztottam már, elsőre nem jött össze, egy rövid úszás után teljesen beázott, de utána sikerült életre kelteni, kiszárítani. Újra megragasztottam, de azóta nem megyek vele úszni, csak zuhanyozni. Szóval ne merítsd víz alá, legfeljebb csak fröccsenő víz érje. -
válasz
fujifilm1 #11334 üzenetére
Nem tudom van-e most illetékes ott, de esetleg a BME optikai laborban meg lehetne próbálni. Ott aztán mindenféle felszerelés megtalálható, ami üveg polírozáshoz kell.
Én jártam ott régebben, egy nagyon kedves úr segített nekem, még zafírt is sikerült egészen új állapotúvá varázsolni. Ő már nem dolgozik ott, de az eszközök természetesen megvannak. -
válasz
Sznepi #11213 üzenetére
Nekem már kiesett egyszer a kijelző, visszaragasztottam B-7000 ragasztóval, nem lett tökéletes, aztán egy úszás alkalmával beázott. Fél napig állt benne a víz, utána szétszedtem, 2 nap szárítás után magához tért, működik mindene, de sajnos gyorsabban merül. Már nem bír ki 30-40 napot, mint előtte, csak 8-10-et.
Szóval elsőre beázásra gyanakodnék. Akkut külön még nem találtam hozzá.
-
válasz
nylontacsko #4500 üzenetére
Igen, medencében és a Tiszában is volt már velem, fél óra lubickolás nem ártott meg neki. Mélyre nem merültem, de szinte végig a víz alatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kompakt vízhűtés
- iPhone topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest