Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
Jó alaposan áttöröltem alkoholos lapkával a keretet és az előlapot is, majd B7000-el körbekentem a kereten azt a kis peremet, amin felül a kijelző. Figyeltem rá, hogy ne maradjanak ki rések. Ezt követően 2-3 órára beraktam a hangfal alá (kicsit nagyobb példány), hogy jól rászorítson.
2 nap múlva kipróbálom hogy beteszem vízbe, ha nem vízálló, úgysem tudom hosszú távon használni (nem fogom levenni minden kézmosásnál, mosogatásnál, esőnél). Úszásnál (pancsolásnál), zuhanyzásnál eddig sem volt rajtam, szóval ez nem elvárás tőle, de pl. ha összekoszoltam (betonkeverésnél, vagy csemperagasztásnál - a közelmúltban SK lakásfelújítás zajlott), lazán folyó víz alatt mostam le, szappannal.
-
fujifilm1
senior tag
Hu de kár hogy ezt nem tudtam előbb. elmentem volna simán megkérdezni.
Két tagot hívtam akik hirdettek az egyik youtube-on, a másik facebookon de az egyik már nem foglalkozik vele, a másik nem is válaszolt...
bementem egy pár óráshoz és kérdeztem hogy tudnak e ajánlani valakit de semmi...szóval köszi, legközelebbre megjegyzem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest