Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huami Amazfit Bip, Bip Lite, Bip S, Bip U
Olvasd el az összefoglalót mielőtt kérdezel!
Frissítve 2021. február
▼▼▼ Kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra! ▼▼▼
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gyuri2008 #5996 üzenetére
Két dologban biztos.
Magyar nyelvű telefonon is kijelzi a hívott felet.
Edzési adatokat lehet kiexportálni belőle egy másik alkalmazásba. Ennek a második dolognak nem vagyok szakértője, lehet rosszul is írtam. De valami ilyesmi. Én nem is használom ezt az exportálás dolgot. -
Jabby
őstag
válasz
gyuri2008 #5845 üzenetére
"...magyarosítottam az órát,sikerült is,de az időjárásnál angolul írja ki,hogy milyen idő lesz."
Maga az óra magyarosítása" annyit jelent, hogy az óra menüje lesz magyar nyelvű.
"...az időjárásnál angolul írja ki,hogy milyen idő lesz."
Én azt tapasztaltam, hogy a Mi Fit (moddolt 3.4.8) angolul írja, a Bandage pedig magyarul.
"...ha kapok ékezetes üzeneteket az ékezetek nem jelennek meg,pl szűcs helyett szucs"
Nálam jönnek az Ű betűk is, de ha nem tévedek, akkor te is feltetted a magyar ékezetes karaktereket, ha nem ? jelenik meg az ékezetes karakterek helyett (de lehet, hogy a Mi Fit 3.5.0 ezt már korrigálja).
-
trobi28
addikt
válasz
gyuri2008 #5670 üzenetére
Láttam az előző hozzászólásodban is hogy milyen telefont használsz, attól hogy iPhone, még lehet gyengébb a vevője
Rossz beállítás nem hiszem hogy okozhatja, mert nem tudok olyanról, hogy lehetne a vétel erősségén állítani. Van 1-2 harmadik féltől származó app, amiben láttam, hogy állítható 3 fokozatban, hogy mikor jelezzen a készülék attól függöen, hogy mennyire távolodsz el a készüléktő? (közel, normál, távol). De iPhonenon nem hiszem hogy ilyen appot használsz, gondolom a Mi Fitt appot használod (?)
Én egy Lg G6 -tal használom, nincs vele gondom. Ha kimegyek a helyiségből otthon, ahol vastag a fal, akkor lecsatlakozik, ezt jelzi is, de például a munkahelyen az irodából átmegyek a szomszéd irodába, akkor még nem kapcsol szét. -
trobi28
addikt
válasz
gyuri2008 #5667 üzenetére
Lehetséges, hogy gyengébb a telefon Bluetooth vevője.
A távolság nem minden, mert a vastag falak is rontják a stabil kapcsolatot. Tehát ha átmész a szomszéd helyiségbe és vastag a fa és gyengébb a telefon vevője, megszakadhat a kapcsolat.
Csak akkor szakad meg ha eltávolodsz a készüléktől, vagy akkor is, ha a zsebedben van? -
-
Hubzsi
tag
válasz
gyuri2008 #5637 üzenetére
Szia!
A telepítés nagyon egyszerű!
1. Telepítsd az AmazTools appot
2. Az összefoglalóbam szereplő linkről töltsd le a myamazfit.ru_BOLD_v4i_ios.ft fájlt
3. Társítsd a fájlt az AmamzToolshoz (chrome alatt fel is ajánlja egyből )
4. Saját fájl telepítése alatt feltelepíted az óráraUgyan ezzel a módszerrel barmilyen tetszőleges WF is telepíthető!
-
Upo
addikt
válasz
gyuri2008 #5198 üzenetére
Szerintem ezzel nincs semmi baj. A 3 napos csere nem elállást jelent, és csak akkor él ha a termék hibás. Szerintem jogában áll nem elfogadni egy sima bemondásra a hibát, ha tényleg hibásnak vizsgálják be akkor kicserélik, ha pedig nem a termék a hibás hanem a felhasználó akkor miért is kéne cserélniük?
A részletek ismerete nélkül hiba lenne rögtön ítélkezni az ügyről.
Egy 10000-es alsó értékhatárt épp túllépő dolognál nyilván eljárhatnának méltányosan, de egy drágább eszköznél érthető lehet egy bevizsgálás.A viselkedés megint más dolog, lehet kicsit monopol helyzetben érzik magukat. De ebben a mai netes világban ezzel elég jót lehet bukni, ha nem jönnek rá hogy mégsem úgy táncol mindenki ahogy ők finganak.
-
DaDa
senior tag
válasz
gyuri2008 #4821 üzenetére
Nagyon egyszerű a bekapcsolása ha így csinálod. Először atforgatod a csuklodon. A pöckös rész van alul, utána a pöcköt bekapcsolod ahol neked jó és utána fűződ át a lyukon a felső szíj maradékát. Közben hüvelyk ujjal finoman nyomod lefelé a be kapcsolt pöcköt, hogy ne jöjjön ki és a széle ahova befűződ picit megemelkedjen. Nekem így gyorsabb mint a hagyományos szíj.
@somez: A minősége is nagyon jó.
-
Hawk1967
csendes tag
válasz
gyuri2008 #4733 üzenetére
A modolt Mi Fit-be nekem sem sikerült bejelentkeznem a google fiókommal.
Készíteni kellett egy MI regisztrációt, és azzal sikerült.
Miután visszaraktam a play áruházas Mi Fitet, ismét sikerült bejelentkezni a google fiókkal.Somez:
A fiamnak is iphone-ja van. Úgy oldottam meg az ékezetes betűt, hogy az androidos telefonomon elvégeztem az első hozzászólás alapján a magyarítást, majd az app store-ból feltelepítettük a Mi Fit-et. Az óra menűje angol lett, de az ékezetes betűk megmaradtak és a hívószámokat is kijelzi. -
Jorgos01
tag
válasz
gyuri2008 #4712 üzenetére
Nekem ne mond. Már tele van a t@k@m az egésszel.
Délelőtt már kiborított a "magyarítás".
Most elkezdtem megint a miui fórum alapján a 3.4.2 verzióval. Most addig jutottam, hogy próbálok bejelentkezni a MiFit-be, de már ez sem sikerül.
Megpróbáltam ismét a MiFit Play-es verzióját és mit ad isten azzal sikerül.
Szerintem én egyelőre hagyom ezt a "magyarítást".Bocsi, de nem tudok segíteni.
-
motm70
csendes tag
válasz
gyuri2008 #4712 üzenetére
Szia, nálam a következő "bug" van:
androidról töltöm fel neki a magyar bold fontokat, el is végzi szépen a gadgetbridge-vel, utána leállítom az appot, kilépek belőle, Mifit-ből is kijelentkezem, BT kikapcs.
Visszacsatlakoztatom az iphone-omra, mivel az az elsődleges telefonom és ugyanezt csinálja - "Betűtípusok frissítése" majd visszaállnak a régi gyári fontok -
válasz
gyuri2008 #3877 üzenetére
Nem azt írtam, hogy uninstalláld az egészet és rakd újra. Csak az upgrade-et kellett volna uninstallálni.
Itt van még egy pár tipp:
http://help.amazfittools.com/knowledge_base/topics/notifications-are-not-working-amazfitPaid verziót használsz?
-
L.L.
senior tag
-
zozyk
addikt
-
szpali
addikt
válasz
gyuri2008 #3239 üzenetére
én így szoktam Mi Bandage-val:
1. telefonról tetszőleges számlap letölt .bin formátumban az https://amazfitwatchfaces.com/bip/ oldalról
2. bandage megnyit, bal fent "hamburger" menü/számlap menüpont
3. inicializálás eéindít a kis ikonnal, ekkor mifit automatikusan megnyit profil/amazfit bip/Óra téma beállítások/kiválasztod a leggagyibbat.
4. visssza mész a Bandage-ba, letöltés menüpont, letöltött számlap fájlok áthelyezése... felirat
5. feltöltés menüpont
5.a. a nevére kattintva át tudod nevezni kényelmesebbre, hogy megismerd melyik mi
5.b. a név előtti kis ikonra kattintva átmegy mifit-be, hogy feltölthesd az órára
6. mifitbe átmegy automatikusan, profil/amazfit bip/Óra téma beállítások/kiválasztod a korábban kiválasztott leggagyibbat és felszinkronizálod az órára -
válasz
gyuri2008 #3239 üzenetére
Óra számlap feltöltés:
több módja is van.
Vagy valamelyik appal (Gadgetbridge, Mi Bandage) feltöltöd a bin fájlt.
Vagy a Play Store-osAmazfit Bip Watchfaces
De lehet Mi Fittel és fájlkezelővel is:
https://prohardver.hu/tema/huami_amazfit_bip_okosora/hsz_2855-2855.html -
szpali
addikt
válasz
gyuri2008 #3208 üzenetére
Szerintem érdemes, de ez erősen felhasználás függő.
Én egyszerre rendeltem Amazfit Cor-t és Bip-et. A Cor érkezett meg először, kb 1 hónapot használtam. Az volt vele az érzésem, hogy óra van a kezemen és ahogy haza értem, automatikusan levettem. Futásnál, vagy csak szabadban ugyan olyan olvashatatlan volt, mint a MiBand2. Nálam 1,5-2 hetet bírt.
A Bip valahogy észrevétlenebb, nem akarom azonnal levenni, tudok vele telefon nélkül is futni (bár a zene miatt azt is viszem), jól olvasható napfényben (napszemüveggek is) a kijelző.
Itt sokat írtam róluk:
https://m.facebook.com/groups/349757395463971?view=permalink&id=457286261377750 -
szpali
addikt
válasz
gyuri2008 #3205 üzenetére
Sorry, Akinek nem inge...
A Tools&... appot nem próbáltam, mivel a Mi Bandage-t használom már a MiBand2 óta (+a MiFit). Az megoldja az ékezetes karakterek átalakítását + a hívó név kijelzést.
iOS-en sz*póbb lehet a dolog, ott csak a MiFit szolgáltatásaira lehet alapozni, ami magyar nyelven használt készülék esetén okozhat gondokat (ha jól rémlik, ott nincs custom watch face lehetőség, csak incoming call felirattal jelzi a hívást név helyett, de majd egy almás kijavít, ha rosszul tudom)
-
szpali
addikt
válasz
gyuri2008 #3201 üzenetére
Igen, a telefonra telepíthető alkalmazás(ok) magyar nyelvűek (MiFit, Mi Bandage és társaik)
Az óra fő menüpontjai egyértelmű ikonokkal is segítenek a tájékozódásban és a szöveges al-menüpontok (a Settings-ben pl. Watch face, Long button press, Brightness, Reset és társaik) sem igényelnek különösebb angol tudást.Ha valaki van olyan dilettáns, hogy ezekkel nem boldogul, akkor annak nem való ilyen óra (meg kb semmilyen technikai eszköz)
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest