Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
chinymie
csendes tag
Sziasztok! 8530w laptop összes érintőgombja tökéletesen működik, kivéve a hangerő-szabályozókat. Lehet ezen valahogy segíteni?

-
hami85
aktív tag
Nem tudja valaki a hp mini 311 ION-nal mikor kapható itthon?
-
Kobe
veterán
tudom, viszont multimédiás notit szeretnék 15ös méretig, amibe sztem 2009-ben bele kellene férnie az alacsonyabb fogyasztást (hosszabb akksiidőt) és vmivel szebb képet eredményező panelnek (ez a két tényező nekem pont hogy fontos volna), ha már minden más gyártó ezt adja a multimédiás szériához. És tudom hogy van ilyen, de a dv6osnak egyszerűen olyan irdatlan ronda kinézete van, hogy képtelen vagyok megbarátkozni vele, a dv7es meg már irdatlan nagy
-
Kobe
veterán
újfent kérdezek egy orbitálisat

A HP-nél nem lesz kifejezetten a dv5-ösök alapjaira led-es panellal ellátott 15 colos noti ? nem 15,5os dv6-os, nem dv7-es, kifejezetten a dv5-ös belső tulajdonságaival és ezüst-fekete kinézetével ellátott valami
-
rebugra
aktív tag
Sziasztok, van egy HP Pavilion dv9695eg notebookom, és az lenne a kérdésem, hogy tudja-e valaki hogy lehet-e VGA-t (VGA Chippet) cserélni ezekbe a szériákba?

-
apuc
őstag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Jó gép a Pavilion arra amire szánják igenis kiváló.

Nekem otthon a PC helyett van,ide nem lenne jó egy 12 vagy 14 colos gép,vagy fölösleges lenne egy üzleti.
eddíg csak egy új akku kellett-gariba kipostázták
Ha hurcolnám nem lenne ideális-sem a hordozásnál fontos strapabíróság sem az akkuidő nem erre pedesztrinálja
(Újonnan volt 2 óra 15 perc,most 2 óra 12 perc -az új aksival.. -
Nem igaz, Compaq-ból is van konzumer sorozat. Egyébként nem kell félni a Pavilionoktól, nagyon jó gépek, elég hosszú tapasztalat alapján mondom. Szerintem van itt a fórumon jópár tag, aki ezzel egyetért (igaz, srácok?
). Nyilván van olyan is, aki nem ért egyet. 
Tegnap este voltam a Media Markt-ban az M5 kivezetője mellett, és láttam, hogy elég szép bemutató sarok van a HP gépeinek kialakítva. Kint van a mini Vivenne Tam Edition, a dv6, dv7, és több Compaq gép is. Ha érdekel, javaslom menj el, és nézd meg őket személyesen, mert csak úgy lehet valódi tapasztalatot gyűjteni és helyes véleményt alkotni.
-
válasz
Keluble
üzenetére
Baja nem lesz tőle a gépednek, csak idegesítő. Azért zúg, cicereg, stb, mert a nagyfrekvenciás transzformátor nincs rendesen rezgésmentesítve, azaz szigetelve, és zörög a táp belsejében. Néha előfordul.
Garancián belül simán cserélik az ilyen tápokat. Elég olcsón lehet venni néhány helyen, vagy egy jó minőségű multi táp is alternatíva lehet. Ezek ára 8-10k körül van, ha jól tudom.
-
válasz
spyduck
üzenetére
100%-osan csak akkor tud lemerülni, ha kiveszed a gépből, és úgy hagyod hosszú ideig. A gépben nem tud, mert a gép legkisebb működéséhez is kell a cellák bizonyos fokú töltöttsége. A kalibrálásnál a 0 szintet az jelenti, amikor már a gép biztonságos működtetéséhez szükséges energia nem áll rendelkezésre. Ezt érdemes időnként megtanítani az elektronikával, hogy később ne szóljon túl hamar. Régebben sok olyan gépet láttam, aminél fél órát bírt az akksi. Ha viszont lekapcsoltad az energiagazdálkodásban, hogy 1%-nál kapcsoljon ki a gép, még fél-egy órát is tudott menni 0%-ot jelezve.
Mivel a smart elektronika is áramot fogyaszt, illetve a cellák álló helyzetben is merülnek, elvileg lehetséges teljesen kimeríteni őket. Láttam már akksit, ami hónapokat állt, és utána az első töltésnél villogott a töltésjelző LED, akku hibát jelezve. 10-10 perc töltés után viszont megjavult, és hibátlanul működött az akksi is. Szerintem addigra töltötte fel magát annyira, hogy helyreállt az elektronika érzékelése.
-
Dusee
őstag
válasz
BluEyes
üzenetére
köszi szépen, sikerült

ujra paztáztam a cpu-t, meg nb-t, kitakaritottam a bordát, ventillátort, billentyűzetet.
borda és ventillátor között nem akarok hazudni, kb 2 cm vastag szövetté összeállt por volt
csináltam pár képet a dolgokrol:
szmötyi1
szmötyi2
alja még takarítás elött
cpu kiszedve, megtakarítva
cpu és nb megpucolva
nb külön
everest takarítás elött
everest takarítás után
látható, és érezhető is a különbség! -
BluEyes
őstag
Nem kell minden csavart kiszedni.
Fordítsd a hátára a notit, vedd le a ramokat takaró fedelet. A fedél alatt találsz két olyan csavart, amik a billentyűzetet rögzítik alulról (ott van mellettük a billentyűzet jele, meg fogod ismerni őket), na azokat vedd ki.
Aztán állítsd talpra a gépet, a négy rögzítőelemet húzd le magad fele (Esc-F1, F4-F5, F8-F9, F12-delete között vannak), és a billentyűzetet ki tudod óvatosan emelni a fölső sarkainál fogva, és visszahajtani a tapipadra. Vigyázz a csatlakozó fóliára.
A ventilátort két kis csavar tartja, azokat tekerd ki, így ki tudod emelni a ventit, és hozzáférsz a hűtőbordához. Porszívózd ki a bordát, mást nem kell takarítani ebben a notiban.Itt találsz szerelési útmutatót képekkel, ha a leírásom nem elég érthető: [link]
-
Dusee
őstag
hi!
van egy hp compaq nx6310-es notebookom, és érdeklődnék, hogy hogyan kell szétszedni, ráférne egy alapos takarítás, mivel már megvan 3 éve.
odáig eljutottam hogy minden csavart kiszedtem, de nemtudom leszedni a billentyűzetet az aljáról.
próbáltam már mindenhogyan, de nem ment.
köszi a segítséget előre is
-
napocska2
senior tag
Sziasztok!
Kis segítség kellene nekem, a Pavilion dv6810-esem ilyet produlált:

Ma találtam ezt a felkiáltó jeles valamit és fogalmam sincs, hogy mi ez az eszköz, amihez nincs megfelelő driver.
Az alatta lévő IDE controller meg minden újraindítás után más A..... nevet kap, így nem tudtam kideríteni semmit róla. Hátha valaki tudja, hogy milyen drivert kellene frissíteni. Voltam a HP-s oldalon, de nem volt egyértelmű, hogy mit kellene letölteni.
Egyszer már letiltottam a kis felkiáltójelest és újraindítás után sem hiányzott a Vistának, de nem akarnám addig eltávolítani, amíg nem kapok megerősítést vagy más tippet.
Előre is köszi! -
-
-
hajospeti
tag
Hello!
Bocsi GRUM, nem neked akartam válaszolni, csak lusta voltam felmenni...
Felhívtam a HP-t és nagyon meglepődtem, aki azt mondja, hogy a Hp szervíz/support jó/legjobb az hazudik.
A HP számomra az első helyről visszaugrott a legutolsó helyre. Mert, megbízható, jól össze van rakva, hardwares része is a legjobbak között...a nagy fitty fenét!!!
Már amikor megjött a gép, már akkor néztem csak, hogy néz ki, illesztési problémák, de jól van, ezt még csak...
2 hete teljesen elromlott, be sem kapcsolt. A HP elvitte a gépet szervízbe, 2 hét után felhívom és azt válaszolja a nő, hogy még 3(három) hét míg az alkatrész megérkezik, mert külföldről rendelték, de ha tudok szerezni, akkor nekik az is jó. Szégyen, még az ACER és az MSI is megoldotta 1000X gyorsabban, igaz, hogy ott nincs garancia futár, de most az a legkevesebb.
Remélem nektek nem lesz ilyenben részetek!
HP gépet többet soha.

-
Grum
csendes tag
Hello Srácok!
A HP régebbi laptopjai mennyire megbízhatóak? Konkrétan erről lenne szó: HP Compaq NC6220
Üdv.
-
Keluble
csendes tag
válasz
Keluble
üzenetére
Néhány konkrétum még a gépről.
Nemrég kaptam ajándékba, bár tudni kell, hogy már használt de abszolút jó állapotban lévő gépről van szó (bár szerintem garancia nincs már rá, legalábbis a serial száma alapján már nincs). Ha jól tudom eredetileg Angliában volt vásárolva, de nem vagyok biztos benne, majd utána járok.
A gép remekül működik, az akku is bírja kb 2 órát. A gép minden tekintetben pöpecül működik, kivéve a már fent említett hálózati töltő/adapter furcsa zúgását.
-
Keluble
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek!
Normális dolog, ha egy HP Pavilion (DV7-es széria) hálózati töltője zúg mint a nyavaja?
Haverom feszültségmérőjével bemértük, rendesen adja le a szükséges feszültséget, de mégis valamiért elég hangosan zúg.Volt már valakinke hasonló, vagy tudja-e esetleg valamelyikőtök, hogy mit lehetne tenni?
Én egy univerzális notebook tápegység beszerzésén gondolkodom, de előbb kikérném a ti véleményeteket is! -
cigam
titán
1es verziójú Presario-kban NVIDIA GeForce G 103M VGA szerepel az adatlapon. Viszont semmi infót nem találtam mit tud, pedig az nvidia oldalán is keresgéltem.
Ki mit tud erről a chip-ről?
-
t-bali3
senior tag
Sziasztok!
Leellenőriztem a gépem garanciáját. Pavilion DV5, elvileg bővítették az alap 1 éves garit 2 évre, amikor vettem (vmi HP akció volt).
Kissé nehezen igazodom ki rajta:
Warranty Type Contract
HP Hardware Maintenance Offsite Support
Start Date
25 Nov 2009
End Date
30 Nov 2010
24 Nov 2008
End Date
23 Dec 2009
Service Level Std Office Hrs Std Office Days , Std Office Hrs Std Office Days , Global Coverage , Standard Material Handling , Standard Parts Logistics , Customer delivers to RepairCtr , Std Turn-Around , No Usage Limitation , Customer Pickup at RepairCtr Deliverables Hardware Problem Diagnosis
Offsite Support & MaterialsEz most akkor mit jelent? Mert idén februárban vettem és egyik dátum sem közelít hozzá...létezik, hogy az alap gari már 2008. novemberjében elkezdett ketyegni és ahhoz toltak hozzá még két évet?
-
hami85
aktív tag
Nem tudja valaki a hp mini 311 ION-nal mikor kapható itthon?
-
rekid
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Igazad van. Egyebkent nem is tudod lemeriteni ezeket teljesen erről elektronika gondoskodik ugyan ugy ahogy az uj mobilokét sem. Persze az eladók ezt nem mindig tudjak mikor ez e51emet vettem a srac mondta h meritsem le teljesen aztan toltsem 24 orat.. (régi begyakorolt szoveg) majd kedvesen felvilagosítottam hogy ez mar nem az a technologia és butasagot beszel.
-
Mania
senior tag
válasz
kozyadam
üzenetére
Kell az eredeti számla másolta...anélkül kicsi az esély arra, hogy elküldik.
De...
Tegyük fel hogy megkapod...
Ebben az esetben szerintem a HP ügyfélszolgálatán lehet igényelni....mivel elvileg a Win7 rendelödik hozzá a gépedhez.
(Dobozos esetén legalábbis a Microsoft küld kérésre 64bit-es DVD-t, OEM esetén a gyártó illetékes) -
apuc
őstag
Szvsz fölösleges töröltetni-hiszen csak akkor számláz ha postázza a Win7-et.
Így ha véletlenül homokszem kerül a jól működő gépezetükbe (kicsi a sansz de hátha
)akkor van 9 ropiért egy Win7es jogtiszta,frissíthető updated.Természetesen így is keresnek rajtad-csak kevesebbet mintha 27 vagy 37 ropiért megvennéd a bótban.
(Persze örülhetnek,mert legalább fizetsz,illetve szeretnél--ahelyett hogy letöltenéd a Parádéról freeben
)Tulajdonképpen tisztességes is vagy,mert kb annyit fizetnél érte,amennyi korrekt ár lenne szvsz egy olyan országban,ahol a 9k is egy tizede az átlag nettó havi bérnek,nem??

Ha nem küldik,akkor semmit sem veszítesz-ha pedíg írsz nekik külön ezt a minimális esélyt is bukod
.Tudod,amúgy magyaroschan -hiszen az országunk jóhírét már gyökereiben eltüntették azok,akik miatt 90k (300 Eur
]a havi átlagfizu...
Így nekünk csak az az opció maradt hogy kicsit legyünk lúzerek vagy nagyon
-
Kácsa
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Sajnos csak nem működik a billentyűzet ,s gombra ső -t ir be ,ő gombra dettó .x gombra x meg az enter gomb .

-
válasz
spyduck
üzenetére
Végre egyetértünk valamiben.
Mindhárman...Én sem vettem ki az akkut egyik gépemből sem, és soha nem ment tönkre egyik sem. Időnként (2-3 naponta) lemerítem, de amúgy állandóan töltőről megy. Én úgy tudom, hogy a Li-Ion akksik nagy ellensége, ha teljesen lemerülnek, és ez nem csak a notebook akksikra érvényes. Tehát ha ki van véve, és elfelejted feltölteni (az önkisülés miatt egy idő után magától lemerül), akkor pont azzal nyírod ki, hogy nem használod.
ui: csak dedikált VGA-s gépeim voltak, tehát melegedősek, és nem ártott az akksinak
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Kipróbáltam az XP kompatibilitási módot és bevált, így nem kell szenvedni a leírtakkal
Azért köszönöm
Most már F.17-es a bios. -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
spyduck
üzenetére
Futtatod az sp-t, kicsomagolja magát, kapsz jónéhány fájlt, többek között egy rom.iso-t az ISO mappában. Én az ISO-t használtam, egyszerűbb, pláne ha van RW lemezed, kiírod, bebootolsz róla, egy Enter, egy F10 és már csinálja is. Vártam, hogy restartolja a gépet a végén, de ez nem automatikus, az Exitre kell bökni neki, akkor meg restart helyett leáll a masina.

-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Ilyet még nem csináltam, pontosan, h is kell?
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Én amúgy arra lennék kíváncsi, h miért nem enged F15-ről F17-re bios-t frissíteni a Win7. Xp alatt bezzeg megy de emiatt nem fogom újrarakni a rendszert.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Sztem se kell kivenni! Egy hozzáértő azt mondta, h ha kiveszem akkor hűvös helyen kell tárolni és havi 1x lemeríteni ls feltölteni. Ha nem így cselekszel akkor kiszárad a zselé. Szóval egyszerűbb ha benne hagyod. Az akksi legnagyobb ellensége a meleg, a 6910p nem éppen a melegedéséről híres. Ha dedikált VGA-s gépem lenne akkor kiszedném de azt is csak akkor ha játszok.
Amúgy köszi a linket

-
adm
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
li-ion akksival?
15 hónapos 8 cellás gyári akksi. sosem vettem ki csak azért, mert tápról ment, és csak akksis használatban merítettem le. volt, hogy napokat ment asztalon, sokszor csak félórákat töltöttem rá így is 100%-os.
kiszedve, 40-80% között tartva sem láttam még mindent elsöprő bizonyítékot a jelentős élettartam növekedésre... -
apuc
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Igen,ő jobban megszívta mint én-én januárban vettem...

-
Speeedfire
félisten
válasz
spyduck
üzenetére
nagy keresések árán bukkantam rá
és igazából a 6930p vista 32 bit szoftver az ami kompatibilis a win 7-tel
ez az oldal és a 4. driver az
de szerintem a többi biztonsági cuccot is kipróbálom majd egyelőre ez volt a lényeg
még az amt-t kellene kicsit jobban megvizsgálni mert amiket olvastam rajta pfff
elvileg kikapcsolt állapotban is lehet információkat lekérni róla, feléleszteni stbadm: hát szerintem nem tesz jót neki, legalábbis régebben ezt olvastam ha hálózatira kötötték akkor kivették az aksit h ne "rongálódjon el"
-
adm
őstag
válasz
Speeedfire
üzenetére
miért veszed ki? mit remélsz, mennyivel növeled az akksi élettartamát?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
melyiket töltötted le? linkeld már be mert nekem nem működik egyik softver se.
nincs olyan
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ezt hol találtad?
-
-
apuc
őstag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Mivel ez nem magyar oldal (korrekt
) nem szívta/szívja meg senki,hiszen ez a fontos megjegyzés is le van írva:
"
Shopping Cart Model Name: dv5-1140eh
Operating System Edition: Windows 7 Home Premium 32 bit
€ 34,90Total: € 34,90 includes 19% VAT € 5,57IMPORTANT:
Please note that your credit card will be billed when your order is shipped. Exchange rates may vary until then.
"
Tehát csak akkor terhelik meg a számládat a kb 9 ezer forinttal,amikor elküldik a rendelést.
Ez így korrekt.
Addíg csak valószínűleg egy próba (pár száz forint szokott lenni) utalást terhelnek a dombornyomott kártyára,amivel leellenőrzik nem kamu-e mint máshol is szokás..Nekem az elektron NEM dombornyomott kártyámat visszadobta hogy nem fogadja el.

Így csak classik kártyával fusson neki (az enyém VISA) aki vesz innen.

-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
F10-->system configoration-->bulit in device options-->fingerprint device-->enable
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
BIOS-ban beállítottad, csak mert én kikapcsoltam! Írj privátot rekid-nek ő úgy emlékszem használta a fingerprintet.
szerk: újraindítom és megnézem

-
Kácsa
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Vagy három órát egy olajradiátor tetején,két magas pohárral alátámasztva.
Köszi .
-
Kácsa
aktív tag
Olyan problémám van,hogy kiszereltem és lemostam a lapos billentyűzetét.Visszaszerelés után az x meg az enter gomb,az s meg ő gomb úgy működnek mintha egyek lenének. Beszerelés előtt jól ki lett száritva.Akkor most vehettek újat,vagy mi.
Ide is virtuális billentyűzettel irók . -
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
spyduck
üzenetére
Néztem, de úgy tűnik el, ill. rossz helyen (AMD PCI Express (3GIO) Filter Driver), máshol már kiírta, hogy "HP Mobile Data Protection Sensor". Szóval felment a 3D DriveGuard (és csodák csodája, most már működik is
), de így végképp nem értem mi lett a Bluetooth modullal. -
Mania
senior tag
-
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nézted már everesttel, h mi az eszköz azonosítója és úgy keresni hozzá drivert?
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
spyduck
üzenetére
Nem a QL-csal van a gond, a Wi-Fi-t kapcsolgatja ahogy kell, a Bluetooth modul viszont ismeretlen eszközként szerepel (HPQ0004), és egyik driver sem hajlandó felismerni, a meghajtó telepítés közben elkezdi keresni, de aztán hibaüzenettel leáll, hogy nem található Bluetooth eszköz.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Ja és ha nem működik a fingerprint driver ugyan úgy próbáld meg a Win7-es 8530w vagy 6930p drivert, hátha azzal jó lesz. XP alatt tökjéletesen működik. Win7 alatt egyszer próbáltam de már régen.
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Biosban kikapcsoltam mert idegesített, h folyton pittyeg ha hozzáérek. Kapcsold vissza

-
kisninja
őstag
Hi tudom volt már de HP 6735s röl valami összefoglaló ? jó-e ?, zajos-e ,akkuról mennyit visz, mennyire melegszik.. valaki felvilágosítana ?
Illetve mi annak a csatinak a neve ami a töltőbe megy 230v oldalról. Három lyuk a földelés vastagabb, mert az nincsen a táphoz. és nem IEC szabvány vagy tévedek ?
-
spyduck
nagyúr
válasz
Speeedfire
üzenetére
Össze kell válogatni.
(1)win7 telepítés
(2)win7 update
(3)a megmaradó drivereket letöltöd a HP honlapjáról, konkrétan ezeket:
-HP 3D Drive Guard ( HP EliteBook 8530w-hez való Win7 Prof. driver)
-Finger Print driver (6910p Vista Enterprise)
-Intel AMT MEI (6910p Vista Enterprise)-->feltelepíted-->kiírja, h error-->eszközkezelő-->manuális telepítés-->C:\SWSETUP mappából (ide csomagolja ki az összes HP drivert a Windows)
-Intel AMT SOL (6910p Vista Enterprise)-->feltelepíted-->kiírja, h error-->eszközkezelő-->manuális telepítés-->C:\SWSETUP mappából (ide csomagolja ki az összes HP drivert a Windows)
-Quick Launch Buttons ( HP EliteBook 8530w-hez való Win7 Prof driver)
-Wierless Assistant ( HP EliteBook 8530w-hez való Win7 Prof driver)Az összes többi driver-t az UPDATE során megtalálja magának. Amúgy meg Everest-el meg tudod nézni, h melyik nincs telepítve. Megnézed ezen hardver azonosítóját és google segítségével letöltöd.
hol lehet beállítani a vga ram méretét?
Sehol, ezt automatikusan állítja be magának. -
spyduck
nagyúr
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Használd a 8530w win7-hez való quick launch buttons driverét.
-
Speeedfire
félisten
azt megtudná nekem mondani valaki h win 7 alá hol találok kompatibilis hp programokat a 6910p alá?
és hol lehet beállítani a vga ram méretét? le akarom csökkenteni
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux felhasználók OFF topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- Latitude 9330 2-in-1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ezt pontosan neked még az atyaú.......en se tudj megmondani.

(Újonnan volt 2 óra 15 perc,most 2 óra 12 perc -az új aksival..
). Nyilván van olyan is, aki nem ért egyet. 

]a havi átlagfizu...

) nem szívta/szívja meg senki,hiszen ez a fontos megjegyzés is le van írva:
Pyttawrx