- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Fotók, videók mobillal
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dudikof-t5h
csendes tag
válasz
hajospeti #11411 üzenetére
Igen.
Szerintem a másik oprendszerben beállított tulajdonjog okozhatja a problámát.Egy másik mappában is volt probléma ugyanilyen, ott beállítottam a tulajdonjogot és meg tudtam nézni a képeket.Másik mappa ikonnál lakat látszódik az attributumot beállítom de semmi változás.Ötlet?
-
Messzilátó
csendes tag
válasz
hajospeti #10988 üzenetére
Jól sejtem, hogy nemrég vettél vistával egy HP gépet? Ha igen, akkor nézd meg a következő oldalt:
http://h41112.www4.hp.com/promo/win7web/uk/en/faq.html#1
Egyébként én is nemrég igényeltem meg a win7 home premiumot. Van aki esetleg már meg is kapta? Kicsit tartok tőle, hogy magyar nyelvűt küldenek-e. -
válasz
hajospeti #10940 üzenetére
bizonyos modellekre él ez az upgrade funkció. A HP weboldalán van róla bővebb infó.
-
cigam
titán
válasz
hajospeti #10845 üzenetére
Hát akkor a ventillátorosok kilőve, hacsak nemakarod ledaráni magad.
Viszont vannak hűtőpárnák. -
maunaloa
csendes tag
válasz
hajospeti #10845 üzenetére
Én egy photo hallban vettem egy mutatós laptophűtőt(7,5 k HUF), vmi fehér, egyventillátoros cucc volt. HAngos volt, egy darab manyag benne egy ósdi krepegő venti.....vittem vissza, aszonták ez szerintük nem hangos (a bolt előtt pont ment egy villamos, meg odabenn szolt a muzsika)....mondtam nekik le akarom vásárolni, és vettem egy egeret meg egy usbs világitos HUB+egéralátét kombót.
sztem ha veszel, fémvázasat vegyél, többventiset, szabályzósat
-
cigam
titán
válasz
hajospeti #10745 üzenetére
Jó olvasgatást: [link]
Sztem nem cég/szervíz specifikus a dolog. 1xűen volt olyan alkatrész raktáron amit cseréltek. Pl. egy merevlemezt elég könnyű kicserélni, de egy zsanér, töltő vagy LCD már elég termékspecifikus, hogy ne legyen mind1ikből raktáron. Viszont ha rendelni kell akkor akár hónapok is eltelhetnek míg beér az országba, vagy míg kikerül a központi szervízbe, és onnan vissza.
-
-
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
hajospeti #10033 üzenetére
A memória és a HDD cseréje nem jár garanciavesztéssel, persze ha láthatóan kárt teszel valamiben közben, mert nem vagy elég óvatos, akkor elvész a garancia.
A memóriabővítésről egyébként doksi is van a HP oldalán, nem véletlen.Szerk.: Ezért kérdeztem milyen notid van.
-
magua.
tag
válasz
hajospeti #10022 üzenetére
Mivel többféle oprendszerrel is kipróbáltál (Vista,Win7) és fagyás volt mindnél, ezért szerintem hardware gond van. Elsősorban a winchesterre gondolok, másodsorban a memóriára. Így futtatnod kellene a HDSentinelt , ha ez nem talál hibát a winyón, akkor jöhet a memtest. Halt már meg nekem is Fujitsu(!) winyó DELL gépben. A hibamentességre egyik márka sem garancia.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
hajospeti #9659 üzenetére
Szedd le ezt, és menni fog: Synaptics PS/2 Port TouchPad Driver
-
-
kozyadam
tag
válasz
hajospeti #9176 üzenetére
ha a tiéd a kérdéses laptop, akkor legegyszerűbb mondjuk Everest-tel megvizslatni
ha nem akkor meg itt a fórumban most megkérek valakit, akinek dv6-1110eh notija van, hogy legyen olyan kedves és nézze meg. amúgy gyakorlatilag nem jelentős a különbség a 2 sebesség között szvsz. ha több memó kéne a notiba akkor vehetsz 667est is szerintem. azzal biztosan elmegy. -
BluEyes
őstag
válasz
hajospeti #9174 üzenetére
A 800-as ram azt jelenti, hogy a gyártó szerint a memória képes akár 800MHz-en is működni. A tényleges memóriasebességet a csippszet dönti el. Ha a csippszet 667-en működteti a memóriát, akkor a 800-ast is, meg az 1066-ost is csak 667-en fogja működtetni. Ergo tehetsz bele nyócszázast.
-
kozyadam
tag
válasz
hajospeti #9132 üzenetére
ezt megnéztem és nem segített sajnos :S felfigyeltem rá, hogy csak vmi általános ikont mutatott elé, és a többi lehetőséghez meg rendes ikonok voltak, így megnéztem eszközkezelőben és ott meg megjelent 1 ismeretlen eszköz, arra gyanakszok, hogy a hangom lesz az.
köszi a segítséget.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hajospeti #9046 üzenetére
Igen, ő a kereskedő aki eladta neked köteles is lenne visszavenni garanciális javításra. Ezt persze nem ők végzik, továbbítaniuk kellene a HP szerviz felé. Velem ezt az MM játszotta el egyszer...
Ennek ellenére mindenki aki teheti jobban jár ha ő maga adja le a szervizbe. Sokkal gyorsabb így az ügyintézés. Szóval inkább vidd be te a Hp-hoz minthogy leállj vitázni az Iponnal és oda add be.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hajospeti #9039 üzenetére
Ez marha jó mondjuk hogy az Ipon nem vállalta a felelősséget. Ha jól tudom a boltnak ahol vetted kutya kötelessége lenne bevenni a notit és továbbítania a szerviz felé. Más kérdés hogy jobban jársz ha egyből a HP-hoz adod be de ettől még törvény írja elő hogy a vásárlás helyén is leadhatod ha garanciális problémád van.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
hajospeti #9004 üzenetére
HP-nál van Renew meg Asis gép is. Asis: olyan gépek amikben már valamit javítottak de újra értékesítik őket, ezekre csak korlátozott garancia érvényes. Renew: beragadt raktárkészletből való gépek melyekre érvényes a HP rendes garanciája.
Legalábbis remélem röviden és tömören jól írtam. De majd egy HP szaki kiigazít ha nem így van.
Na itt is van leírva:[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eBay
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Minden, ami Unreal Engine
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Asus laptop! Használt netezèsre tökèletes ppt stb...
- DELL XPS 9550
- HP ProBook 650 G4, 15,6" FHD IPS , I7-8650U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, LTE, W11, Számla, 1 év garanci
- Lenovo Thinkpad P14s G2 Profi Tervező Notebook -Ryzen 7 Pro 5850U 32/1TB Radeon Pro 4GB!
- 27% SZÁMLÁVAL! HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3062, 100% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest