- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vagy esetleg - ha eddig nem tetted - e tablazat alapjan deritsd ki mi nem mukodik megfeleloen, es lehet kiderul, hogy te is meg tudod oldani a problemat.
Rajtam is segitett mar ez a tablazat. 3x villogott egymas utan a capslock + num/scroll lock, ami a tablazat alapjan memoria hibat jelent, kivettem a memoriakat, majd visszaraktam, es utana gond nelkul elindult gep.
-
rekid
addikt
Nyilván ha valamire levegőt fújsz - az jó esetben- hűlni fog de messze nem mindegy milyen hatásfokkal.
Nyilván a legelső a laptop korrekt hűtésrendszere (amin nem nagyon lehet változtatni). Miutan használt a laptop így első körben szétszedés és ganézás, ventik állapotának ellenőrzése majd pasztázás. Ezzel lehet a legtöbbet elérni. ezután jönnek a különböző rásegítések mint a hűtőpad, mely igazán akkor működne jól, ha hideg! (mely nem összetévesztendő a megkevert meleg levegővel főleg nyáron) levegőt tolna a laptop szívó részéhez. Mindemellett a laptop alját -joval gyengebb érezhető hatást mutatva- is fújná, mert ugye a lehűtött felület több hőt von el. Persze a gyakorlat az hogy főleg nyáron (nem klimatizalt mondjuk panel 6.-on) a szobameleg levegőt keringtetve fujja ideális esetben a szivo reszhez a pad. Nem idealisban meg a külső műanyag házaljzatra. Mely drasztikus hatásfok csökkenéshez vezet.
Mindezzel semmi gond nem lenne ha ezt mondjuk 2e ft-ért tenné de ehelyett pofátlan összegeket tudnak elkérni egy egy ilyen padért (7-8-9-10e) ezért is írtam hogy könnyen lehet belőle mókusvakítás. Vagy inkább úgy írnám ritka az az eset hogy a legjobb hatásfokot elérje az ember ezekkel a padokkal. -
Bizonyos részben igazad van, de nem mindenben. Az utóbbi időben volt pár dv5-ös, amit melegedési problémával hoztak vissza, de a melegedés nem azzal jelentkezett, hogy a gép volt meleg. A CPU/GPU/stb. és a hűtőtönk közötti hőátadás nem volt megfelelő, mint kiderült. Szétszerelés, újrapasztázás megoldotta a problémát. A gyári paszta sajnos sok gépnél (nemcsak HP) egy idő után megkeményedik, és veszít hővezető képességéből. Ez főleg a nagyobb teljesítményű gépeknél igaz, értelemszerűen. Mielőtt még bárki elkezdené fikázni a dv5-ösödet, ez technológiai kérdés, nem típusfüggő; és minden gépnél előfordulhat, sok függ a használattól is.
Lényeg a lényeg, ha nem tapasztalsz komolyabb lehűlést egy pluszt aktív hűtés után, ami lehet akár egy hűvös szoba is, akkor egy újrapasztázáson érdemes elgondolkodni.
-
localhost
Közösségépítő
Gyakorlatban G-s nem elég, 20/20-hoz. A G-s elméleti 54 mbit/sec mellett a tapasztalati 19 mbit/sec-e éppen csak elég lenne a 20-hoz, ráadásul többen írják, hogy a g-s szabvány max 10 mbits/sec-nél tetőzik. Például nálam lakásba érkező 16 mbit/sec helyett is csak 10-11 mbit/sec megy a valóságban akkor is ha egyedül vagyok a g-s routeren, attól egy méternyire.
-
apuc
őstag
Szvsz fölösleges töröltetni-hiszen csak akkor számláz ha postázza a Win7-et.
Így ha véletlenül homokszem kerül a jól működő gépezetükbe (kicsi a sansz de hátha
)akkor van 9 ropiért egy Win7es jogtiszta,frissíthető updated.
Természetesen így is keresnek rajtad-csak kevesebbet mintha 27 vagy 37 ropiért megvennéd a bótban.
(Persze örülhetnek,mert legalább fizetsz,illetve szeretnél--ahelyett hogy letöltenéd a Parádéról freeben
)
Tulajdonképpen tisztességes is vagy,mert kb annyit fizetnél érte,amennyi korrekt ár lenne szvsz egy olyan országban,ahol a 9k is egy tizede az átlag nettó havi bérnek,nem??
Ha nem küldik,akkor semmit sem veszítesz-ha pedíg írsz nekik külön ezt a minimális esélyt is bukod
.
Tudod,amúgy magyaroschan -hiszen az országunk jóhírét már gyökereiben eltüntették azok,akik miatt 90k (300 Eur
]a havi átlagfizu...
Így nekünk csak az az opció maradt hogy kicsit legyünk lúzerek vagy nagyon -
-
dre@mer
csendes tag
Ez fent van, legalábbis az ikonja ott figyel az óra mellett.
Ha ráklikkelek elő is jön egy ablak aminek az egyik fülén lehetőség van a programozható gombok konfigurálására, de fingom nincs hogy honnan tudnám betallózni az elindítandó programot.
Valamint szerintem ettől még az OSD hang állító sem jelenik meg a képernyőn.
De cáfolj rám, ha nincs igazam :-) -
BluEyes
őstag
Ne! Nem köll az neki! Csak az x86 drivereket tedd bele a telepítőbe.
A telepítés előtt áramtalanítsd a notit, azaz a hálózati csatit húzd ki, és az aksit is kapd ki belőle pár percre, és ne engedd utána már a vistát elindulni, hanem egyből cd-boot
Ha nem, próbálj esetleg másik típusú lemezt, másik gépen megírva max 4x sebességgel.
Alkalmasint végignézhetnénk, hogy mit hogyan csinálsz az integráláskor, hátha valami elkerüli a figyelmed. -
kozyadam
tag
nekem asztali gépre XP telepítésnél írsogált ki ilyeneket, hogy fájlok sérültek. betettem neki másik lemezt, azon beolvasta a fájlt és ment tovább
volt, hogy 3 CDről telepítettem XPt, mert minden volt vmi sérült fájl. elég régi korongok voltak
húzz le netről vmi másik XPt, amikor feljön ez a hiba, akkor CD csere.
-
-
-
Scrym
tag
Igen érthető vagy, meg vágom is amit írsz.
De igazából én arra lettem volna kiváncsi, hogy ahonnan visszaállítja a rendszert az a D-n van, szóval én akár a C-t fel is oszthatom, ha valami gáz van, vagy esetleg vissza kell vinnem akkor a D-ről (azaz a Recovery) partícióról bármikor visszaállíthatom!?!?!
Meg persze ha meglesz a lemez, arról is, mivel ilyen Recovery Creator-t nem találok gyárilag sem rajta, pedig most állítottam vissza a rendszert a Recovery partícióról.
De szerintem most megpróbálom a C-t újrapartícionálni és felrakni az XP-t, meg a Win7-t. -
Studiossrác
aktív tag
-
Studiossrác
aktív tag
Pedig igaz...nem vagyok nagy gémer, 2 játék van fent nálam: Crysis 2, és Cs: Source. Mindkettőbe jobb a 6730s. Cs alatt a tesztelő több fps-t hoz le...Crysis2-be meg szebb grafba nem szaggatok.
Nincs előttem a gépe, de a proci, memória közel hasonló. Ill proci lehet neki amd-s, de közel azonos tényleges órajalet produkál emlékeim szerint....de amint tudom leírom konkrétan számszerűen az adatokat -
sakeee82
aktív tag
Én most inkább régebbi gameket tesztelgetek, azok az új driverrel meglepően jól mennek, a win7 gyári drivere katasztrófa volt. Mondjuk nem tudom mi lenne, ha fél év múlva azért halna meg a gép, mert vmelyik alkatrész károsodott a túl nagy belső hőmérséklet miatt. Gondolom a gari erre is kiterjed.
-
Mania
senior tag
-
lacibacsi
addikt
Huhh! A lényegét látom, hogy mi ez, de elég bizonytalan vagyok, hogy hogyan is csináljam... Gondolom úgy, hogy a Vista telepítésénél ne telepítsem a VGA drivert, hanem helyette ezt a csodát futtassam előbb és utána egy sima desktop VGA drivert tegyek fel? Jól gondolom? Te már csináltad? Mennyivel lett erősebb a géped?
Egy másik dolog. A minőség és megbízhatóság egyértelműen a HP felé terel. De itt a VGA-vita kapcsán felmerült bennem, hogy egy azonos processzorral, memóriával és VGA kártyával szerelt low-end noti (mondjuk FU-SI), grafikus teljesítményben vajon mást nyújt, vagy azonos hardver adottságokkal azonos a grafikus teljesítmény is?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest