- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gááboor
tag
Sziasztok.
Egy hiba jelenséggel kerültem szembe hp pavilion dv5 -nél. A gép használata közben minden előjel nélkül elsötétül a képernyő. Bár mit nyomkodok nem jön vissza és iszonyú halványan de látszik a tartalom hang lejátszás van ez alatt is. Mind ezt általános használat alatt. Nem olyan mint, amikor kikapcsol a kijelző.
Van valami ötletetek még mielőtt szerelőhöz fordulok?
-
-v-
addikt
Hello.
6910p-nél hogy használni tudjam az ujjlenyomatolvasót, a HP ProtectTools + Credential Manager az egyetlen opcióm? Vagy van valamilyen másik (kisebb, gyorsabb stb.) progi, amivel együttműködik? -
capafog23
őstag
Az mi hogy laptopon az aksi állapotánál ezt mutatja.
http://noob.hu/2010/02/02/bat.jpg
Ha lehúzom töltőről a gépet akkor egyből lekapcsol.
Ledeknél villám jel néha világít, néha villog. HP Pavilion dv5 1160ehValakinek van valami ötlete megoszhatná.
-
rekid
addikt
Mindenki sziv a driverekkel.. A quick launc button egy cirkusz... mindig van valami gebasz..Nekem pl ha full screenen fut alkalmazas nem állít hangerőt... nameg ha bedugok jack csatit nem nemit a touch... ez ilyen.
Az a baj h kijott a windows 7 és hirtelen akartak mindent utanhuzni minden laptophoz a drivert ..kapkodasnak itt a vége.
-
jorden06
senior tag
válasz
cellpeti #11985 üzenetére
Nekem azóta ment tönkre a rendszer, mióta felraktam a HP SecurityTools-t és a hozzá tartozó biztonsági kiegészítőket. Akkora biztonságba akar téged tudni, hogy mindent felügyel, ennek következtében pedig minden parancs kiadása után gondolkozik, hogy ez akkor most bánt téged vagy nem... A másik meg a QuickLaunchButtons, na az még egy botrány. Egyrészt bugos mint az állat, másrészt mióta ez a csicsás sötétkék-zöld sáv jelenik meg pl. hangerő állításánál, rendszeresen lefagy ha hangerőt állítok.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
jorden06 #11982 üzenetére
Értelek!
A k édesanyjába a mocskos MS-nek. Nem igaz,hogy nem tudnak már egy normál rendszert összetolni.
Ebbe csak az a vicc,míg az Ultimate volt fent,semmi baj nem volt(kivéve a HP Wireless Assistant),akkor egyszer se halt be kékhalálal,mióta a Professional-t használom,azóta meg már sokszor.
-
rekid
addikt
válasz
SonicVersus #11983 üzenetére
AZ alap drivereket lerantja elvileg a win7. Amit nem azt mazsolazd ki a vista driverek közül általaban jók win7 alatt is.
-
SonicVersus
tag
Üdv Mindenkinek!
Lenne egy HP 510 -es viszonylag régi notim, XP prof volt rajta,de egyszercsak a wlan nem akart felcsatlakozni egy hálózatra sem, hiába látta ,és minden ok volt. Nem értem,h miért. Tettem rá win 7-et
,meglepődtem egész jól fut rajta, csak nincsennek hozzá driverek
. Valaki tud nekem ebben a 2 dologban segíteni ??
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom!
Most az előbb egy Youtube videót,azelőtt meg egy sima weboldalt akartam megleseni és beadta a kékhalált a masina.
Nyomom rajta a css-t is és érdekes játék közben nem csinál ilyet. Nemrég lett újratéve a Windows7 rajta. Mitől csinálhatja? Esetleg a memória lehet benne hibás? Ha valaki tud,legyenszíves segítsen,nagyon megkösszönném. A gép még 2011 februárjáig garanciás,tehát jó lenne kiderülne mi a baja.
-
adam3
aktív tag
Ha valakinek HP 6730b-je van, azt kérem segítsen...
Ma meglett a gép
Na most eddig minden rendben, csak az integrált Intel GMA X4500MHD ami max 384MB memóriát használhat, az 796-ot eszik, és így már kevés a 2GB rendszermemória. Valakinek valami ötlete hogy miért csinálja?...
Mivel így darál a vinyóm folyamatosan mert virtuális memóból megy, így szeretnék bele plusz 2GB memóriát. ASIS-os gépbe ha belerakom a plusz modult, garanciavesztés nincs, ugye?Köszönök minden segítséget!
-
Sziasztok.
Nekem egy dv7 2133eg van. szeretnék bele egy 2. HDD-ét. A helye megvan de serial ata csatlakozot nem találtam. De a weboldalon is fenn van h 2nd hdd. Csináltam egy képet amin látszik a helye és egy szalagkábel csatlakozó szerüség. Vajon oda kellen szerezni egy sata adaptert és keretet???
Előreis köszönöm a válaszokat.
-
Levente87
csendes tag
válasz
xcbiker #11966 üzenetére
Drága ennek a javítása ugyan ugyanis nagyon elegem van a hp ból mert a kijelző internetezés közben magától elpattant.visszavettem ahol vettem ott felvettek egy jegyzőkönyvet hogy semmilyen külső hibája nincsen nincs megütve stb. de ők nem tudnak vele mit csinálni .de ők felveszik a hp val a kapcsolatot és az úgy nevezett háztól házig garancíával elviszik ingyen a laboratóriumba kivizsgálni.eltelt két nap kaptam egy emailt hogy én törtem össze kijelzőt külső behatás történt így garancián túli javítás 95000 ft.Utána néztem fórumokon amit idáig a hp bárkitől elvitt laboratóriumba 80% kiderült hogy tulajdonos a hibás.Azt mondtam nekik hogy feljelentem őket a fogyasztó védelemnél erre másnap visszaküldték a laptopot persze hibásan.Már nagyon elegem van vettem bele interneten kijelzőt azt írta az eladó hogy kompatibilis és csereszabatos és még se jó mert a kijelző keretén van 4 fül amitől nem lehet az előlapot visszatenni.
-
mrbego
aktív tag
Az én gépemben is LGPhilips volt eredetileg, de mikor szervizbe volt kicserélték egy valamilyen kínai márkára. Sokkal sz@rabb is a képe.
-
cserry193
tag
Hogy lehet használni az SPDIF kimenetet,hogyha a fülhallgató csatlakozó SPDIF is egyben? Mi kell hozzá?
-
Levente87
csendes tag
Ha nem veszem ki az aksit a cserénél mi történik?
-
Levente87
csendes tag
Érdeklődnék hogy HP Pavilion Dv5 11140eh.El tőrt a kijelző és kicseréltem egy azonos tulajdonságú kijelzővel és nem működik vele nincs kép és csak akkor tudom használni ha rádugom egy monitorra.Bekapcsolom így a laptopot és a képernyő beállításokban azt írja hogy nem pnp megjelenítő és nem lehet csatlakoztatni.Mit lehet ilyenkor csinálni.Kérem segítsetek.
-
rekid
addikt
Mindenképp elenőrizd a kijelzőt. Rakj be háttérnek pink, kék, fehér, fekete, meg mondjuk zöld hátteret. HA semmi hiba kor nincs gond. Természetesen boottoltasd be, (ha van rajat os akkor nezd meg megegyezik -e az adatlappal a hardver de ezt biiosbol is ellenorizni tudod) Nézd át alaposan a külsőt bármilyen sérülés után kutatva. Ellenőrizd a zsanérokat hajtogasd kicsit. Elleőrizd a gombokat melyekkel álíítgatod a laptopot. (persze ha ez lehetseges). Vigyl magaddal egy fülest ellenőrizd a jack kimenetet. Esetleg egy pendrive sem arthat usb portokra.
Ha ezeket megnézed megtetted amit a vételkor naggyából meg tudsz tenni.Speciális programok csak a hp driver oldalon vannak (bar annak nagy resze sem speciláis). Minden mas progi lehet az asztalidnál hasznalt, semmi különbség.
-
jorden06
senior tag
válasz
Petidanone #11951 üzenetére
Köszönjük Emese! Végül is csak 1 hónap telt el a kérdés óta, a válasz pedig baromság.
-
Khelben
nagyúr
-
mobbo
senior tag
hp 6715s-ben Mobile AMD Sempron 3600+ 2Ghz proci van
ez mar tamogatja a 64bites win7-et? -
-
mome
tag
Lehet, hogy hőerőmű, de volt pár éve egy Toshiba gépem (P10) P4 2,8 +diszkrét vga gépem, annak a hűtése boldogult a hővel, pedig sztem az is volt annyira meleg, mint egy mai mobil amd.
-
Khelben
nagyúr
Játszani ezzel a 4530-cal se nagyon fogsz. Cserébe állandóan pucolhatod róla az ujjlenyomatokat, és ha nem habszivacsban szállítod, előbb utóbb ocsmányul fog kinézni. Nekem lassan 1 éves lesz a 6730b, minden nap utazik és semmi nem látszik rajta, néha le kell törölni a port a kijelzőről, ennyi.
Ismerős dv6-osa most megy szervizbe, mert kikapcsolgat a gép túlmelegedés miatt. (diszkrét vga+amd proci együtt hőerőmű) -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Még mindig DVD írót keresek a 6910p-be,de mivel már 3x írtam a notebookstore-nak és basztak válaszolni,ezért megkérdem,hogy van-e itt valakinek használt olyan DVD írója amit be le lehetne tenni a 6910p-be?
-
cserry193
tag
Hali! Elvileg van a gépemen ( Pavilion Dv6-1110eh) SPDIF kimenet, és rá szeretném kötni egy 5.1-es erősítőre. Ezt milyen kábellel tudom megoldani? Külön van olyan hogy SPDIF kábel?
Bocs a láma kérdésért..
-
zoli62
addikt
6730s-re november végén lejárt a garancia. Van valamilyen lehetőség utólagos garanciára?
Bár eddig még nem volt vele semmi gond, több mint egy év után után is tökéletesen működik.
Másik kérdésem: A hálózati központban két hálózatot látok, egy személyes, és egy nyilvános, nem azonosítottat. Különösebben nem zavar, mert a helyi- és az intermetkapcsolat is normálisan működik. Van azért valamilyen mód ennek a problémának kiküszöbölésére? Az Intel Proset programra gondoltam, ami az intel oldaláról letölthető. -
Scrym
tag
Köszi!
Közben megoldódott, le tudtam kapni az Intel oldaláról egy chipset drivert (mert persze a HP Support és a Windows Updata szerint nincs szükség Win7 alatt chipset driverre). És utána megoldódott egy időre, majd egyszer megint behülyült, majd utána frissítettem a win7-t és most már jó! (kopp kopp)
Én annyira nem ismerem még a win7-eket, gondoltam az Ultimate-ban biztos bent van minden ami kell.
Köszi mégegyszer! -
rekid
addikt
Hello!
Nem tudjátok véletlenül hogy a az Elitebook szériához jók e az előző szériás dokkolók? (8510,8710,6910)
EN488AA -ra gondolok. -
adam3
aktív tag
Ha választhatnátok:
HP Pavilion DV6:
- AMD Athlon X2 Dual-Core QL-65 CPU (2x2,1GHz)
- 3GB RAM
- 250GB HDD
- ATI Mobility Radeon HD4530 VGA 512MB DDR3 VRAMHP 6730b:
intel Core2-Duo 2.26GHz 3MB L2 cache/ 1066MHz FSB 2 mag, 45nm (P8400)
intel shared GMA-4500MHD / max.384MB
2GB DDR2 800MHz
250GB SATA 2.5" / 5400RPMÁr kb ugyanannyi...
Az elsőben egy erősebb vivikártya a másodikban egy erősebb proci van. Melyik éri meg jobban? Sajnos nem ismerem a procikat. Mérnök info szakra kéne, kevés játékra. -
tudosbagoly
csendes tag
akit érdekel IX01-es dokkoló az privizzen!
-
Scrym
tag
Üdv!
Adott egy 6730s-as noti. A win7ult86x-t próbálom rajta használni, de elég kevés sikerrel, mivel behülyült és minden 2. indításra működik csak rendesen. Volt már reinstall is!
Amikor rendesen megy akkor jó minden, viszont egy kikapcs, vagy restart és a következő indulásra vagy betölt, de nem működik a touch pad, vagy bejön a win logó és utána sötét képernyő. Van amikor a logo utánig megy megmutatja az egeret a bejelentkezőt és utána sötétség.
Elsőre chipset driverre gondoltam, próbáltam is leszedni de a hp nem kínál fel win7hez chipset drivert, minden máshoz van fen. windows update-al is próbáltam az sem talál a chipsethez. Felraktam a Vistáét, akkor is fennáll a hiba!
Próbálgattam is, leszedtem az összes létező drivert, nem megy és nem!!!
És az egyik indulásnál jó utána nem! Tiszta káosz!
Nem tudom már hol a hiba, ki vagyok!
Ha valaki járt már így, vagy van tippe, please help!!!!!!!!!
Köszönöm! -
turmixfm
csendes tag
Tehát milyen scant vegyek?
-
turmixfm
csendes tag
Köszönöm a segitséget a -HP-vel kapcsolatban,holnap meg veszem. --- És még egy kérdés, sok anyagot be kellene szkennelnem ,milyet scaner t vegyek a -HP-hoz? Esetleg olyat amelyik nyomtat is ? --------- még egyszer, -erről a HP ről van szó.
* 15,6" kijelző
* Intel Core 2 Duo T5870 (2 GHz) processzor
* 2 GB DDR2 RAM
* 320 GB HDD
* DVD +/- RW Light Scribe
* Beépített webkamera
* WLAN
* Magyar nyelvű Microsoft® Windows® 7 Prémium operációs rendsze -
mobbo
senior tag
na megegyszer megprobalkozom, hatha valaszoltok
segitsetek legyszi
egy ismeros HP 6715s laptopjaba kellene ramot boviteni
jelenleg 2x512 pc2-5300 van benne, nezegettem itt az aprohirdetesek kozott ramot bele, de annyi fele van... nemtom melyik gyors, melyik jo, melyik rossz
2x1 gigat vegyek bele vagy jo ebbe az 1x2 giga is? (esetleg a meglevo 512 melle 1giga is?)
mit ajanlanatok bele? koszi elore is -
kozyadam
tag
válasz
adam526 #11919 üzenetére
svchost.exe fájlokkal óvatosan tessék játszadozni. a Windows a nagyon fontos folyamatokat ebben futtatja, pl asszem a hálózatkezelés egy része is itt megy. szal ha kilősz ezt-azt, akkor könnyen instabil lehet a rendszered.
nemrég láttam olyan progit, ami megmutatja, hogy milyen folyamatok futnak az svchost.exe fájlok "mögött". azzal érdemes megnézni, alaposabban, hogy mi lehet a probléma.
keress rá googleben svchost.exere tuti ad sok hasznos olvasnivalót
-
-
adam526
tag
Sokszor problémám van azzal, hogy ha akkuról megy a gép, és minden be van zárva, akkor egyszer csak felmegy a cpu terhelés 50%-ra, amit az svchost.exe okoz. Ez nem tudom, hogy miért lehet is mi rá a megoldás!? Win7 X64 van fennt.
-
Alap csomagárak:
M 3990.- (Akciósan az első 4 hónapban havi 2000.-el olcsóbb) 2 évre 8'000- kedvezmény
L 6200.- (Akciósan az első 4 hónapban havi 4210.-el olcsóbb) 2 évre 16'840.- kedvezmény
XL 9200.- (Akciósan az első 4 hónapban havi 7210.-el olcsóbb) 2 évre 28'840.- kedvezményHa veszel hozzá egy macbook-ot (266'000.-)
M 3990.- (A gépet 229'900-ért, 16'100-al olcsóbban kapod meg 2éves részletre)
L 6200.- (A gépet 229'900-ért, 36'100-al olcsóbban kapod meg 2éves részletre)
XL 9200.- (A gépet 169'900-ért, 96'100-al olcsóbban kapod meg 2éves részletre)Meséd el, hogy mi benne a lehúzás?
-
turmixfm
csendes tag
Hogy jobban értsük egymást.- A -HP- ára havonta 2200 ft kettő éven keresztül. Ez a lap top ára cakom pack. - A havi 9000 ft az internet ára, -(14 gb adat forgalom-hó)- az első öt hónapban csak 2000 ft és majd csak ez után 17 hónap 9000 ft. - A mobil nettel csak jó véleményel vagyok -(t mobil net)-, sohasem volt semmi gondom vele kb 1.5 éve használom,-nem pannon! Pesten albérletbe vagyok ,tehát nagyon jól jön a mobil net,de amellett a munkahelyemen is használom minden másnap kb 6-8 órát,tehát mozgásban az üzlet,nem vagyok helyhez kötve,- nagy előny !!! --- Tehát ezeket a kondiciókat veszem figyelembe. - Most mondjatok véleményt,de a hp ről is, -jó gép vagy nem, -ez itt a kérdés! albert.
-
spyduck
nagyúr
válasz
turmixfm #11908 üzenetére
mobbo-nak igaza van, elég nagy lehúzás! Egy csomó helyen pl.: Auchan lehet kapni 10 havi kamatmentes részletre notit. Az általad említett gép ott 94.000ft. Éppen előttem van az újság.
A mobilnet meg egy kalap kaki. Nekem is van. Ahol túl sokan használják és le van terhelve a hálózat ott egyszerűen nem működik csak 5 percig és mindig újra kell indítgatni a szoftvert ahol meg kevesen laknak nincs kiépítve a hálózat és csak EDGE meg GPRS van. Persze ezek csak nagyon szélsőséges példák. Én sajnos az előbbivel és az utóbbival is szembesülök. Ha a jelenlegi lakásomtól 200 méterre arréb megyek ott működik de itt a panelban nem. Valami lekorlátozza a jelet.
A lényeg, h jobban jársz ha bekötteted az ADSL-t. Ha viszont erre nincs lehetőséged akkor persze jöhet a mobil net de tudomásom szerint már UPC-nek van műholdas netje is ami lényegesen gyorsabb és olcsóbb is. -
turmixfm
csendes tag
200 körül jön ki de a net miatt.A netre szükségem van,jó netre,- most is van egy 5000 es csomagom de az aszony is veri magát,hogy neki is kell.Tehát a gép csak tényleg úgy 60-65 re jön ki -a netér kell fizetnem de egy kisebb csomagnál csak egy ezres a külömbség havonta.. Kiszámoltam én is de nem tudsz mit csinálni,- mert ha olcsóban akarsz kijönni -de csak egy kevéssel-akkor meg a másik oldalon veszitsz. Hidd el ez olyan mint a felylett országokban van,- vegyél többet és felé ért megkapod ! Ez tényleg igy van. ---- Egyébként MAC book ra gondoltam,már használtam MAC et kb 10 éve -G4 volt ,akkoriban 7.200 dolcsiért vettem, de vadállat gép volt ,pedig csak 400 mhz s volt de a DVD úgy vitte,hogy csak ihaj.!!! A hangja meg egyenesen letaglózott!!!!! Na meg beszélt is a gép ha valamit rosszul csináltál . --- Na mind egy a MAC profi ,más világ . Asztali gépet majd csak akkor veszek MAC be ha meg lesz az engedélyem a rádióra.Bár ez -ebben az országban elég necces,..... inkább kalózkodom.
-
mobbo
senior tag
válasz
turmixfm #11906 üzenetére
off ez itt nagyon
ha amugy is kell ez a draga mobilnet akkor ertem a 65e,
de ez 2 ev alatt kb 300e ft amit kifizetsz, abbol kijonne egy hasznalt macbook amiben hasonlo proci es vga van (120e es kezedben az osx) plusz egy olcso mobilnet (2 ev alatt kb 100e) plusz egy otthoni adsl is (2 ev alatt 100e)
(az arak 1 eves akcios csomagok, masodik evben ujrakotve az akkori legolcsobb csomagra)(egyebkent a mac pro asztali gep, azt inkabb hackintossal valtanam ki, eleg megbizhatoan elmennek ezek ha osszevalogatod az alkatreszeket, vagy macbook pro-ra gondoltal, mert az azert joval olcsobban is elerheto mar)
nem? vagy nemtom
bocs hogy csak nagysagrendileg szamoltam ki -
turmixfm
csendes tag
Úgy,hogy a netért kell igazából fizetnem havi 9200 ft és plúsz havi 2200 a gép. Az első 5 hónapban csak 4200 ft -( 2000 ft a hp és 2200 a net ) -és csak öt hónap után kell 9000 plúsz 2200 ft tehát 11200 1,5 évig.De 14 gb adatforgalommal havonta,persze mobil net.
-
turmixfm
csendes tag
Otthoni munkára használnám ,sok zenét veszek fel és netezek sokat.Alapvetően kell manapság egy mobil gép és ha veszek, legyen aránylag komolyabb.Később MAC prot szeretnék venni de az még várat magára 6-7 kiló az ára.Na meg sokszor használnám egész nap ,-mert kalóz rádiós vagyok- ,hétvégén reggeltől estig. Ezeknek a követelményeknek kellene megfelelni. - Köszi a segitséget előre is.
-
turmixfm
csendes tag
Hát nem tudom.A t com tól venném a legnagyobb csomaggal és kb 65.000 huf ra jön ki internettel. A szokásos 2 év hűség ,stb.A t com oldalán megtalálni .Ha véleményeznéd azt meg köszönném.
-
turmixfm
csendes tag
Bocs de ezek lennének az adatai röviden. - véleményt kérnék.Köszönöm.
* 15,6" kijelző
* Intel Core 2 Duo T5870 (2 GHz) processzor
* 2 GB DDR2 RAM
* 320 GB HDD
* DVD +/- RW Light Scribe
* Beépített webkamera
* WLAN
* Magyar nyelvű Microsoft® Windows® 7 Prémium operációs rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- PR-Telecom
- Vezetékes FEJhallgatók
- One mobilszolgáltatások
- Le Mans Ultimate
- Renault, Dacia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest