Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
Új hozzászólás Aktív témák
-
albi31
aktív tag
-
ludus
aktív tag
Sziasztok!
Notebook vételt tervezek, igazándiból lett volna Pavilion DV6-1110-esre de lecsúsztam róla...
Viszint nagyon megtetszett de túl drága nekem...
Itt [link] lenne jó áron gép de azt írják hogy angol verziós...
Nincs valakinek innen véletlenül ilyen gépe? Valyon a hozzá adott Vista is angol? Ha kérek Win7-re frissítést, ott kérhetek magyar rendszert?
Bocs a sok hozzá nem értő kérdését de hátha valaki itt felvilágosít...
Köszönöm!!!
-
cellpeti
nagyúr
Hello,szevasztok!
Én eddig nagyon megvagyok elégedve a notival(HP 6910p). Lehet majd írok egyet a Logout-ra!
-
jorden06
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
Könnyebb és olcsóbb, mintha az egész alaplapot kellene cserélni az integrált vga miatt, de még így sem egy leányálom. Ilyet akkor is szokott még csinálni, ha túlmelegedés miatt meghibásodott valami, ha van szerelő ismerősöd aki olcsón megnézi, vidd el hozzá

szerk.: közben eszembe jutott, ha van vga kimenet a gépen, köss rá valami kijelzőt. Ha azon jó a kép, akkor nem a noti monitorában lévő kábellel van baj.
-
jorden06
senior tag
-
Mercutio_
félisten
Sziasztok!
Adott egy HP noti, egyik napról a másikra először 1-1 alkalommal, 1/2 nap múlva már folyamatosan olyan a kijelzőjén a kép, mint amikor analóg TV-adásnál valami zavarja a jelet, aztán teljesen elmegy a kép (de nem sötét a kijelző, hanem a qindows indulóképernyője amennyire a színek alapján be tudom lőni), mi lehet a gond, mit nézzek meg?Ránézésre nincs semmilyen sérülés, a billentyűt levettem, amennyi az latt ltászik, ott sincs semmi látható gond.
Ja nincs saját videókártya, csak integrált alaplapi, és már a biosnál is jelentkezik a dolog, nem csak winXP alatt

-
apuc
őstag
Én a gyerekért kapott beiskolázási-utalványból
vettem az Office depóban egy notiba való Toshibát tartójában.
1 éve 25 ezerért egy 250 gigásat.
Azóta ha el nem felejtem mentegetek rá ami fontos.
Szerintetek ha neadj Isten a notiban lévő eredeti(sajna csak 160 gigás)betojna,akkor ha beletenném a rackből a 2.5-colos háttértáramat,arra is simán felmenne a DVD-n a HP-től elkért és küldött gyári Win Vista?
Nekem nem volt elég a back-up partíción lévő,amivel vettem,ezért kértem tőlük.
Arról előbb lementeni valahová mindent,utána oprendszer ráinstall aztán ami kell rárak??Sima ügy lenne?
Remélem nem kell ,csak érdeklődés szinten ..
-
Neszpras
csendes tag
Sziasztok!
hp 4510 freedos gépre akarok xp home operációs rendszert telepíteni, kell valamit beállítani a biosban, vagy bármit? -
Csabee.
nagyúr
Semmi előjele nem volt, hdd sentinellel néztem egy hónapja mindene 100%-os volt, most vettem mega külső mobil racket és egy másik gépre rádugva látom a két partíciómat, most mentem le az adataimat (kb 3óra) utána formázom úgy ahogy van és visszarakom anotebookba megnéznem mi a reakció..
Egyébként ha a hdd jó, akkor mi lehet a gond?? Mert csak akkor lépel a biosig a gép ha a hdd nincs benne..
-
rekid
addikt
-
apuc
őstag
válasz
Csabee.
üzenetére
Mondjuk ezek mindenképpen jól jönnek mentéshez.
Én a külső,nagyobb vinyón tárolom amiért kár lenne ha elveszne az elejétől fogva..
Legalább nem kell a fontos fotókat kiirogatni lemezre.
De remélem sokáig bírja az én notimban-kop-kop.Neked milyen típusú ami tönkrement?
Voltak előjelei az elromlásnak. -
kozyadam
tag
válasz
Csabee.
üzenetére
akkor keress új hdd-t (mert lehet, h nem lehet megmenteni a régit) a régit pedig kösd rá a gépre USBn vagy eSatán és GetDataBack progival próbáld meg visszahozni az adatokat róla.
én is most ezzel a progival nyúzok 1 régebbi 40gigás meghajtót és elég jól működik eddig. -
Csabee.
nagyúr
Ma meghalt a hdd-m úgytűnik, ugyanis.. nem képes belépni a biosba sem a laptop, ha benne van a hdd..
Van ötletetek? -
ANT
őstag
válasz
BluEyes
üzenetére
Köszi a tippet, de sajna nem jött be!

Ebből Win reinstall lesz. (Amúgy is esedékes volna.)SeniorTilla: a bios downgrade se jött össze. Kiírta a telepítő, hogy "ez a verzió nem kompatibilis a hardveremmel".
De ahogy viszaolvastam, ezzel se vagyok egyedül.
De ha van tuti tipped, hogy honnan vadásszak működő F.07 bios verziót, oszd meg velem is.
-
-
kisninja
őstag
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy a hp 6735 ben lévő hd3200 rá kéne vegyem az 1360x768 as felbontásra. Felraktam a legújabb catalystot de sehogy nem akar előjönni a kívánt felbontás.
A monitort is átállítottam 1360x768as digitális megjelenítőre....
Sajnos csak dsub kimenet van a notin. -
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Lényegében nem fontos, csak szép. Ez mutatja ha ki-be kapcsolod a:
-BT
-Wifi
-hangerőszbályzó
-némítás /nekem ezt nem mutatja/
-automata fényérzékelő
-monitorfényerőEzt próbáltad már? \Nekem 6930p, 6910p, 8530p, 8530w gépeken tökéletesen működik\ : [link]
Sztem csak rossz verziót raktál fel eddig. \ez win7-hez való!\ -
jorden06
senior tag
Ugye most csak viccelsz?
Msn 3 beszélgetéssel, firefox ~40 lappal, uTorrent, néhány windows mappa, Comodo IS, minden elérhető driver HP-ről feltelepítve, + full HP ProtectTools és kiegészítői, ez így 10-15% procihasználat és ~1,1GB RAM.Neked ez a 64bit miatt van, vagy hogyan lehet

-
ANT
őstag
Olyan hibával találkozott már valaki, hogy a gép indítás után nem sokkal meghal a billentyűzet? Konkrétabban semmilyen billentyű nem reagál a leütésre.Másrészt ez lehet bios hiba?
Mert halvány gyanúm szerint a bios frissítés óta csinálja ezt a laptop (Compaq 6715b).
F.07--->F.0E-re frissítettem, innen szedtem le az újabb verziót.
Azért a biosra gyanakszom, mert semmi más változás nem volt a gépben.
Kínomban turkáltam még a nyelvi eszköztárban, energiagazdálkodási beállításokban....
Szerk #11249 jorden06: nálam olvassa az SDHC-t a kártyaolvasó. Pedig ez a 6715b már nem mai darab.
-
jorden06
senior tag
Ilyen nekem is volt a hanggal, mindig át kellett állítani a kimenetet hangszóróról fülesre... Újratelepítés megoldotta, igaz az a hangzavar amit leírtál nekem is jelentkezik olykor. Lehet, hogy a SMAX ekvalízerével lesz gond (dinamika-tartomány, brilliance, stb..)
Maga a rendszer mennyire gyors, miután már felpakoltad a drivereket?
-
rekid
addikt
ujabb bug...erintoreszen...ha bedugok egy fülest nem némít csak füles nélkül standard hangszoro kimeneten... Sőt hangal is gaz van "tortyog" bebe akad vagy nemtom..ilyen eddig xp alatt nem volt mar ujraraktam a modem driveret meg a Mitomenmilyen MAXot is...grrrr
-
rekid
addikt
Én most huztam ujra 64bites win 7 prot. Hpsoftpaq-al leszedtem minden szukseges drivert. Nem kell tökölni... Eddig minden megy.
-
kacsyx
aktív tag
válasz
cellpeti
üzenetére
Remélem nem haragszik meg Spyduck kolléga amiért idézem az egyik régebbi hozzászólását
, de ez talán segíthet Neked:
Link a HSZ-hoz -
cellpeti
nagyúr
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
A kártya olvasónál nincs lehatárolva,hogy mekkora karit olvasson,ugye?
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Pedig azt volna érdemes felrakni, melyik verziót próbáltad?
Az összes xx10p és xx30p-s HP-ba ugyan az a kártyaolvasó driver kell. Vmi RICHO-t kell telepíteni.Ez a MBII-es meghajtó elég drága mulatság. Vagy vegyél egy USB-s winyát vagy egy USB-s DVD írót ha adatokat akarsz mozgatni.
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
ha én venni akarok egy LightScrible-s DVD író-t a 6910p-be hol érdemes körülnéznem?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Mi a kártyaolvsó drivere?
-
rekid
addikt
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
NE! vegyel univerzális töltöt. Csak gyárit. Asszem itt apron talalsz is. Az ultimate meg enterprise totalisan felesleges otthoni felhasznalasra a kettö ugyan az csak egyik othonra keszult masik cegeknek mind2 távoli biztonsagos kapcsolatok támogatasában különbözik a home illetve professional valtozatoktól amit az otthoni userek 95% nem hasznal.

-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Igen tud! Nekem win7_rtm.090713-1255 verziójú Home Premium volt fent az 1giga rammal rendelkező 6910p-n, érdekes módon csak 500-600mb-ot zabált.
Most is ez van a 8530p-n és sokkal gyorsabb mint az Ultimate, azzal volt vmi gixer.szerk: neked a töltőd nem vmi forrasztott kókány izé? Csak mert nekem az apróból az rémlik.
-
spyduck
nagyúr
válasz
cellpeti
üzenetére
Ehhez a notihoz alapból 90w-os töltőt adnak, csajom régi 6910p-jéhez is 65w-os töltő volt. Semmi probléma nem volt vele, csak kiírta ezt a hülyeséget.
A 2óra az elég sovány, vmi nem stimmel. Milyen oprendszerrel használod? Fényerőt levetted minimumra?A win7 ultimateot hagyjátok a francab vmi nem jó vele, a home premiummal nincs semmi gond!
-
rekid
addikt
válasz
kliszi
üzenetére
Erre jó a battery check segédprogram:
This package contains the HP Battery Check tool for the supported notebook models and operating systems. The HP Battery Check tool helps to check the state of the battery. This tool also provides warranty information if the battery test fails.
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
Igen arra is jó
A te akksid 6 cellás. Azokhoz jár a 65W-os semmi baj nincs vele. A 8 cellásokhoz adják a nagyobat. Ugyhiszem. Win7 alatt nekem is alig két órát írt a win7 32 bites pro a 8530wre. Xp 3,5-öt.
Csinald azt hogy szedj le egy linux (javaslom ubuntu) live cd-t bootolj be arrol és nézd meg az mennyit ír. Ha többet mint a win 7 akkor ott a gond.
Innen letudod tölteni. -
kliszi
senior tag
most pldaul azt irja ki hogy CDBOOT: Memory overflow error és el sem indul a bootulás .
-
kliszi
senior tag
Azt irja ki az xp hogy a telepitö nem talált a számitógépben telepitett merevlemezes meghajtót ! Igy sajnos nem tudok telepiteni .
-
kliszi
senior tag
Mi az a hp battery chek ?
-
kliszi
senior tag
Müködik is az f9 , el is indul az xp profe.. telepitése csak amikor a particiokat keresné akkor nem talál semmit .
-
-
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Segitséget szeretnék kérni ! Nem rég vettem egy hp mini311 netbookot . Az a problémám hogy a rejtett particiot letöröltem és most ujra szeretném rakni a rendszert egy másik xp-vel vagy win 7-el . Nem tudok be boutolni mert nem ismeri fel a merev lemezt . Külsö usb dvd meghajtoval telepitenék de azt irja ki hogy nem találja a merev lemezt . Mi lehet a probléma ?
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Kinek mekkora töltője van a notijához. Az enyémhez egy 65W van,de töltöttem egész éjszaka,most meg nem bír ki még 2 órát se.

Az akksi 100%-os az Everest szerint!
Mikor rádugom mindig feldob egy ilyen ablakot!
Valakinek valami tipp? Lehet a töltő szarakodik?
-
rekid
addikt
Eljött a karácsony, itt az ideje az uj OS-nek
Nekifutok megegyszer a win7-nek
Kiváncsi leszek mit bír a 64bites Win 7 pro
Ha semmit akkor visszaugrik a westlake féle xp 
-
albi31
aktív tag
válasz
SeniorTilla
üzenetére
...ezt nem hiszem el,elfelejtettem bepipálni,hogy időkorlát nélkül hagyjon bent...egy olyan tesztet írtam,hogy be kellett volna keretezni..és most dühöngök,mert nem írom le mégegszer..pedig ha láttad volna....arról szólt,hogy ...újrapasztáztam a gépet...hihetelen eredmény lett...de ez már nem adja úgy vissza,ahogy azt leírtam
...akkor viszem a sírba a titkom...hihetelen eredmény született...el sem hiszem...na jó nem húzom tovább....emlékszel?panaszkodtam,hogy nagyon meleg a DV6000-m ráadásúl Inteles egy T5500-s...most meg.....megfagy...bár van a dologba szakmai háttér,mert nem tegnap kezdtem,sőt nem is tegnapelött...de lehengerlő az eredmény....van egy AMD-sem is
..ott is kipróbálom a projectemet..kíváncsi vagyok,hogy ott mit mutat..itt hihetelen...na be is fejezem,mert meghajtom,meglátom,csúcson mit mutat..nem hiszem el az eredményzt...majd jelentkezem..Kellemes Ünnepeket! 
-
mome
tag
válasz
Messzilátó
üzenetére
Nem is értem ezt a driver mizériát.
Feltettem a HP SoftPaq Download Manager-t és az összes drivert, ami a gépemhez tartozik feltelepít (6715b). Vista és Win7 alatt is tökéletesen működik.
Ajánlom mindenkinek. -
Messzilátó
csendes tag
DV7-es gépre frissen tettem win7-et. Minden ok, de a gyorsindító gombokat, illetve a quickplay gombot nem tudom életre lehelni. Vista alatt van quicklaunch illetve quickplay,de win7 alatt nem találom a programot a HP oldalán, a gép szoftverei között. Helyette viszont van Mediasmart MVP és DVD. Jók ezek? Köszi előre is.
-
spyduck
nagyúr
válasz
viktorszanto
üzenetére
Ha felrakod a legfrissebb Win7 Home Premium-ot nem csak gyorsabb lesz de minden működni fog. Nekem az Ultimate-val nem működött a finger print, Jorden-nek meg a 3D Drive Guard.
-
rekid
addikt
válasz
cellpeti
üzenetére
kérlek menny fel a hp.hu ra keress rá a notidra és szedd le a leirasokat mindent megtalalsz magyar nyelven.
Az I betü szerepét is megtudhatod sőt (segítek) hp quick launch button segedeszközzel konfiguralhatod is. Kérlek amit leirtam komolyan venni és miutan vegigragtad öket utana kerdezni.
Mindezt azert mondom mert nagyon jol le van dokumentalva a notebook.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U729x - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8365U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4i - i5-1235U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I NBD Gari
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

vettem az Office depóban egy notiba való Toshibát tartójában.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Van ötletetek?

Msn 3 beszélgetéssel, firefox ~40 lappal, uTorrent, néhány windows mappa, Comodo IS, minden elérhető driver HP-ről feltelepítve, + full HP ProtectTools és kiegészítői, ez így 10-15% procihasználat és ~1,1GB RAM.
, de ez talán segíthet Neked:
Pyttawrx