- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Kronos3000 #1620 üzenetére
Köszi, nekem is dobta. Nem sokára frissítem aztán tudok mondani bármit a hívásrögzítéssel kapcsolatban.
-
Zsolty20
senior tag
-
Zsolty20
senior tag
Tán csak nem bal lábbal keltél? :)
Abban igazad van, hogy nem kell szolgáltatói telefont venni azonban ha a többi gyártó ezt megtudta oldani (szolgáltatói telefonra frissítés) akkor itt vajon miért nem? S igen, valóban a one ui a Samsung esetében késik, azonban a havi frissítések szinte sosem maradnak el, honornál ezzel szemben februárban kapjuk meg a januári patchet. Lehet faszt méregetni, de akár tetszik akár nem frissítések telepítés a legtöbb telefonnal kulcs fontosságú. Van aki megérti. Akárhogy is köszi a válaszod, remélem lesz még ilyen :)Ui.: vegyen iPhone-t az akinek hat anyja van :D
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Ferenczi Áko #1582 üzenetére
Ez engem is abszolút érdekelne, mert - nyugodtan megkövezhettek - számomra fontosak a frissítések, az újdonságok bevezetése és ebben mondjuk a Samsung abszolút jó. Ha ki ad egy havi frissítést akkor máris jelentkezik az adott telefon majd összes variánsára. Ezzel szemben a honornál már kiadták a magic os 9-et de c430-as régióra ez majd egyszer talán megjön és ez viszont hatalmas bukta. Én Samsungról jöttem anno, de könnyen lehet, hogy a következő teló is az lesz.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
mirci18 #1415 üzenetére
Nálunk 10-15 évvel ezelőtt volt nagyon menő az ilyen tok, nekem is volt sokszor, de most már teljesen mértékig feleslegesnek sőt néhol már abszolút haszontalannak gondolom. A telefon védelméhez vagy nem, vagy alig ad hozzá sőt rosszabb esetben az okozza a problémát ugyanis az olcsóbb tokok belseje készülhet olyan anyagból ami karcolhatja a kijelzőt, vagy megtapadhat rajta olyan anyag. Összegezve: óvatosan az ilyen tokokkal, de természetesen mindenki azt csinál amit akar
Szerintem ronda -
Zsolty20
senior tag
válasz
Krilehor #1239 üzenetére
Szia!
1. C430-os és C431-es is elérhető a hívásrögzítés, maximum egy másik tárcsázó kell ami mondjuk a TruePhone lehet. Ha emellett a telefon mellett döntesz akkor szívesen segítek a beállításában.
2. Úgy sejtem helyes a megállapításod, de mindenesetre ne nézegess ilyen telókat max ha nagyon mókolni akarsz.
3. Ebben személy szerint vagyok érdekelt mivel a szoftver jelenleg kielégítően működik, viszont amennyire utánanéztem nem igazán láttam custom rom lehetőséget.
4. Garancia esetében minél több lehetőséged van hozzá annál jobb, de úgy gondolom a E-Warranty Card is elég lehet.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
szedo149 #1191 üzenetére
Elsőkörben szolgáltatói felületen átkell váltani a fizikai simről e-sim-re, s ha az megvan, akkor kapni fogsz egy QR kódot amit a telefonba beolvasva a megfelelő menü pontban és onnantól kezdve elérhető leszel a hálózaton. A E-Sim chipbe(ami a telefonban van, mint hardverelem) lesz letöltve a hozzád tartozó szolgáltatói információ, hogy hívást, sms-t és netet tudsz használni.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Lacko87 #1166 üzenetére
Ez jobbára személyes preferencia. Már kevésbé vagyok megelégedve a szoftverrel illetve az akkuidővel, a frissítések felrakásával azt érzem, mintha egyre rosszabb lenne az idő előrehaladtával, valszeg átakarják csábítani a népet az újabb készülékekre. Perpill a Honor 200 Pro egy-két fokkal jobban tetszik, de még szoknom kell.
-
Zsolty20
senior tag
Mondjuk azt sajnálom, hogy AOD esetében a gif csak 3mp lehet illetve egyszer lejátszódik és annyi volt, koppintásra indul újra(ez mondjuk kevésbé zavar).
-
Zsolty20
senior tag
Sziasztok!
Új tulaja vagyok egy 200 Pro készüléknek és C430-as verzió. Ebből gondolom a hívásrögzítés nem megoldható, vagy esetleg akad olyan megoldás ami gari vesztés nélkül is megvalósítható?
Mindenre nyitott vagyok ha lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- PS Plus előfizetések
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest