- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
Redditen találtam, hogy a következő frissítésbe ez jöhet. Ai super zoom még nincs, de pár dolgot hoznak: [kép]
-
ghiottone
nagyúr
Dettó.
Néztem most a Honor 200 Pro mellett Motorola Edge 60 Pro-t (Dimensity 8350E) és Oppo Find X8 Pro-t (Dimensity 9400) azok is tokban ugyanúgy melegedtek. Tényleg csak az a járható megoldás, hogy a szellőzőrácson pl. egy Spigen tartóban kapja a hideget, mert amúgy megfő és leáll. -
ghiottone
nagyúr
Honor 200 Pro és Oppo Find X8 Pro pár kép: [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #2029 üzenetére
Ha mindent összevetek, akkor mint készülék, úgy 1 hajszállal jobb nálam a Moto. Kijelzőben nyer a Honor.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #2017 üzenetére
Itt van egy összehasonlítás a 2 kamera között: [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1900 üzenetére
Persze.
Eddig még nem néztem meg mi is változott. Észre vettél valamit?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1897 üzenetére
Én még nem érzem, hogy váltani kellene a 200 Pro-ról. A jobb ip és a ha gyorsabb usb-c csatit kap, akkor az viszont jó lenne.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1892 üzenetére
Elég combos - 1.69Gb.
-
ghiottone
nagyúr
Márciusi frissítés érkezőben - 109mb:
-
ghiottone
nagyúr
válasz
V.Stryker #1700 üzenetére
9-es előtt nekem nem volt felrakva a Dáp. Később raktam fel és tegnap használtam rendesen. Próbáld meg eltávolítani adatokkal együtt (alkalmazás tárban hosszan nyom az appra, majd alkalmazás infó - tárhely - adatok törlése - utána eltávolítás) és utána újra telepíteni.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1676 üzenetére
Jöhet. Néha gondolkodom, hogy ki kellene próbálni egy Xiaomi-t. 15-ös a mérete miatt pl. tetszene is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1663 üzenetére
Biztos nem, csak tokot erre én nem raknék rá, mert lehet feltolná + ha tok nélkül használná az ember nem tudom a hátlap érzetre milyen lenne. Nem lenne-e csúszós?
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1626 üzenetére
Picicel jobb az aksiideje a Magic 6 Pronak. Én a 200 Pronál a magasabb sebességű usb-c portot hiányolom csak. Párszor gondoltam rá, hogy cseréljek-e vagy sem, de a különbség számomra elhanyagolható + itt a portré mód is jobban tetszik, bár lassan a 6 Pro is megkapja a Harcourt módot.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Matula 007 #1591 üzenetére
A Xundd jó szokott lenni. Nekem az oldalsó része tűnik csak kevésnek, illetve a kijelző síkja fölé is magasodhatna.
Én most ilyen "magsafe"-s tokot rendeltem, erős a mágnes, jó a fogása és a sarkok is jól védettek: [link] -
ghiottone
nagyúr
Van pár felesleges tokom és üvegfóliám hardveraprón fent, ha valakinek kell.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Brucebanner #1567 üzenetére
Nyisd meg a Beállításokat. Ott lesz.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1525 üzenetére
Az intelligens érzékelés alatt lesz:
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1465 üzenetére
Mondjuk most a 9-es rendszeren a kamera appban is elrakták az ai kapcsolót. Azt én kikapcsoltam már az elején + természetes módba raktam.
Az automatikus éjszakai mód az ilyen volt az Op 12-ben is. Gcamban tényleg jobb, hogy külön kiválasztom, nem automata - bár ez is port függő.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1443 üzenetére
Az alapot. Kezeli mindegyik hátsó lencsét.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1426 üzenetére
Meg kellett néznem a fejlesztőibe, hogy visszakapcsolódott az animációk sebessége, vagy mi van? Mindig 0,5x-re leveszem minden telómon. Mondjuk a fejlesztői beállításokat újra elő kellett csalni, de az bizony anyin volt ahogy hagytam. Kell még csiszolni rajta szerintem is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1422 üzenetére
Fel. Magic 6 Pro-n már fent van. Pár kozmetikai cuccon kívűl még nem látok itt se sok újdonságot. Kamerában van tárcsás nagyítás meg képalkotási menü pluszban. Majd még kell pár nap, hogy kiderüljön van-e valami hátránya az új rendszernek.
-
ghiottone
nagyúr
Próba verziónál most feldobta 431-esre a 9-est:
-
ghiottone
nagyúr
válasz
eurolac #1388 üzenetére
Ameddig nem nagyon karcos a gyári, addig szerintem ne cseréld. Én próbálkoztam üvegfóliával ennél a telónál is, de nem igazán tok-kompatibilisek. Most aliexpresses hydrogel fólia van rajta kb. 2 hónapja, az rendben van.
-
ghiottone
nagyúr
Az ehavi biztonsági frissítést megkapta már valaki? Vagy 9-es jön a végén most? FB csoportban láttam, hogy a 200-asra pl. már volt aki azt kapta.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1326 üzenetére
Én egy Aukey 30wattos pd és egy 65wattos Baseus GaN töltőt használok. Olyan 1 óra körül feltölt majdnem mindkettő kevesebb, mint 20%-ról 100%-ig. Jónak kell lennie az Ikeásnak is.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Fitzgerald #1323 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1303 üzenetére
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1269 üzenetére
Januárban elvileg jön a 15. Decemberben indult a kínai romokra és most talán mi is kapjuk. Amúgy megnéztem tesóm Magic 6 Pro-ján, de olyan sok változást nem véltem felfedezni az új rendszerben, igaz annyira nem is kerestem.
-
ghiottone
nagyúr
Reggel, ahogy repülő gép üzemmódból kapcsoltam vissza feldobott egy Honor elégedettségi kérdőívet - Magic 6 Pro fórumba is jelezték nemrég. Nem tudom mennyire figyelnek erre, de a szöveges részbe 1 dolgot írtam, mert pár napja megjelent a Honor Magic 7 Lite 6 fő verzió frissítés ígéretével. Szerintem inkorrekt lenne, ha a mi készülékünk maradna 3 fő verzión és 4 év biztonsági frissítésen.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Nagyfejű #1260 üzenetére
Pixleket, OP12-t, Oppo Find X5-öst és Motorola Edge 50 Ultrát használtam előtte. Pixleket kedveltem régen, de egy ideje nem tetszik a képalkotása. Motorola jó volt, csak túl lekerekített és ment. Most a Honor 200 Pro már az 5. hónapjában van nálam, ezt max egy Egde 60 Ultra vagy Oppo Find X8 fogja váltani év végén. Jó a főkamera és a portré módja is eléggé jól sikerült a Honornak szerintem.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
laczkaba #1235 üzenetére
3 főverzió, 4 év biztonsági. A frissítések havonta jönnek, tárgyhó 20.-a után - ahogy eddig megfigyeltem. Watch 4 classic -al használtam. Majdnem minden megy, de az EKG, vérnyomásmérő nem megy mókolás nélkül, mert azt csak Samsung telókon engedi alpaból működni a Samsung.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Ferenczi Áko #1203 üzenetére
Megnézve a hardveraprón a 2 év gari miatt olyan 175 kb.
-
ghiottone
nagyúr
Decemberi update érkezik 165mb:
A következő szerintem már az android 15 lesz.
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Razzor two #1130 üzenetére
És tényleg
de akkor se ilyen a felülete nálam.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1103 üzenetére
Nekem el se fordul fekvő módba 😅
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Pinyo16689 #1097 üzenetére
Pont most néztem. A főszenzor viszont kisebb itt a Sony Imx906-ossal. Arra én is kíváncsi vagyok, hogy ebből lesz-e globál, mert itt a számozott szériában voltak azért kihagyások.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Lacko87 #1093 üzenetére
Nem. Ha megy a mikrofon, vagy a kamera azt kötelező jeleznie a rendszernek. Vedd ki a face id-t max. ez a megoldás.
Ha ez használhatatlanul gyenge, akkor nem volt Pixel 7 vagy 8-asod.
Még az Edge 50 Uktra esetében is szívtam néha a pontossággal, de az utóbbi időkben ez az egyetlen telefon, ahol nem kellett beállítani az arcalapú feloldást.
-
ghiottone
nagyúr
Üdv a klubban!
Az elsőre - a gyári launcherben alul -> kártyák - ott legalul - > klasszikus minialkalmazások -- gyorsan elérhető minialkalmazásoknál a képernyőzár ikon.
Utolsóra - igen, mert alap módban igazából csak a képfeldolgozásnál tudsz választani a Természetes, friss és autentikus között.
-
ghiottone
nagyúr
Novemberi frissítés - 156mb:
-
ghiottone
nagyúr
válasz
vlesi69 #1054 üzenetére
Most néztem egy 30 wattos Ugreen pd töltővel - 20 százalékról 51 perc kellett 100-ra.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bollokcs80 #1047 üzenetére
ehhez tuti: [link]
-
ghiottone
nagyúr
válasz
bollokcs80 #1045 üzenetére
Az egyikhez kapsz kábelt
-
-
ghiottone
nagyúr
A kijelzővédő üvegre visszatérve.
Szépen fel lehet rakni a kittel és nagyrészt tokbarát is ez az Enkay üveg. A szélein nincs ragasztó, így pici oldalsó döntésnél látható a ragasztós rész a kijelző lekanyarodásánál: [kép] - ez egy Dux Ducis tokkal simán kompatibilis, de ezzel a kínai Spigen utánzattal is: [link] A korábban linkelt Tudia viszont már más tészta, ott szorítja - szivárványosodott a fólia közepe is, így egy idő után simán lepattanna.
Közben megjött Indiából a Gadgetshieldz hátlapi fólia is.:
Ezt viszont tokkal nem feltétlenül ajánlom, mert ráhajlik a szélekre is, így alul és felül levágtam, mert az megnehezíti a rok rárakást, leszedést is rendesen. Oldalain meghagytam, azzal nincs gond. + így legalább jó a telefon fogása, mert eléggé csúszós az a hátlap. -
ghiottone
nagyúr
válasz
Julian86 #882 üzenetére
Gyerek miatt, a gyors mozgásokra lehet Pixelt kellene megpróbálni, bár itt is alig van shutter lag és van külön mód is a mozgásokhoz. Természet fotózásra szerintem nem lenne gond. Nate gyerkőc képeinél a Forós topickból szerintem kifejezetten jól oldja meg a helyzeteket. Ő nagyon sok készüléket használt és nála elsődleges a fotók, lesz összehasonlítási alapja.
-
ghiottone
nagyúr
Egy korábbi tok a jobb alsó részen már minimálisan felnyomta nálam, de ezzel Tudia tokkal nincs ilyen gondom. Viszont lassan cserélni kell a gyári fóliát, mert karcos. Van most úton egy ilyen fólia: [link] + van még itthon olyan hidrogél, ami már bevált Oppo és OnePlusnál, ha netán elrontanám😅
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen légkondit a lakásba?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Lexus, Toyota topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Amazfit GTR Mini okosóra / Számla / Garancia /
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max (USA Model) / 256GB / Gyári függeteln / (CSAK E-SIM) / 12 Hó garancia
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest