- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz
Szilágyi84 #1394 üzenetére
10ezer ft..? Szép.. Az Aliexpressen kapható hidrogél fóliákat is már úgy csinálják, hogy gyerekjáték feltenni otthon is
Kb 1500 ft 3 db..
-
atilo74
csendes tag
válasz
Szilágyi84 #950 üzenetére
Euronics-ban ma vettem 11000-ért
-
lcee79
addikt
válasz
Szilágyi84 #941 üzenetére
Ez nem pont az a 100-as amit én írtam (ez ahogy nézem nagyob és type-c)
De ahogy látom eddig még senki nem töltögette fel olyan szupergyorsan.
Amúgy azt mondták a tesztben hogy 0-60-ra 15 aztán belassul... -
osonte
őstag
válasz
Szilágyi84 #906 üzenetére
Power gomb hosszan - még hosszabban.
-
válasz
Szilágyi84 #837 üzenetére
https://www.alza.hu/honor-supercharge-power-adapter-max-66w-eu-d7789344.htm?evt=ac&pos=1
De mint fentebb, az Ikea töltő is tökéletes. -
Orgi
addikt
válasz
Igaz csak 45W-os, de az Ikeás töltő azért az árért egész korrekt szerintem.
[link] -
ghiottone
nagyúr
válasz
Amikor rendeltem tokot, akkor az ingyen szállítás miatt keresgéltem, hogy 39 euró meglegyen a német amazonról és ilyen Baseus-t vettem 19 euróért: [link] kiírja a szupergyors töltést, de 50-60w között van a max.
-
dave0825
őstag
válasz
Szilágyi84 #828 üzenetére
Följebb én raktam ki előtte, utána képeket, keress rá a nevemre.
carbonblack: hála isten, huawei/honoron könnyű megtalálni, hol kell ezeket engedélyezni (nem úgy, mint a xiaomi-n):
1. Beállítások - Alkalmazások - Alkalmazásindítás, kapcsold kézi kezelésre, és legyenek bepipálva a dolgok.
2. Beállítások - Alkalmazások - Kikeresed az alkalmazást, és az "App szüneteltetése..." sört kapcsold ki.
3. Beállítások - Keresésbe "Akkumulátor optimalizálás" - Bal fönt nem engedélyezettről" tedd át "összes alkalmazás"-ra - Keresd ki az alkalmazást, kapcsold ki az optimalizálást.
Kész.
Érdemes Messenger, Gmail, Fb, stb. esetében, amiket szeretnél a háttérben futva tartani, persze ettől az akksi merülés megnőhet, de hát ez mindig így volt a telefonokon. -
Pinyo16689
senior tag
válasz
Szilágyi84 #826 üzenetére
Ilyen:
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Szilágyi84 #824 üzenetére
Mindkét széléről behuzva bejon. Húzd a képernyő széléről az ujjad befelé, es megjelenik.
-
Pinyo16689
senior tag
válasz
Szilágyi84 #822 üzenetére
Erre gondolsz?
-
Orgi
addikt
válasz
Szilágyi84 #804 üzenetére
GSMArena tesztből:
"The bundled charger refilled 42% of the Honor 200 Pro's dead battery in 15 mins, 75% in 30 mins and 100% in 45 mins." -
válasz
Szilágyi84 #680 üzenetére
Meg jönnek az ünnepek és kezdődnek az akciók.
-
feloman
aktív tag
válasz
Szilágyi84 #680 üzenetére
Akkor az idő nekem dolgozik most az egyszer
-
Nashville
tag
válasz
Szilágyi84 #654 üzenetére
Az egyetlen különbség, hogy csak a C431-en oldható meg a hívásrögzítés, mert azon van Honor tárcsázó. A C430 Google tárcsázós.
A Telekomnál szinte 100%, hogy C430 van.
Írd be felül a gyorskeresésbe, hogy C431 és minden ezzel kapcsolatos beszélgetést látni fogsz. -
janeszgol
félisten
válasz
Szilágyi84 #610 üzenetére
Több GSM boltban is. De a hivatalos ára is 280k. Szerintem ez az egyik best buy cucc. A másik az S23FE, S23, Xiaomi 14T család.
-
kp78
addikt
válasz
Szilágyi84 #587 üzenetére
Szolgáltatás nélkül, listaáron >> [link]
-
Nashville
tag
válasz
Szilágyi84 #530 üzenetére
Elutaztam már csak rövid ideig tudtam tesztelni. A telefonhoz tökéletes, szépen húzza a vonalat a hegy húzása mentén. Már nagyon megörültem, de sajnos a tabletnál annyira rendellenesen merőlegesen kell tartani, hogy az már kényelmetlen és úgy sem lehet szépen írni vele. Nem tudom, hogy ez mitől függ lehet, hogy a fóliától... Ez a toll, de fogom még tesztelni: [link]
-
válasz
Szilágyi84 #518 üzenetére
Biztos. Már most is olcsóbb, bár tabot nem adnak hozzá.
-
Nashville
tag
válasz
Szilágyi84 #477 üzenetére
Az elvárásokat tekintve akkor már nem is kérdés a 200 Pro. Én is kb. 3 évig tervezek szóval hiába plusz egy év a támogatottsága a M6-nak, ha már nem releváns.
A képernyőidővel sohasem foglalkoztam, mert nagyon sok appot használok és hogy normálisan működjenek az akkumulátor optimalizálásnál tiltom és az Alkalmazásindításnál kézi kezelést választom így jobban merül a teló, de cserébe nem tölt újra, amikor a háttérből előhívom, szóval a SOT egyénfüggő. Az akkumulátorral elégedett vagyok semmi gond nincs az üzemidővel.
Egy ceruzát rendeltem a tablethez éppen futásban van, ha aktuális lesz még neked, akkor írok róla tapasztalatot. -
Nashville
tag
válasz
Szilágyi84 #470 üzenetére
peanar segítsége elég korrekt, mert az tud ebben neked segíteni akinek mindkettő járt már a kezében. Nézz még YouTube- os összehasonlító videókat plusz biztos lehet már találni pár angol nyelvű oldalt ami segítségedre lehet (régebben amikor megjelent a 200 Pro még nem volt). A 100 ezer különbséghez add még hozzá a tablet árát is.
-
peanar
senior tag
válasz
Kamerában jobb, kijelzője jobb (papíron), szemkimélő PWM frekvenciában jobb (én nem látok különbséget, ez villogásra érzékeny szemüeknél lehet mérvadó), aksiban szintén jobb.
A 6 proban van egy-két ficsör ami a 200 proban nincs (de akinek nincs mindkettő, fel sem fog tűnni!), valamint ha jól emlékszem a 6 pro tovább kap szoftveres támogatást.
Más hirtelen nem jut eszembe.
Feleségemnek 200 proja van, nekem magic 6 pro, a fiamnak meg a 200 pro mellé adott tablet🙂 ami teljesen élhető!
Normál hétköznapi felhasználás mellett nem éri meg a többletet, valamint nincs szembetűnő nagy különbség a két telefon között. -
natë
nagyúr
válasz
Nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Formula-1
- Mafia: The Old Country - Íme a hivatalos gépigény
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hamarosan megjön az ASUS házak új zászlóshajója
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest