- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alladin888
kezdő
Sziasztok
Nem tudom nektek csinálja e,de rettenetesen idegesítő,h már hívásnál a zsebemben fogadja a hívást a telefon.. Kiveszem és már hallóznak. Illetve és lehet ez ezért van,a távolságszenzor hol működik hol nem. nem sötétül el,ha a fülemhez tartom. Ezt okozhatja a gyári fólia? -
Alladin888
kezdő
üdv. Ti tapasztaltatok olyat,hogy hívnék valakit és felveszi,épp a köszönés felét hallom és bontja a vonalat. ?
Már pár napja is,de ma is belefutottam 2 valakinél is. kb 3x hívtam vissza mindkettőt,de ugyanezt csinálta. Az elsővel úgy tudtam beszélni,h ő hívott utána vissza,a másodiknál pedig úgy,h újraindítottam és akkor már tudtam hívni.. Ez mitől lehet? A simkártyám nem túl régi,kb 2 éves... -
Alladin888
kezdő
Sziasztok
én ilyen Spiegen tokkal használom pár hónapja,de én Temuról vettem egy ezresért. Teljesen tökéletes és elől hátul védi,kellemes anyag,nem sárguló meg porolodó átlátszó szilikon. nem csúszik stb. Jól is mutat.
-
Alladin888
kezdő
Sziasztok
Érdeklődnék,hogy a magánszámokat hogyan lehet automatikusan elutasítani? Van e ilyen opció. -
Alladin888
kezdő
válasz
Ferenczi Áko #1619 üzenetére
A kamerája miben jobb? Amúgy tényleg ez a teló elég magas tudású,nehéz lenne ezen az áron jobbat találni.
Amúgy egy kérdés felmerült bennem,hogyan lehet elutasítsni a bejövő hívást? Mert piros gombot nem találni. -
Alladin888
kezdő
válasz
Pinyo16689 #1451 üzenetére
Meglett a képernyőzár. Nem rossz,de ugye ez nem tehető ki minden oldalra,de jobb mint a semmi.
A nyagyítást azért még növelhető lehetne. Egyedűl a nagyfelbontásu képnél érzékeltem,H tovább nagyítható. Mérd össze nyugodtan a kettőt,lesz különbség. -
Alladin888
kezdő
válasz
Pinyo16689 #1451 üzenetére
Köszi,ezt egyelőre nem találom honnan induljak?
-
-
Alladin888
kezdő
Sziasztok Pár napja van ilyen telóm .Azt nem tudjátok a dupla kopp lezárásnál nem működik? Csak feloldásnál láttam. Illetve a garanciához számlát kérnek?
Illetve a hátlap karcolódik?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- PlayStation 5
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GOG.com - Good Old Games
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
- JBL Charge 6 és Xtreme 3/4 akciós áron eladó!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest