- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
jericho69 #39016 üzenetére
Igen,magamnak építettem javarészt+megrendelésre is elég sok meg+kb25-en járunk havonta legalább 1x lanra és azokat is csinálni kell mindig. +már fél éve készítek egy thermaltake level 10 házat a tt modding versenyre,ami ha készlesz idöben akkor az idein már ottlesz legalább 8000-es ati gpu val.
-
-
zolee5016
őstag
válasz
jericho69 #34050 üzenetére
Valóban kétféle 8 pin-es hosszabitó van.Én is belefutottam,: az alaplapi 8-as meg a vga 8-as más csatis,épp ellenkezőleg van az apa-anya ha minden igaz (ahol az alaplapi az anya-ott a vga az apa)és pont a müanyag csatik nem passzolnak.6 pinesek mind egyformák a 4 pinesekbe is vannak "cselesek"
-
imibogyo
veterán
válasz
jericho69 #33922 üzenetére
Fentebb írtam, hogy van ott hely bőven, szépen az alaplapi tálca és a radik között el fogom tudni vezetni a kábeleket.
Nincs ODD, negyedik gépem, amiben nem lesz, nem is hiányzik. Van egy USB-s DVD olvasó/íróm, ha na nagyon kell, akkor az be van dugva és annyi.
Nem biztos, hogy fontos a 3 tripla radi, de szép.......
Egy tripla nagyon karcsú lenne, üvöltethetném a ventiket rajta, hogy lehűtse a cuccot. Egyébként az eredeti tervben szerepelt még egy tripla radi a tetőben is.Még a szellőzési helyek, kábelek stb. nincsenek benne a tervben, de majd alakítgatom. Alul már ott a táp, pumpa, merevlemezek, csak mivel még nem volt időm szépen elrendezgetni őket, ezért nem mutattam meg.
-
Moddingboy
Modder
válasz
jericho69 #33470 üzenetére
Szerintem azt a zöld spirált mindenképp tüntesd el és pl. cseréld pirosra az összes többi (amiket kérdeztél) kábellel együtt. Fehér kábelek is jól mutatnának a házadban tehát döntsön az ízlésed, hogy melyik színkombináció tetszik jobban (de a spirált mindenképp távolítsd el)
-
zolee5016
őstag
válasz
jericho69 #31617 üzenetére
Szia nekem volt már igy oldallapom! Én úgy barkácsoltam meg hogy az eredeti oldallap mélyedésébe ,és a plexi szélére a hütőajtóból kicsent vékony mágnescsikot ragasztottam!Csak a gépház hátuljánál nem volt de a 3oldal megtartotta simán! Képem nincs róla de egész pofás volt! Remélem segitettem!
-
lalimano
tag
válasz
jericho69 #31520 üzenetére
Nagyon jól néz ki!
Egyébként hasonló az ízlésünk: Én pont most szereltem be az Apollish Vegast, és nekem is van ilyen uv reaktív spirál. Nekem is bejönnek ezek a világítós cuccok (de azért kapcsolók meg szabályzók vannak, hogy ha aludni akarok, ne legyen olyan világos a szobában)
Itt van pár kép (bocs a rossz minőségért, de csak egy régi telefonnal tudok fényképezni)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest