- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Új hozzászólás Aktív témák
-
csontraket
tag
válasz
bododani #53598 üzenetére
már ez is sok idő volt. Mint ahogy írtad nem akarom ezeket tökéletesre megcsinálni mert 1-2 hónap és újak lesznek. Azért nem fehér lesz mert így is mindíg tiszta kézzel nyúltam hozzá de sajnos még így is koszolódik(pedig tényleg vigyáztam rá de max akkor lehetne ezt kiküszöbölni ha kesztyűben nyúl hozzá csak az ember)
-
Atke
senior tag
válasz
bododani #53374 üzenetére
Másoknál biztos nem hat a gravitáció
becslésre azt mondanám hogy kb 2 kg a kártya blokkal hátlappal
( amúgy ez szinte állandó téma itt, a lógó vga)Grózi: Azok a senkiháziak UV kék csövet küldtek sima clear helyett, az ad neki egy "érdekesebb" színt, a tartályban szerintem egész szép.
-
spanglee001
addikt
válasz
bododani #53051 üzenetére
mert még most került és kerül beépÍtésre pár cucc, aztán ha minden megvan akkor tudom melyik kábelből mekkora kell és utánna épÍtek ki kábelmanagementet, ami valszeg szálanként uv kábelharisnyázott, uv kábelfésűkkel lesz szerelve, de nem kizárt hogy új gépházat építek a nyáron addig felesleges ezzel foglalkoznom. csak belinkeltem, hogy nem dől össze a világ ha csak bevan górva minden kupacra
-
sixpak
nagyúr
válasz
bododani #52885 üzenetére
Szia, köszönöm.
Nem, nem az. Három 12 centis ventilátor van felül, 2 Corsair meg valami noname ledes és az világít.
Pirosan meg az alaplap világít.
Amúgy szeretnék majd rendes világítást bele, gondolom a ledesek sokkal jobbak mint a fénycsövek.
Mert Revoltec 2x30 cm fénycsöveket már 3000 körül lehet venni. Gondolom akkor azok annyit is érnek... -
Atke
senior tag
válasz
bododani #52557 üzenetére
Lehet hogy én nem vettem észre,de csak egy vízhűtő kör volt ami extrának számít
Gyári helyen volt minden,semmi +munkát nem láttam benne, a kábeleket sem ő harisnyázta szerintem.
De tény, durván jól van fényképezveimibogyo: Kő, mert megelőztél
Andrew31: Gyárilag ilyen a ház...
-
jhorogh
aktív tag
válasz
bododani #52554 üzenetére
Matricával az a gondom, hogy nem mindegyiket lehet leszedni ha esetleg el akarom adni a tápot vagy gariztatni kell. Régen volt a CM700-as tápom matricázva, amikor eladtam lejött vele a gyári is a táp tetejéről
Már sokat gondolkodtam, hogy megcsinálom az RM850-re a matricát.
-
do3om
addikt
-
imibogyo
veterán
válasz
bododani #51068 üzenetére
Hát igen. Sajnos már nincs meg ez a gép, azóta jött egy másik. Viszont ezt meg már hónapok óta nem tudom befejezni. Mindig közbejön valami. De hétvégén nagyon sokat haladtam a CNC gépemmel, szóval lehet a következő ház már ezzel készül.
ZeroDK: na ezt viszont nem néztem. Csak úgy át kattintgattam a képeket és amikor erre pillantottam úgy láttam, mint ha ezen is lett volna. Akkor a sima DC2-eseken nincs hátlap, azt mondod? Mert ebben a tesztben nem TOP verzió van, mégis van hátlapja. Vagy én értek félre valamit.
-
csumpa93
tag
válasz
bododani #50946 üzenetére
Én is a letisztult gépeket szeretem, nem az ilyen tranformerseket
köszi a dícséretet. A billentyűzetet meg imádom, haverom lomtalanításánál került elő, aszonta neki nem kell úgyhogy elfogadtam
semmi baja, nem sárgult be és még tiszta, csak kicsit hangos
Hát.......
mi számít soknak vagy kevésnek, vagy rosszul felhelyezve? nincs másik venti a gépbe és az oldala mindig levan véve róla. annyi paszta van rajta, hogy pont befedi a procit egy ilyen 1-1,5 mm vastag szerintem max a fedés, terhelés nélkül olyan 29-31 szokott lenni. Mondjuk ez a "szarul paszázott" Haswell széria, lehet nem az a baj? vagy akkor másik hűtő kéne!?
-
Oszilaci
senior tag
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
bododani #50689 üzenetére
Még nagyon messze a vége, de az én szememnek is tetszik az irány
A fóliát tőle szereztem, korrekt a kolléga -
trufa12
addikt
válasz
bododani #50612 üzenetére
A ház végül is masszív , nem nyiklik nyaklik , de az oldallapjai pff -.- állítom a leggagyibb házak között is van aminek masszívabb, nem tudom egy 50 ezres házra hogy ilyen oldallapokat tesz a gyártó pedig nem ma kezdték.
Viszont a kábelmenedzsment nagyon jó, akkora hely van hátul hogy 2 gép kábelei is elférnének
-
jim bcs
nagyúr
-
DEV_NULL
őstag
válasz
bododani #50387 üzenetére
Hát igen, a jó öreg 1.1a. Nem mai darab már, kisse meg is van sárgulva, de semmiért nem adnám. Tökéletes a mérete a számomra, makrózható gombokra pedig nincs szükségem. Próbáltam az elmúlt években más Logi és egy Razer egeret is, de valahogy nem jöttek be, eladtam őket. A 400dpi tökéletes a szövet paddal, szeretek nagyokat mozdítani az egeren.
-
Zsohi
őstag
válasz
bododani #50072 üzenetére
Farostlemez és marhabőr. A lyukat egy házi készítésű lyukvágóval vágtam, fogtam egy hulladékfát a megfelelő méretben és a szélébe belehajtottam egy erős csavart, úgy hogy a csavar hegye 1-1,5 centivel átlógjon a fán, majd a csavartól mérten 6 centivel egyszerűen átfúrtam és egy nagyobb méretű fúrófejet ütöttem bele. A csavar hegye gyorsan elkopott, de tökéletes formájú lyukat sikerült vele vágnom és a csavar formájából adódóan a perem széle tökéletesen lekerekített lett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xbox Series X|S
- Medence topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- War Thunder - MMO Combat Game
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- MSI CYBORG 15 A13V
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest