Új hozzászólás Aktív témák
-
GeriCool
aktív tag
válasz
Easyl0ver #39985 üzenetére
Igen a kék-fehér az alaplap miatt lett (sajna a barna nekem sem tetszik, de a jól kinéző alaplap drága). Igaz a swift2 venti az sok a szín miatt, esetleg ezt lehet cserélni egy kék wingboostra. Hátra még az átlátszó venti helyett lehetne ugyanúgy BeQuiet-et rakni.
bunkomen: Jogos. Ha lesz idő, akkor lefújom a korongokat.
Amúgy köszönöm Mindenkinek!
[ Módosította: radi8tor ]
-
zuchy
őstag
válasz
Easyl0ver #39508 üzenetére
Az a baj, hogy ez konkrétan a Noctua hűtőkhöz jó. Szinte minden hűtőnek más a lefogatási módja sajnos.
Egy sima backplate kell neked 4 csavarral, alátétekkel és anyával esetleg megfelelő erősségű és átmérőjű rugóval, de ezt csak ha akarod. De így látatlanba nehéz...
Ebből meg lehetne csinálni. De többet nem akarok offolni. -
zuchy
őstag
válasz
Easyl0ver #39505 üzenetére
Veszel egy backplate-et valahonnan a megfelelő CPU foglalathoz. Hátulról 20-30mm hosszú csavarokat átfűzöl, alátéttel, ez átmegy az alaplapon és a hűtő 4 lefogatóján is. Már akár le is csavarozhatnád de én még rugókat is raknék az anyák alá. M4 vagy M3-as csavar jó lehet. Rugók nélkül rövidebb csavarok is jók. lehet hogy a hűtő 4 lefogatóját át is kell fúrni hogy beférjen a csavar. Szerintem így meg lehetne csinálni
-
F34R
nagyúr
válasz
Easyl0ver #39490 üzenetére
igen sajnos , de a minoseget meg kell fizetni. Ugy latom nem csak nalam vannak attorhetetlen almok
az meg mar kulon vicc hogy ha annyi penze volt miert 2 ezerforintos bitfenix trumot tett oda (megcsak nem is premium kategorias venti epp hogy jobb az AC-nel vagy Swif-nel.)
-
-
zolee5016
őstag
válasz
Easyl0ver #37357 üzenetére
Én csak az elejét fujtam le feketére.....szintén tx3....viszont a ventitartó drótokat tedd az első két lamella közé..nem ütnek el annyira......LINK
-
tajcsi
őstag
válasz
Easyl0ver #37347 üzenetére
Nem oszt nem szoroz az a vékony réteg festék bár nem tudom mennyire fogja meg az ilyen olcsó fösték a rezet.
JA, IGOR mdpc számítógépét ne akarjátok utánnozni szerintem egy ratyi fos az egész szó szerint. Amugy sem értem, hogy miért van ekkora szerencséje száznál szebb stilusosabb pct láttam már amelyek nem kerültek az mdpcre...
-
tajcsi
őstag
válasz
Easyl0ver #37339 üzenetére
Pedig pont ugy. Azokat a reszeket amelyeket nem szeretnel bemazolni mindenkeppen erdemes valamivel betekerni, leragasztani. Aztan a festendo feluletet finom homokpapirral lecsiszolod. Felakasztod logni a hutot es olyan 20-30cm tavolsagbol elkezded permetezni. Ennyi.
-
tDr1v3r
veterán
-
Engineer086
Modder
válasz
Easyl0ver #37189 üzenetére
Attól sem kell félni. Én tűzőgép-kapoccsal szedtem ki a kábeleket ha megjelölöd, hogy melyik hova megy, akkor semmi gáz nem lehet belőle. Szerezz egy rossz tápot és gyakorolj azon.
fatal1ty1984: Irigyellek kicsit a régi cuccaid miatt. Ha nincs rájuk szükséged, humanitárius segélyként ide is adhatnád őket
-
Engineer086
Modder
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest