- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Wind-Storm #33765 üzenetére
Köszi
Volt vele meló, de megérte -
válasz
Wind-Storm #33763 üzenetére
Basszus erre nem is gondoltam
2 db teljesen átlátszó 8-as venti fognak oda kerülni amik a 2 vinyót fogják hűteni. A két ventit két oldalról piros LED szalag fogja megvilágítani, így olyan hatást fog kelteni, mintha ledes venti lenne de így a világítás egy gombnyomással ki-be lehetlesz kapcsolni
Itt is így oldotam meg a világítást -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #33759 üzenetére
Nem vennék mérget arra, hogy nincs átvezetés a NYÁK-on.
Mind1, téma lezárva. Reméljük a legjobbakat. -
KYZRR
őstag
válasz
Wind-Storm #33756 üzenetére
Nem a típusa az 12025LS
és 0.3A#33757: Hidd el, több hely van ott, csak rossz szögből fotózam.
-
KYZRR
őstag
válasz
Wind-Storm #33754 üzenetére
Az egy full noname HKC tápból kimentett venti
Shenzen Xin Wang electronics
XW 12025LSSzerk:
radi8tor1: Nem ér hozzá, csak 5mm van közötte.
-
KYZRR
őstag
válasz
Wind-Storm #33750 üzenetére
Itt van noobosan:
[link]
Ennyi hely van a memória, és a CPU hűtő ventije között
Mancs mégegyszer
[link]Jaj, elnéztem ez egy HKC tápból kimentett noname venti.
-
KYZRR
őstag
válasz
Wind-Storm #33748 üzenetére
Chieftec D12 SL-12
Eredetét nemtudom -
JanR
addikt
válasz
Wind-Storm #33681 üzenetére
Én ilyet szeretnék: [link]
Ez szerintem üveg.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #33671 üzenetére
Jobbaké nem.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #33658 üzenetére
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #33655 üzenetére
Ez a működési elve:
A víz középen, tengely-irányban hatol be a rendszerbe, a kiáramlás jelölve van.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Wind-Storm #33652 üzenetére
Ő egy 4x10 ledes fordulatszám visszajelző.
4 ventillátor fordulatszámát képes visszajelezni Bar, vagy simple formában (Simple = csak az adott legfelső led világit, Bar = az adott legfelsőig minden led)
Köszönet érte Bari-nak, hisz ő készitette, én csak megvettem tőle.
-
Engineer086
Modder
válasz
Wind-Storm #33652 üzenetére
Szerinten is nagyon jó hűtő, nem szívesen válnék meg tőle
-
Engineer086
Modder
válasz
Wind-Storm #33650 üzenetére
Bingó!
-
Ramses07
Modder
válasz
Wind-Storm #33622 üzenetére
Hehe! Tudom. A múltkor már volt megjegyzés a rácsokra, de még félkész.Nekem sem a kedvencem a kék szín, de ezt kérték
(#33624) blasko92:Igen a fehér led nekem is jobban klappolt volna, de a ház elején kék a led van és ezért lett ez.
(#33633) KvardAlien:
Nagyon köszi! CSak tetszik valakinek így ahogy van..
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #33613 üzenetére
Konzum lapon még én se, de google jó barátom.
Ezen pedig kettő is van: Gigabyte GA-X58A-OC
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #33611 üzenetére
Ahol szükség van rá.
Viccet félretéve, nem tudom. De én is csináltam már pár érdekes bekötést.
Az egyik alaplapom belső tápos, vagyis a perifériák ellátására integráltak a lapra egy 4p molex papát, valamint adtak egy kábelt, amin három SATA és egy 4p molex mama van.
Miheztartás végett, a tápok kábelén is mamák vannak, tehát önmagában a kábel használhatatlan... Történt azonban, hogy nekem 4 eszközt kellett volna megtápolnom...
Fogtam egy sima táp Y-t (4p papa->2*4p mama) és az egyik mamát az alaplapra, a másikat a hangkártyára kötöttem. A fennmaradó 4p papára meg ment a gyári kábel...Szóval biztos van hol használni.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #33609 üzenetére
Csak fordítás. Nem a legjobb, de akkor is.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Wind-Storm #33509 üzenetére
ez eleve csavarmentes. 1-1 műanyag lap van az 5.25 eszköz oldalára téve. azok 2-2 tüskével rögzülnek az eszközbe. és így mint egy fikókot betolom, a végén bepattan. a rözítőlapok eleje kilóg. ha azt benmyomom, akkor a "fiókot" előre kihúzom.
ezek a lapok szorultak meg, mert ahová becsúsztak, vastagon festve lettek....(#33510) zuchy
a kérdés egyszerűbb, és bonyolultabb....
általában nem forrasztják. ritkán. (ezért is tudom megkopasztani a csöves hűtőket)
lamellát házilag gyártani nem könnyű. úgynevezett hengerpalást kihúzást kell csinálni, speciális céleszközökkel.
egyszerűbb bontottt klimát venni, ahol nincsenek forrsztva a lemezek. megkopasztani, feldarabolni, (ollóval), és felhúzni a megvásárolt hőcsőre.
klímában van asszem 8mm-es szabvány is.
de hát ugye a blokkot is le kell gyártani, gyártani...egy éve folamatosan ezen ját az agyam, de most kicsit beleuntam. amíg nem látok az asztalamon egy halom (minimum 50 db, olcsó, egyenes, ép, új), 6-8 mm-es csövet, addig gondolkozni sem vagyok hajlandó tovább...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Wind-Storm #33507 üzenetére
igen. az utolsó 1 centit. a quiet drive jól bírta. de az lg oprikainak csak a szélét kalapálhattam, nehogy megsántuljon a tálcája, és ne nyíljon ki...
kifelé is tuti kalapács kell.
azért megnéztem előre, hogy hátulról hozzáférek-e majd. -
Ramses07
Modder
válasz
Wind-Storm #33477 üzenetére
Elöl nem lesz benne venti.Nem lesz rá szükség, mert ez egy kis gép lesz ne erőmű...
Így talán teljes:[link]
(#33479) becsitibi:
Ha lehet ilyet jól esne
De azért Moddingboy-nak sokkal szebb munkái vannak -
Moddingboy
Modder
válasz
Wind-Storm #33477 üzenetére
-
Engineer086
Modder
válasz
Wind-Storm #33456 üzenetére
Mostanában nagyon elterjedt a karbon-mintás öntapadós fóliák használata, amivel az valódi, karbon-szövetettel erősített műgyanta lemezeket imitálják a készítők.
Egyrészről érthető is, hiszen nagyon jól néz ki a felület, másrészről az eredeti kompozit elég drága.
Én személy szerint kezdek megcsömörleni a fóliától, a csapból is ez folyik. -
szab.tam
nagyúr
válasz
Wind-Storm #33446 üzenetére
saccolok:
10 munkaóra, (gondolom nem 1000 db-os megrendelés, hanem csak pár), 5000 ft/ rezsióradíj, + anyag.nem egyszerű a gyártás, gyártatás kérdése. akármerre mozdulok, minden drága.
a saját tervezésű házról már lemondtam. azaz, hogy nyersanyagból építeni, építtetni.
ha 1x passzív hűtésű gépeket fogok összerakni, azt kész, előregyártott elmekből összrakott, funkcionalista házra építem.nagyon jó kisiparos szakemberek vannak, de még 1x rezsióradíjban nem fizetem ki az ebédidejét is. (mert hát ugye nem lehetek ott végig mellettte ey stopperrel...)
úgy hogy sajnos megint a külföldi multit kell majd etetnem, nem a hazai kisipart...
képfeltöltés: kb. másfél, 2hete?
-
rambustibi
őstag
válasz
Wind-Storm #33444 üzenetére
Az expandált lemeznél duktilis anyagot használnak a gyártás során. Ez a duktilis anyag túlterhelés alatt deformálódik, mielőtt eltörne.
Perforált táblát pedig lyukasztással gyártanak (itt több az anyagveszteség)
Nálunk horgany expandált lemez van (persze ez lehet réz, alu, és tűzihorganyzott vaslemez is)
Perforált pedig tűzihorganyzott vaslemez. Amikor a kivetítőmnek csináltam tartót, az perforált lemezből tettem. Lehet, hogy a cégnél kellene terveznem egy számítógépházat, meg van hozzá minden felszerelésünk. Csak k*ba lusta vagyok
Van tükörsaválló, matt saválló, horganyzott, színes horganyzott, alu, alu színes, réz, horgany natur, horgany patinas, horgany grafitos lemezünk különböző anyagvastagságokkal. hajlítógépek is vannak, ponthegesztő, plazmavágó stb.. szal minden adott... -
viperabácsi
addikt
válasz
Wind-Storm #33434 üzenetére
Nekem Adata HM 650 van csak nagy lett a teljesítménye a gépemhez. bmost nézem nem értem mi kerül Ennyibe rajta?
az adatlapomon lévő gép megy róla de még annyira sem tudtam (sehogysem) megterhelni , hogy kéken világítson ne zölden
-
viperabácsi
addikt
válasz
Wind-Storm #33432 üzenetére
Nagyon tuti kis táp! Újonnan vetted? Mibe fájt?
-
viperabácsi
addikt
válasz
Wind-Storm #33430 üzenetére
Érdekelne milyen tápod van csak nem passziv hűtésű?
-
Atke
senior tag
válasz
Wind-Storm #33428 üzenetére
Lehet hogy itt a tavasz,vagy hülye vagyok...esetleg mindkettő
Szóval amit belinkeltél (kézben tartva) olyat gyártottál plexiből? És azt akarod betenni a ház lyukába, hogy takarja mr. légy csendest? Az a lemez,ventitartó az nem megy be?
Bocsi az értetlenkedést -
Atke
senior tag
válasz
Wind-Storm #33426 üzenetére
A fél miliméter elcsúszás kikerülhető egy ovális furattal
beállítod mikor jó helyen van, meghúzod a csavart+anyát.... (én így csináltam most)
-
Atke
senior tag
válasz
Wind-Storm #33421 üzenetére
Semmi baja nem lesz a plexinek, most ragasztottam ledeket bele kb 1 hete, stabilan tartotta, alig bírtam kiszedni belőle, mikor sikerült a plexi nem sérült....
A legjobb megoldás szerintem is.
Bár én inkább hajlítanék rá egy U alakú pántot és befogatnám az 5,25-ös helyre csavarral... -
Revenge
tag
válasz
Nem izzik az olyan nagy hőfokon... ha van egy darab plexid sztem megér egy próbát rajta, szívós anyag, továbbá ha először az alu lemezre viszed fel, kapásból hül annyit hogy ne tudjon olvasztani a műanyag.
Ja és az ujjamra cseppen néha egy darab ha már túlhevül és túl folyós és még azt is kibirom ennél jobb szerintem erre a célra nincs, nagyon masszívan fog, nincs szaga (szilo) és könnyű vele bánni. Ha nem fél óráig hevíted akkor meg épphogy folyékony és akkor nem is olyan meleg.
Én ezt ajánlom.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Akkor marad a sziloplaszt.
-
Revenge
tag
válasz
Wind-Storm #33419 üzenetére
Hőpisztoly tudod ami megolvaszt ilyen műanyag rudat aztán megszilárdul. Nem bánt se festéket se semmit, és erős, nekem a modememet tartja a tapétán 4 pötty 2 éve
Össz költség: Pisztoly 1200ft, rúd 150ft körülbelül.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #33417 üzenetére
Kétkomponensű ragasztó. Betonerős.
-
Engineer086
Modder
válasz
Wind-Storm #33412 üzenetére
Tetszik az a plexi betét! A váz belső oldalához rögzítetted, vagy élek mentén ragaszottad?
-
Engineer086
Modder
válasz
Wind-Storm #33410 üzenetére
Megtisztelsz
A te gépedről esetleg vannak képek? Megnézném őket szivesen -
Engineer086
Modder
válasz
Wind-Storm #33408 üzenetére
Én örülök a Nexusnak. Nálam is jelentkezik a probléma, de amennyiért használtan vettem, ezt a hibát simán bevállalom
A VGA hűtését ma megoldottam, van pár képem a műveletről, ha lesz időm, írok neki egy bejegyzésféleséget itt logout-on. A hatás komoly, a tücskök kiköltöztek a gépből. Most már csak azt a minimális szélzajt hallom, amit a táp- és a két házhűtő ventim gerjeszt, a schyte procihűtőmnek semmi hangja.
-
Engineer086
Modder
válasz
Wind-Storm #33401 üzenetére
Sajnos az oldallapba/tetőbe épített plexylemezek rögzítése nem a legjobb, és mikor a winyó és az dvd felpörög, akkor egy frekvencián berezonál. Mióta vettem Nexus disctwin-t azóta sokkal jobb a helyzet
Hamarosan a VGA-m aktív hűtését is lecserélem egy átalakított passzív bordára, így annak a ciripelése is kiesik
-
MC Pite
veterán
válasz
Wind-Storm #33404 üzenetére
Khm, igen, a passzív hűtésnek így kell működnie; azt csak hiszik sokan hogy nem.
Néztem sok ilyen hdd silencert, minddel az volt a bajom, hogy megfől benne a hdd. Ok, egy 2,5es jobban bírja (kevésbé melegszik), de egész jó kompromisszumnak tartom a szendvicsemet bordával/légárammal. Szinte nem hallani (csak ha odafigyelek rá), viszont normálisan van hűtve. -
MC Pite
veterán
válasz
Wind-Storm #33401 üzenetére
Van aki ügyesebben megoldja a HDD rezgés problémákat
Ventiből meg olyan kell, ami nem kelt rezonanciát. Sajna ezt általában kézbevéve (működés közben) derül ki. A boltban hülyének néztek ahogy így kerestem a tápba új ventit, de lexaromGyári vga hűtés: Ez előtt 3870em volt, ami meglepően csendbe tette a dolgát. Hja, egy hűs házban van rá esélye. Annyira halk volt, hogy bő egy évig lusta voltam rárakni a vga blokkot; mert csak játék alatt volt hallható, akkor se nagyon. Meglepődtem nagyon!
-
MC Pite
veterán
válasz
Wind-Storm #33386 üzenetére
Ha a korábbi képekről nem derül ki, akkor... khm, nem vagy ügyes
Audigy 2 Platinum eX.
Sajnos az USB-s DAC (X-Fi HD) áldozata lett(válság van)
Hát igen, ritka a használható passzív kártya. Vagy gyenge, vagy a hűtése gyenge. Vagy itthon nem kapni (és hát ha használtan veszem akkor ugye számít
).
-
ExtremeClock
aktív tag
válasz
Wind-Storm #33378 üzenetére
Rá lehet dugni a lapra egy kanócot szerintem
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Wind-Storm #29799 üzenetére
Igen, a tesztelés jó dolog.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Wind-Storm #29797 üzenetére
Mahától nem pattog le, de kitudja, egy karmolás is leszedi sajnos. :S
Meg biztos van pár ml-es kiszerelésben is, én 100ml-t vettem, elég volt. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Wind-Storm #29795 üzenetére
Fúúú. Nemtudom pontosan, hogy mi a neve, keress rá, műanyag alapozó szerintem.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Wind-Storm #29793 üzenetére
Olyasmi.
Igen, elírtam, rég csiszoltam már.Rég volt festés.
Nem kell szigorúan egyenesnek lennie, hanem egy irányúnak kell lennie, tehát ne legyen keresztcsiszolás.
80-as az nem túl nagy? én inkább 100-120-assal legalább próbálnám, annak a papírnak a szemcsemérete már lassan hasonlít a porhoz.Csiszol, de alig, csak csíkoz, neked meg pont az kell.
Ja, meg az alapozó mindenképp, én már festettem át számítógépház elejét alapozó nélkül, meg is lett az eredménye, előlapi panel visszahelyezésekor lekarcoltam a fél festést mellette.Jah, és előtte zsírtalanítsd tisztaszesszel.
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Wind-Storm #29791 üzenetére
Hát valami nagyon lágy anyagú csiszolópapír, minél nagyobb szemcseszámmal.
Ja, és festés előtt, ha jól emlékszek, műanyagra kell valamilyen különös alapozószerzet, mert különben nem tapad meg a festék. -
ZetorGumi
addikt
válasz
Wind-Storm #29753 üzenetére
Hát nah. Legalább van helye szellőzni.
-
válasz
Wind-Storm #29724 üzenetére
...Talán...
-
válasz
Wind-Storm #29719 üzenetére
Menj el egy szemészhez mielőtt tovább romlik. Utolsó kép, jobb oldalt.
-
válasz
Wind-Storm #29691 üzenetére
Én a ventit rálőném a Ninja-ra, legalábbis ráállítanám, hogy közelebb legyen, 1000rpm meg felesleges neki, elég a fele is.
-
macko20
őstag
válasz
Wind-Storm #29691 üzenetére
Mint amikor tesztelek egy lapot--
-
zH.
senior tag
válasz
Wind-Storm #29642 üzenetére
nem érted.
-
bokapeter
tag
válasz
Wind-Storm #29595 üzenetére
Nem asus, D-link.
De szerintem nem álltál messze az igazságtól, az ASUS is pont így néz ki.
-
bokapeter
tag
válasz
Wind-Storm #29592 üzenetére
Igen, jók a gigabyte ventik, a (GZ-X6-os) házzal együtt volt a front és a hátsó vanti is. Az egy OCZ-vetrex2-es 60 GB-os SSD (sajnos nem SATA 3.0, de a 2.0 is elég gyors
)
-
tibi140
csendes tag
válasz
Wind-Storm #29579 üzenetére
Asrock p67 Pro3
Intel Core i5-2500K
4 Gb HyperX ram
Nvidia Gigabyte GTX460 'gb OC
750 gb Samsung vinyo -
JanR
addikt
válasz
Wind-Storm #29560 üzenetére
Egyszerű kis Gelid venti. Zajtalanok és a légszállításuk is elfogadható
Köszönöm mindenkinek a dicsérő szavakat
Azért majd még egy VGA-t cserélnék a gépben
-
Ricardo128
senior tag
válasz
Wind-Storm #29522 üzenetére
Ja, szerintem is
Ha szereztem egy faja kis monitort, akkor veszek rá egy kis grillezőt
Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 -
total90
veterán
válasz
Wind-Storm #29490 üzenetére
Köszi. Most egybe kötegelve van és nem tetszik, azért lett ilyen...
A ventirárcs meg természetesen lesz vágva. Tegnap érkezett meg a 121 mm-es körvágó élem, valójában annak érkezése miatt vártam eddig. 2 hónapja rendeltem meg és mostanra tudtak szerezni(#29491) albert8
A LED-es ventiken kívül minden tetszik, szép lett.
-
válasz
Wind-Storm #29470 üzenetére
Mondjuk kezdhetjük ott hogy szinte minden házban van elöl egy venti, jobb esetben elöl-hátul, tehát számomra érthető hogy miért készült így.Amúgy meg gondolhattak arra hogy az emer berak egy komolyabb CPU Coolert és egy VGA-t tisztességes hűtővel, akkor az mozgatja a levegőt és nincs problem. Meg eleve passzív lapokat veszek, ezek kussolnak és kész.
-
válasz
Wind-Storm #29462 üzenetére
Attól függ hogy törik meg a fény, ha vakuval teleb@szom az egészet akkor elüt, ha más szögből természetes fényben csinálom, akkor maximum egy árnyalatnyi különbség van közötte. Ez már így marad, nem lesz átharisnyázva, meg nekem így tetszik és kész.
-
x_o_n
veterán
válasz
Wind-Storm #29457 üzenetére
jó ez
-
válasz
Wind-Storm #29460 üzenetére
Igen, szerintem is jó volt, persze csorgott a nyálam a P180 minire, miután eladtam, megbántam nagyon, de azután vettem még egyet. A Lachesist eladtam (White Edition volt), szinte új volt és nagyon nyomott áron sikerült megszabadulnom tőle, de nekem túl drága volt ahhoz hogy igazán üssem-vágjam. Azóta egy Intelli van, erre meg azért vigyázok mert nagyon nehéz már ilyet venni. Azóta én zöld sata kábelekkel tolom, mert kaptak harisnyákat. Most így néz ki (topic utolsó hsz.-ei között).
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Nekem több, mint egy éve van polcon a gépem, bár én herkeltem hozzá egy alaplapi tálcát, biztos ami biztos.
-
válasz
-
válasz
Wind-Storm #29455 üzenetére
Kirakod az asztalra és pusza, nekem fél évig úgy ment
.
-
tibi140
csendes tag
válasz
Wind-Storm #29450 üzenetére
Faros lemezből van . az termeli a hőt vagy miért kéne lecserélni ?
A rekkek helyén maradjon a 12-es venti ?
Kifúrni vagy kivágni érdemes ? A tetejére és az oldalára nem kéne 12-es ?
Felül meg hatul szívná ki a levegőt . -
tibi140
csendes tag
válasz
Wind-Storm #29447 üzenetére
A plexi gépház oldal ma készült
A gép belsejét festeni szeretném valamint a külsejét is , ez nem okozna gondot a gépnek ?
valami zárlatot vagy valamit ?
most a hátuljában van egy 8cm-es venti , az szívja ki a levegőt. és még szeretnék egy az alá
a dvd rom helyre szeretnék be rakni egy 12-es ventit .
Hova tudnék még rakni ventit hogy biztosan jobb hűtést kapjak ? Az nem baj ha fúrni,vágni kell -
Atke
senior tag
válasz
Wind-Storm #29424 üzenetére
Köszi!
Elöl 12-es hátra a 8-as helyet egy 9,2-es lett vágva Elöl az előlap alatt végig szellőzik csak az nem látszik. A por mennyiség láttán,ami a ventin megragadt, szívja rendesen a levegőt -
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Wind-Storm #29358 üzenetére
Mit nem adnék egy ilyen hűtőért.....
-
lizRRR
őstag
válasz
Wind-Storm #29389 üzenetére
Akkor porszívómotor lehetett mi ?
-
ThodEE
őstag
válasz
Wind-Storm #29387 üzenetére
Rendben, ti értetek hozzá, nekem csak akkor épp tettszett, először vettem 2őt aztán még egyet, azóta ez van, amíg meg nem áll nem dobom ki
-
ThodEE
őstag
válasz
Wind-Storm #29381 üzenetére
Nekem eddig volt a noctua cm 212+ on, először egy aztán 2db, aztán a gépházon belül a rács mögött, aztán kívül a radi alatt, aztán a radi tetején már 3 , aztán most szendvicsbe 3, meg vagyok velük elégedve, halkabb mint a cm 212+ alap ventije, de terméseztessen lehet kritizálni is, pl a színéért nem vagyok oda
-
lizRRR
őstag
válasz
Wind-Storm #29383 üzenetére
Ja jó..
-
lizRRR
őstag
válasz
Wind-Storm #29379 üzenetére
Az lehet , de attól függetlenül a NOCTUA egy elég halk venti
-
ThodEE
őstag
válasz
Wind-Storm #29377 üzenetére
Nem mondanám hogy a leghalkabbak, mert most ezek a leghangosabbak a "gépben", főleg mert 1300on pörögnek, de számomra megfelelően halk, könnyen tudok aludni is akár mellette.
Nálam nincs ventirács, mert szendvicsbe fogják a radiátorok
-
lizRRR
őstag
válasz
Wind-Storm #29377 üzenetére
Noctua ??
Noctua a leghalkabb ventilátorok egyike
-
lizRRR
őstag
válasz
Wind-Storm #29371 üzenetére
Lényeg a lényeg h közel se ilyen piszkos mint a képen !
-
lizRRR
őstag
válasz
Wind-Storm #29363 üzenetére
Javítva
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Wind-Storm #29349 üzenetére
-
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Wind-Storm #29345 üzenetére
Az adattár éppen a venti mellett van. Az a nagy alu függőlegesen.
Az alsó ventilátor le van kapcsolva. -
gabikiraly2
aktív tag
válasz
Wind-Storm #29342 üzenetére
Eredetileg egy Xigmatek, de ez lett belőle: [link]
-
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29338 üzenetére
Ő rosszul van a gyári hűtésektől
-
kircipeti
senior tag
válasz
Wind-Storm #29282 üzenetére
Nekem direkt tetszik, hogy nem fekete belul.
Termeszetesen halkitani szeretnem, de azert ne suljenek meg benne a cuccok.
A ventiracsot mar kivettem belole, csak 4 csavar tartotta
Recon666: elsosorban nem bezarni szeretnem a hazat, hanem inkabb azt, hogy par legkeverovel atszellozzon az egesz mondjuk pont felfele. Szerintem ha mostani nyitott allapotaban (elolap full racs, teteje szinten) kitapetaznam az oldalait, aljat hangelnyelo szivaccsal, akkor nem valtozna semmi. Ha kitapetaznam az egeszet es csak elol es hatul hagynek egy-egy likat a ventiknek, akkor erosebb ventik kellenenek hozza, amik talan hangosabbak lennenek (foleg az elol levo).
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Wind-Storm #29257 üzenetére
800-asnak nagyobb az induló fesze.....
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #29200 üzenetére
Jah. A fiókban meg naptej van, hogy oda ne kozmálj a sok UV-től...
sz: Csak feltekered a világítást, és ég a pofádról a bőr.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #29192 üzenetére
Beethowen is jól tolta fül nélkül.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Wind-Storm #29189 üzenetére
Az itt leírtak alapján neked nem új táp kell, hanem rosszabb fül.
-
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29187 üzenetére
Iszonyú lassan forgott.
-
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29185 üzenetére
Na az a táp tényleg néma volt. 200Watt terhelése felett kezdett el észhez térni
-
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29183 üzenetére
Volt egy 350-es Delta tápom is. 8cm-es ventivel. X4 965+4870-et hajtott. Terhelver gondolhatod
-
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29181 üzenetére
SuperB 460-tápom utén hangtalan
-
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29179 üzenetére
Amikor a GX450-et maxra terheltem (5850CF) akkor sem nagyon volt semmi féle zaja
-
gergo0328
senior tag
válasz
Wind-Storm #29176 üzenetére
Majd jaja1981 fórumtársunkhoz el lesz ez küldve valamikor feketére festésre és akkor szép lesz
Talán ha meg tudja csinálni akkor egy Tóbi feliratot is kérek
Sandrew: akárhogy próbálom de jobban már nem tudom. Majd kábelspirált akarok venni és összefogni a hasonló vezetékeket és körbetekerni. (harisnyázni nem akarok garanciavesztés miatt.)
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #29169 üzenetére
Hátsót szokták kivágni vagy az oldalsót?
-
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29169 üzenetére
Jó ez így nekem. Nem akarom elcsúfítani
-
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29167 üzenetére
Fúj az nefélj
Elég ritka az a rács -
Sandrew
őstag
válasz
Wind-Storm #29164 üzenetére
Hőva hűtsem?
Prime alapp max 50c a kupak. Rács nincs kivágva. Így pont jó.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Wind-Storm #29161 üzenetére
Az miért jó, ha belefújja a meleget a PSU-ba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Gainward Phantom RTX 4070Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged