Új hozzászólás Aktív témák
-
adatfalo
senior tag
válasz
kungzi #65389 üzenetére
A legegyszerűbb az ilyesmit 3D nyomtatni: https://www.thingiverse.com/search?q=headphone&dwh=205c2e98ae57192 Nem lesz olyan szép, mint egy szálcsiszolt fém, vagy fröccsöntött műanyag, de ha az asztal alá "dugod" akkor lehet nem is ez a cél. Ha kell tudok segíteni a nyomtatásban, illetve van erre megfelelő fórum is itt, meg csomó weboldal van, ahol találsz embereket, akiknek van nyomtatójuk.
-
bombibmw
veterán
válasz
kungzi #53871 üzenetére
Van egy nagyon régi mATX házam,abba fog majd menni a cuccos.
Lehet,hogy meg is moddolom majd egy kicsit,mert adja magát rá.
A táp(enyhén overkill),ramok lehet,hogy megmaradnak majd,egér,hdd,ssd van,így majd csak új lap,proci és vga(nem biztos,hogy lesz) kell majd,a mostaniak mennek.
Így olcsón kijöhetek és a célnak meg fog felelni. -
csontraket
tag
-
Zolko_86
csendes tag
válasz
kungzi #49611 üzenetére
Igazabol a ventik befele fujnak ahogy az elso legterelo is es hatul tavozik a levego, az elozo hazamban a radi kifele fujt kivancsi voltam milyen ertekeket kapok igy, ez talan kevesebb port jelent mert ellenkezo esetben negativ lenne a legnyomas. Meglatjuk a hofokok mit mondanak.
-
mrbig25
őstag
válasz
kungzi #49611 üzenetére
A ventik jól vannak, a radin át fújják a levegőt.
Zolko_86
Grat és üdv az ITX-esek között(#49614) kungzi
"a mATX konfignál a ventik vannak kívül, a radi belül"
Pontosan. És a ventik a kinti levegőt fújják a házba a radin keresztül.
Ez így jó, ahogy a kolléga is mondta, mert így pozitív lesz a légnyomás a házban, ami elméletben kevesebb porral is jár. -
xtevo
őstag
válasz
kungzi #48972 üzenetére
Nekem tetszik!
Az SSD felfogatásért külön piros pont, pár új/jobb/közelebbi képet is kérünk majd.
A 24 pines harisnyázott kábelhez hasonlóan szerintem a pcie tápkábeleket is beharisnyázod, javul majd az összkép.@Snip3r_HUN
Ezek a böszme radik, mindig durva összképet adnak.Jó lesz ez.
-
mrbig25
őstag
válasz
kungzi #48713 üzenetére
Leírva le van.
De az biztos, hogy jó párszor el kellene még olvasnom, ha meg akarnám csinálni -
válasz
kungzi #48674 üzenetére
Multigéppel szépen meg lehet csinálni.Én olyan ragasztóval fedném le,amire lehet rajzolni(én spec maszkolószalagot használok erre a célra) és a minimum kétszer lemért ée ellenőrzött darabot így vágnám ki.Nem perzseli meg,vagy égeti meg a festés felületét a vágás maga és a repkedő szilánkok.
Tipp:Ha olyan szögben vágod,hogy a forró szilánkok műanyaghoz vagy fához érhetnek,akkor azt is fedd le valamivel(maszkolószalaggal szoktam azt is),mert megperzselheti/megolvaszthatja a felületet.Jártam már így.
-
F34R
nagyúr
-
Mici80
tag
válasz
kungzi #43017 üzenetére
Nem nézem hál' Istennek. Mondhatom, hogy káros szenvedélyektől mentes vagyok.
Hírműsorokat nézem meg max egy-két ilyen beszélgetős aktuális témákról szóló műsort...Ez ugyan olyan dolog, hogy én PC-val foglalkozok. Van egy-két ember aki már "le kockázott", tehát kockának hívott. Ezért ölni tudok /főleg azért mert a kockák java része csak játszik és fingja nincs a gépek alapvető működéséről!/, ugyan is kb 2005 óta meg se nyitottam számítógépes játékot. Előtte is csak vikinget meg máriot nyomtam DOS-ban napi 1-1 órát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mire Vágyik a Gamer Szíved? Mi tudjuk! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest