- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
válasz
Kiki18 #48676 üzenetére
vagy mint én, nagy flexel essél neki, csak a lapot vga-t takard le egy fehér pulóverrel,hogy ne legyen reszelékes, azért fehérrel mert azon látszik ha perzselődik, akkor pihi amíg kicsit hül
ha már elkap a gépszíj, hogy nem fér be valami nem kínlódok sokat
A mostani fából van, azt könnyeben alakítom ha szükséges -
becsitibi
senior tag
válasz
Kiki18 #36905 üzenetére
+1,én fél évig.
apropó,megjött az új silverstone ventim,ezüst szinű,mindjárt tolok képeket,nem nagy szám,de ezzel lesz telepakolva a ház belseje,5 db,cirka 20-ezer...kábelharisnyák még sehol....
-
Plaza
tag
válasz
Kiki18 #35938 üzenetére
Jólvan srácok értem, csak megjegyeztem...
Csak azért gondoltam, mert van jópár "kocka" ismerősöm és közel nincs ilyen konfigjuk és házuk mint nekem (ezt nem azért írom, hogy felvágjak vele), mindenki dicsérte, gondoltam akkor érdemes lenne csinálnom 1 ilyen videót, viszont örülök, hogy leírtátok, mi jó és mi nem, ezen változtatni fogok, ígérem! -
Plaza
tag
válasz
Kiki18 #35935 üzenetére
Minimum szint?
Nemazért, de lehet, hogy nálad más a ,,minimum szint" de viszont van aki egy ilyen ,,ízléstelenül összehányt" háznak is örülne.
Nem beszélve a konfigomról. Leszólták, mert kicsit drágábban szerettem volna eladni. ...éshát nem igen hiszem, hogy ez mégis egy gyenge konfig lenne bármihez képest is.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Kiki18 #35935 üzenetére
szerintem a topic címéből is következik, hogy ilyen nincs. mármint minimum szint... (értem, mire célzol, de még az sem...)
kinek amilyen gépe van. az már más kérdés, ha valaki egy ízléstelenül összehányt gépet szépnek lát. ilyenből is volt már pár, olvasott is utána róla...szerk
ok. -
krx21
nagyúr
válasz
Kiki18 #35764 üzenetére
Én is zöld világításra várok...
Ha már a VGA kártya is zölden világít.
Remélem jó lesz... Nekem nincs is ablakom, csak a pórszűrőn keresztül lehet belátni, de jól kivehető a GEFORCE GTX felirat, így még nekem jobban is tetszik mintha plexi ablak lenne! Majd teszek képet ha összeállt... -
válasz
Kiki18 #34665 üzenetére
A gyári kicsit mormogott (tehát volt motorhang) ennél csak szélzaj van. Az viszont azért 2000RPM körül már bőven
Szóval annyival azért nem halkabb, de nekem jó ez így
Üresjárat hangtalan a gépem, és nekem pont ez kellett...
Amúgy van ismerősöm, aki azt mondja, hogy kár volt lecserélni, de nekem megfelel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Kiki18 #34526 üzenetére
Corsair AX750. 50% terhelésig passzívan működik, csak efölötti terhelésnél kapcsolja be a ventilátorát.
Úgy nézem, ha kiváltod a jelenlegi 400W-osat akkor néma üzemben fog menni nálad. -
-
imibogyo
veterán
-
jaja1981
addikt
-
imibogyo
veterán
válasz
Kiki18 #34048 üzenetére
Hát ha érdemes lesz rá, akkor majd írok róla.
A sok radiátornak egyetlen funkciója lesz (igazából kettő a dizájnnal együtt), hogy közel passzívan vigye a rendszert. A 2600k-t egy darab "4-es" radiátor elvitte passzívan 4 GHz-en is 50-60 fok körül. Abban reménykedem, hogy a "12-es" radiátor elég lesz az X6-hoz és az egy darab GTX 570-hez, komolyabb tuning nélkül. Esetleg tuning alatt majd lesz rájuk 3-4 rejtett ventilátor, amit bekapcsolok. De mivel nem vagyok nagy tuningos, ezért szerintem nem lesz rájuk szükség.
Egyébként ha kellenek az ODD sínek még, akkor küldj PÜ-t, nekem most már biztosan nem kellenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Dell E5450 nagyon szép állapot i5, FHD IPS, 8GB, 256GB SSD, NVIDIA,Világítós HU billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest