- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
VTom
veterán
válasz
Destructo #64811 üzenetére
Én egy Witcher 3 vagy Division gameplay tesztnek jobban hiszek.
Hűtési teljesítményben egyébként abszolút elég, csak építeni azok szoktak vizet, akik a zajra is nagyon érzékenyek, igazából erre lennék kíváncsi. Hozzáteszem, hogy az enyém semmivel sem hangosabb, mint egy léghűtés, pedig elég komoly fogyasztással kell megbírkóznia.
Amúgy szép a konfig!
-
Delta-Laca
aktív tag
válasz
Destructo #40390 üzenetére
Köszönöm szépen
Még ugyan lesz munka vele, de már most nagyon tetszik az irány
tomic: Az az Arcic Cooling Accelero Xtreme Plus egy nagyon szerencsés véletlen (és egy nagyon korrekt ph-s kollégának...
) köszönhető, de a VRM-hűtést úgy néz ki, hogy tökéletesíteni kell, mert pokolian melegszik terhelés alatt
, viszont a GPU-hőfok egy cirka negyvenessel lett kevesebb úgy, hogy a ventilátoroknak is sokkal kellemesebb hangjuk lett
Most már csak a tápba kell egy minőségi, nagyon alacsony feszen elindulni képes venti, és teljes lesz a kép
-
blasko92
őstag
-
blasko92
őstag
-
-
jegenye77
addikt
válasz
Destructo #32271 üzenetére
Megmondom őszintén számomra ezek a házak egyáltalán nem nyálcsorgatóak.
Nincs bennük semmi egyedi.Az,hogy egy ilyen házba az ember belepakolja a megvásárolt cuccokat nem nagy kaland.
Még a kábelekkel se kell trükközni mert adott minden ki ill be vezetés.Minden adott ahhoz,hogy egy letisztult formát kapj.Főleg ha ez is a cél.
Nekem az egyedi kuckók jönnek be.Az amiben van egy kis elképzelés és valami átalakítás.
Van benne egy kis kihívás,hogy amit kitalált az egyén,az megvalósítható-e?
Tudom a két gépépítés más kategória.Csak hát adott egy szép drága ház és megvettem hozzá mindent,belepakoltam a helyére és ennyi.Nem sok fantázia kell hozzá.
Ettől függetlenül szépek,csak nekem a másik kategória jön be.Szal nem csorgott a nyálam. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Destructo #32262 üzenetére
Nekem könnyű a dolgom ilyen téren, mert nincs olyan gyári ház, amire úgy igazán vágynék. Van egy nagyon szűk réteg, amivel meg lennék elégedve, és egy kicsivel bővebb, ami még tetszik, a maradék meg vagy "xar" vagy "modalap" kategória. De olyan nincs, hogy én egy házat ne vágja... Mondjuk Fater Lian Li-jét még nem vágtam, de az nem ház, hanem ostya...
Én 4870-est adtam el 22k-ért működőképesen és kaptam vissza memóriahibával...
Így adjon az ember próbagar-t... Vesztettem 4k postát, meg a kártya ára... Azért van még stock cooler a procin... Evvan... Ha neki ez így jó... Sose volt tuningolva a kártya, házban se volt még, szóval melege se lehetett...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
Destructo #30645 üzenetére
van egy kis rendezetlenség, de látom benne a melót.
nem láttam még felsőtápos házat, ahol még radi is felülre került. érdekes.
a konfigleírásodból látom, hogy 360-as radid van, de nem értem.
felül mekkora ventik vannak? 3*12? (2*3*12?) akkor mi van a táp fölött? az 1. képen úgy tűnik, mintha ott is lenne radi.ez hogy van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elite: Dangerous
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Noctua nf a14 pwm 3db + nf a15 pwm 1db
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged