- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabánya
senior tag
válasz
- = Zk = - #31561 üzenetére
a procin pörigcsélő egy darab jól teszi a dolgát
-
tatabánya
senior tag
válasz
- = Zk = - #31553 üzenetére
a színük miatt kiváló díszítő elemek
-
Tomi 16
őstag
válasz
- = Zk = - #31518 üzenetére
Köszi
-
ZetorGumi
addikt
válasz
- = Zk = - #31513 üzenetére
Muszáj neki.
Hát a balherém megérezte a hideget, és fel kellett melegitani valamivel, ha már az asszony nem volt ott.
-
Normi™
őstag
válasz
- = Zk = - #31497 üzenetére
A te spray-d szívta be a festéket nem fújta?
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #31410 üzenetére
Szemből illetve kicsit srégen oldalról
Itt van egy pár kép az én "kicsikémről" is. Még összeszereléskor készültek a nyáron.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #31389 üzenetére
A vezérlő panelról egy távolabbi képet raknál fel, hogyan néz ki a kégliben?
-
albert8
veterán
válasz
- = Zk = - #31399 üzenetére
Nem szeret a pirosz és a házad fele piros?
ez érdekesazért grat és a belsejét is megnéznénk
Jim-Y
Oldallap kivág---plexi berak---fénycső berak felülre és tádám kész is a világitás
most nálam is igy van, majd dobok képet -
Jim-Y
veterán
válasz
- = Zk = - #31399 üzenetére
MÁS: nekem nem lesz semmi a fénycső rendelésből, ugyanis tegnap eladtam a házam, ami jön helyette az meg nem plexis
Vagy ötleteket kérek, hogy egy P180 mini-n hol tudok felhasználni egy 1m-es fénycsövet? A másik háznál alulról meg akartam világítani az alaplapot, körben, de mivel ennél nem látszódna, ezért hülyeségnek tartom a rendelést
-
miresz
veterán
válasz
Nem rossz,de én is kicsit minimálabb stílust szeretem.
őstag lettem
itt és most.
-
Jim-Y
veterán
válasz
Most gonosz leszek, de ez nekem marhára nem tetszik:/ A végén még a házad alá rakja a mikulás/jézuska az ajándékokat
-
miresz
veterán
válasz
- = Zk = - #31385 üzenetére
+1 én is megnézném.
-
Gyufaaa
veterán
válasz
- = Zk = - #31385 üzenetére
Én megkukkantanám!
-
Jim-Y
veterán
válasz
- = Zk = - #31356 üzenetére
Nincs meghatározva, 11.-e körül kapok fizut, tehát én valahogy 9-10.e körül rendelnék ha addig összejövünk ^^ Egy 1 méteres fehér neoncsövet vennék.
-
Klemens
őstag
válasz
- = Zk = - #31349 üzenetére
Olyat igazából nem találtam.
-
Klemens
őstag
válasz
- = Zk = - #31330 üzenetére
Az a baj, hogy az elvárások relatíve nagyok, csak a pénzem elég kevés.
-alsó tápos
- lehetőleg mATX
- elöl-hátul 120mm venti
- feketeAmi még elvárás, de ha nincs, mert ilyen árkategóriában nincs, az annyi lenne, hogy plexi oldallap, belül is fekete és a HDD keret elforgatva 90 fokkal, tehát keresztbe rakva. Viszont ezek olyan dolgok amiket én is meg tudok csinálni utólag.
Amit eredetileg kinéztem az 9K-ért (ennyi is lenne a keret) egy Gigabyte Luxo M1000, de annak az előlapjának élőben annyira gagyi hatása van, hogy borzalom.
Aprót hetek óta lesem, de semmi olyat nem találok ami megfogna igazán. -
Klemens
őstag
válasz
- = Zk = - #31327 üzenetére
Elvan, mint a befőtt.
Így netezés közben a vinyó jelenleg 41, a processzor pedig 20 fokos. Egész jó ez a pici gyári AMD hűtő. A levegőt szépen szétteríti az alaplapon is, így a lapot is hűti szépen.Házban viszont teljesen tanácstalan vagyok.
-
Ramses07
Modder
válasz
- = Zk = - #31294 üzenetére
Szerintem egész jó lett!
Már csak egy szép fekete táp kell bele, meg a leharisnyázott kábelek
...
-
macko20
őstag
válasz
- = Zk = - #31302 üzenetére
Halknak Én sem mondanám ,de 12V-ről működött a potis szabályzás
-
macko20
őstag
válasz
Teccik....hmm V8 antimoddolt...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #31298 üzenetére
az nem jó.
annak más a fénye, és a legtöbbnek van egy fura, lilás becsillogása. általában elüt a festéktől.(#31299) Normi01
irígylem a csajoktól a szép, gyöngyáz körömlakkjaikat. na, nema bal kisujjamról, hanem a házamon szívesen látnék.
csak piszok drágák.a következő, saját célra készült passzív moddingra más szép házat akarok. és oda asszem valami gyöngyház lesz.
-
Normi™
őstag
válasz
- = Zk = - #31298 üzenetére
Én kitakartam a környezetét és megfújtam szolidan,de párszor körömlakkal is megküldtem,de az gáz,csak olyan helyen ahol annyira nem látszik mert az nem matt
-
Normi™
őstag
válasz
Teljesen jó lett!Az enyém is pár helyen lemaródott stb. párszor javítgattam is már,észre sem lehet venni...
-
Ramses07
Modder
válasz
- = Zk = - #31241 üzenetére
Én a helyedben szétszedném amennyire tudom, a többi részt pedig jól kimaszkolnám. Maszkolás előtt pedig megcsiszolnám 400-as papírral, majd nitrós ronggyal jól áttörölném ezután kompresszorral (már ha van) a rongy hagyta szöszöket eltávolítanám és mehet rá az akril festék (very vell márkájú) Nekem ez bevállt az évek során.
Az autóm téli alufelnijén is ez van idestova 3 éve..... -
fulltime4wd
tag
válasz
- = Zk = - #31265 üzenetére
4-5 ropiba benne van akkor is, ha magad fújod(alpozó, normális fekete, stb.), lehet nem is kell sokat pótolni, és megcsinálják profi, időtálló minőségben.....megéri.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = - #31263 üzenetére
Gyere...
...csak ne felejtsd otthon a kátrányt meg a disznópörzsölőt...
-
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #31263 üzenetére
ezért én is felülem a sárga buszra, és pilisvörösvárig meg sem álltam...
szép melóért utazni kell néha...
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
- = Zk = - #31255 üzenetére
nem akarom "szépre", csak simán feketére
Akkor ott a kátrány.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #31259 üzenetére
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
- = Zk = - #31257 üzenetére
Minimum egy autófényezőre érdemes bízni, házilag, fújós akrill festékkel esélytelen, hogy tartós legyen a dolog, én is próbáltam, de nagyon karcolódik, több réteg esetén is és hamar lekopik.
-
szab.tam
nagyúr
válasz
- = Zk = - #31255 üzenetére
úgy magától nem fog. de a legkisebb erőhatásra lejön. hozzákocogtatc valmi fémtárgyat, és annyi. nem biztos, de sokan jártunk itt már így...
elég, ha egy élnél egy tápkábel erősebben nekisúrlódik. lehúzhatja...tehát nem úgy viselkedik, mint egy gyári vagy rendesen ráégetett cucc.
de itt midannyian kijárjuk ezt az utat. nekem most 2 házon is bsumaxban kapható fix vagy színkevert, vizes bázisú, 2 az egyben, (alapozó + selyem matt fedő), van fent. (ecsettel vittem fel, megtekintési távolság 1,0m+, napfényben 2.0m+... )
több helyen lejött már, pedig csak szúrósan néztem rá. közel sem annyira mint csák móric... (na jó, finoman nekiütöttem ezt-azt...)
-
fulltime4wd
tag
válasz
Ha esetleg a saját munka mellett döntesz, akkor csakis alapozóval kezd!
Hidd el sokat jelent -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Mi Faterral szintereztettünk (porfestés).
A festékanyagot statikusan feltöltik, miközben a házat földelik. Így a festékpor csak oda tapad, ahova kell. Ez után 200-250°C-on ráégetik a fémre a festéket. Ez az egyik, ha nem a legellenállóbb festés.
Értelem szerűen lapra szerelve ajánlott elvégezni, és az összes műanyag és festeni nem kívánt részt el kell távolítani.
-
albert8
veterán
válasz
Én elősször kitörölném, lefertütleniteném, ha otthon csinálod, de biztos jobban járnál vele ha egy profira biznád. mondjuk szintereztetnéd
-
ZetorGumi
addikt
válasz
Hát én úgy festettem le az enyémet, hogy csiszolás, alapozás vékony rétegben szürkével, aztán vékonyan 4-5 rétegben akril fekete festék, a rétegek közt hagytam egy kis száradási idő, és napon voltak az elemek (azáradási idő kb 2-3 óra. Az alapozónak kb 4-5-6). az első 2 réteg annyira vékony volt, hogy átlátszott rajta az alapozó.
-
Tomi 16
őstag
válasz
- = Zk = - #11191 üzenetére
Elég alap gépnek néz ki.. de azért Grat hozzá
meg a Kábelekkel csinálj vmit. mert így eléggé rusnya szegényke.egybknt hány éves vagy?. majd ha visszaírsz mondom h mért kérdeztem tőled.
-
Brumi˘
addikt
válasz
- = Zk = - #6902 üzenetére
Raktáros listába bekukkantassz és voálá: ichbinleise Fan 225m/800rpm LED blue 4890 Ft
-
nike_
addikt
válasz
- = Zk = - #6900 üzenetére
Gondolom van nála 22-es..
-
Laraxior
titán
válasz
- = Zk = - #6898 üzenetére
22cm....
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
- = Zk = - #6896 üzenetére
nemtuddja vki,hol lehet venni 120mmnél nagyobb(pl 240-250mm) 12Vos ventiket?...a gépházam oldalára szeretném felszerelni!
Én tudom. Szerény személyem kereskedik ilyesféle jószágokkal -
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6876 üzenetére
Volt nekem már 3850,3870,3850+3870,3870cf, most 3870x2 , de az az igazság, hogy bőveln elég egy 256mb-os 3850es, bőven mindenre
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6874 üzenetére
Nem veszek olyat. Baromira nem használnám ki, ahogy a mostanit sem
HD3850 bőven elég
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6872 üzenetére
70idle/80load
Szerintem a 4870x2-es is ugyan ilyen kazán lesz, sőt!
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6870 üzenetére
Igen, 120-as. Nem sokat nyertem. Annyi, hogy a CFhídat, meg a külső bordákat hűtti, kb 10-15 fokot segít. A 2. gpu még mindíg qva meleg
-
törölt tag
válasz
- = Zk = - #6786 üzenetére
Nem keee pénz, jó lesz az is ha az alkatrészt adja
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6720 üzenetére
Mert nekem sapphire kell, valamint akkorra már le fog menni a 4870 ára és tudom hogy te olyan szeretnél!
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6708 üzenetére
Nekem 5db 80as van eddíg
de hétfőn jön +2db 12es is
Zk:szeptemberben megveszem a kártyád
-
Tomate
veterán
válasz
- = Zk = - #6690 üzenetére
Azta q*va mennyi kábeled van neked
Nekem tán negyede sincs
-
syckaloz
aktív tag
válasz
- = Zk = - #6690 üzenetére
Összekötötted a kábeleket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged