- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- VoLTE/VoWiFi
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz
Angelo69 #40648 üzenetére
idéznék
Nem saját fejlesztésről van szó, hanem a Swiftec nevű gyártó egy már futó modelljéről. Csupán fekete festéssel és EVGA csomagolásban. A szerkezet ennek ellenére jól hűt, főleg, ha tuningról van szó. A rajta lévő ventilátort még elvetemültek sem neveznék csendes darabnak.
(#40649) jericho69 annyiért baráti volt
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
Angelo69 #40583 üzenetére
Arra gondoltam, h maszkoló szalagra felrajzolok egy elég szoros négyzetrácsot ás ami a csövön kifér... vagyis, amennyi luk ráfér.
Szal ezzel a ragaccsal mehetne a nyákra is?
Illetve másik topikban a plexit nagyon nehezményezik. Megpróbálom megcsinálni aluból is, és le fogom tesztelni, h melyik hogyan működik. -
fatal1ty1984
őstag
válasz
Angelo69 #39407 üzenetére
tegnap pakoltam ösze egy másikat játszani itthonra. x79 sabertooth,i7 3820@5.4ghz,4x2gb Dominator 2000mhz cl8, sapphire 7970. kellemeset csalodtam a 3820-ban,iszonyat sokat lehet rajta huzni vizzel.ma vagy holnap felrakok még 2 db ventit a radira és meglátom birja e az 5.6-5.7 ghz-et
-
Fr3eWar
őstag
válasz
Angelo69 #39207 üzenetére
Én ilyen széket vettem kb 1,5éve. És azóta meg sem nyikkan, Előtte próbáltam párat, mindegyik max fél év után már nyikorgott.
Annyi hogy egy év után ki kellett porolni mert összeszedett némi port.
Egyéb infó: (190magas ~100kg vagyok) -
AndrewTdi
addikt
-
zuchy
őstag
válasz
Angelo69 #30591 üzenetére
Itt van hogyan lehet rendelni.
De elég drága és ráadásul lehet nem is hoznak ide, vagy ha igen, akkor az nem +12 dodó lesz.Lehet olcsóbb, ha veszel 10mm-es plexit és vízsugaras vágóval kivágatod. Csak nem tudom alul mibe akad be, néztem a videót de nem találtam közeli részt arról.
Igazából nem néztem utána, hogy miként és hogyan, azt hittem gyártják ezeket sorozatba, de egyedileg csinálják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest