- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomiLi
addikt
válasz
albert8 #30452 üzenetére
Gyanús volt a képek alapján, de gondoltam megkérdezem... Köszi!
Kár, hogy akkor legalább nem acélból van, mert jobb lenne az összkép... (élőben)Bár láttam ennél rosszabb megoldásokat is a felső kategóriában. Pl: Silverstone FT02.
Na ott van minden. Acél váz (belső), és acél oldallapok, valamint rácsok. Alumínium váz (külső 4-5mm vastag), és műanyag tető!!!Na gondolhatod milyen az összkép.... Még a feketénél sem egyforma színűek az elemek,akkor mi lehet a szürkével...
Arról már nem is beszélve, hogy a műanyag tető íve nagyon nem egyezik az alu vázéval...Ebből a szempontból a Lian Li a legjobb megoldás! Ott minden szálcsiszolt műanyag, maximum a belseje nem az...
-
Sandrew
őstag
válasz
albert8 #29948 üzenetére
De igen. Csak sikerült bolti áron gyorsba eladni, és 12k-ért találtam zsír új cm690-et egy vidéki kis boltocskában. Nekem meg ez is elég
Ami zavar benne viszont az, hogyha oldalra teszek ventit ami eléggé jól jön mind a lap,cpu,vga-nak akkor az oldalsó rács miatt ilyen hülye süvítő hangot ad ki. Szintén az van az alsó ventihellyel is. Első ventinek meg kb nulla értelme van mert a vinyó keret felfog mindent
Valami jó kábelrendezéssel bíró házat kéne néznem max 15k-ig. Sharkonn t9 jó lenne viszont kéne a tetejére is egy ventihely
-
-
CJ3
senior tag
válasz
albert8 #29804 üzenetére
3 at akartam bocsi csak aztán több lett és nem figyeltem
A Piros 6 pinesek helyett feketét akarok.....meg 24 est is
A VTX 6850 miatt terveztem pirosra a dolgokat, ma megcsináltam még a DVD íróhoz a 3. UV kék Satát nem rég dobtam bele
Szóval még ez sem az igazi.....
A 6 pines feketét meg úgy akarom megcsinálni hogy 3 szál fekete-3 szál kék legyen benne.....A SATA kábelek meg nekem így tetszenek
hogy látszódnak.....
valaki azt is eldugja, de minek az az eggyik szépség a gépbemn szerintem -
Jim-Y
veterán
válasz
albert8 #29770 üzenetére
& bajaki & Jan-R
Ugye a zárt előlap miatt gondoltam, hogy jó lenne ha alulról is szívna friss levegőt, máshogy még nem próbáltam
Volt egy HD5830-am csak nagyon jó áron el tudtam adni, így jelenleg nincs vga-m
De tervben van egy 5750/5770/6750/5830 beszerzése
Így egyébként nagyon halk, sajnos a vga megdobná a zajszintet, így valami extra halk vga kéne
-
Wind-Storm
őstag
válasz
albert8 #29481 üzenetére
Ja igen, azok a ventik így fail.
Nekem ez a hűtőm is kifakult, az összerakott részeken lehet látni, nem tudom mennyire látszik a képen (egy rossz, sötét színhelytelen crt-t kényszerülök használni épp)
2007 óta le sem volt szedve.. most 2010 szeptemberben álltam neki megpucolni, valószínűleg pont 3 éves korában, telik az idő...
Valószínűleg az UV-s revoltec ventik miatt kezdett fakulásba, vagy természetes a öregedés velejárója lenne..? -
Gh00st
aktív tag
válasz
albert8 #29401 üzenetére
Köszi
Mit tennél a helyére(gondolom nem a Noctua gyári ventijeit,vagy az egészet cserélnéd)?
A neonokat,de egyáltalán az összes fényt sem használom,ez csak a képek miatt van illetve mivel az asztal mögött is van,gondoltam jól nézne ki"egyszer majd,ha kell"
AC helyére mi menne?/Lehet mégsem fejeztem be?/
Cris: Asztal alatt van + nem is használom"csak van",de igaz:nem erőteljes így a fénye.
-
Wind-Storm
őstag
válasz
albert8 #29074 üzenetére
Ventiknek én tudom ajánlani a Be Quiet USC folyadékcsapágyas SilentWings ventijeit, a motorhangjuk egyszerűen nulla, a csapágyazásuk meg első osztályú.
Nem véletlen díjnyertes ventik.
Anno én az 1200-as s-flex-szel jól befürödtem..Persze a Be quieteket is csak szigorúan 1000RPM alá szabályozva!
-
szab.tam
nagyúr
válasz
albert8 #29074 üzenetére
felül a külső burkolatot talán nem, mert az szép, csak a belső vázon lévő, perforált lemezrézt.
én a cm690-ben azt még nem vágtam ki, mert 3. konfig már, így annyira nem érdekel. de a külső burkolatban, totál feleslegesen voltak műanyag, szellőzési keresztmetszet csökkentő keresztgerendák. nah, azokat jól kitéptem fogóval... -
jericho69
tag
válasz
albert8 #28774 üzenetére
Köszi
Igazából mikor a gépem építettem, akkor még eléggé "gamer" stílusban képzeltem el az egészet így jött ennek a spirálnak is az ötlete, de ha most építeném, akkor már teljesen más stílus irányzatban gondolkodnék. Valószínűleg a fekete-fehér dominálna, mint ezen a gépen is, csicsa nélkül, de már nem szeretnék vele többet foglalkozni. Jó lesz ez így is
Amúgy kedden jön egy fotós ismerősöm, készítünk pár minőségi, szabadtéri és naplementés képet, majd linkelem őket -
-
Recon666
Közösségépítő
válasz
albert8 #28148 üzenetére
Köszönöm
De hiába veszem ki, ami előtte volt venti az eggyel lejjebb raktam, a winchester elé. A kábeleken is alakítok, csak a 8 pines alaplapi hosszabbító 10cm, híján nem ér el az alaplapi csatlakozásig, ha hátul akarom elvezetni, úgy is jövő hónapban megkapja a bitfenix fehér hosszabbítókat, addig meg jó lesz így. a felső venti tényleg furcsa, de ötletes, mert pont a borda elől szívja el a levegőt. -
Zerdal
tag
válasz
albert8 #28050 üzenetére
Köszi szépen.
Kicsi a hely az oldallap és a tálca között. Bár azért sikerült megoldani a dolgot, de elég passzentos lett! Ha lesz egy kis pénz újra harisnyázok, de lehet akkor már a tápot inkább. Fehér fekete kombinációban gondolkodok. Lehet a lap is kap egy szürkés vagy opálos plexi takarót majd. -
válasz
albert8 #27784 üzenetére
Hát igen a táp szürkéjével én sem vagyok teljesen kibékülve, de amikor a tápot vettem, még nem gondoltam volna, hogy egyszer lesz egy ilyen minőségű házam, amiben számít, hogy hogyan néznek ki a dolgok (akkor még nem ez a konfigom volt)
Flashget:
Jó kis hűtő, bár a hangjával nem vagyok 100%-osan kibékülve. Azt aláírom, hogy hűt mint a veszedelem, de azt nem teljesen értem, hogy miért van az, hogy a legminimálisabb terhelésre (mondjuk 1 mag 20%-on) már emelni a fordulatszámon :S
-
Blabcsi
senior tag
válasz
albert8 #27730 üzenetére
Nincs mögötte semmi, csak ilyen erős a fénye a moduloknak.
Nem kell mellé kislámpa estére.
Meg az is közrejátszik, hogy körbe van ragasztva. -
Motion_Blur
félisten
válasz
albert8 #27509 üzenetére
Jólvanna
Átmeneti megoldásként felülre száműztem 2db 12-es kék ledes ventit, mindenhol feketék lesznek amint el tudom dönteni hogy mit vegyek. Egyébként elöl alapból bent van egy szintén kék ledes 12-es, annak is mennie kell...sestercius: annyi bizony
-
B4l!nt
aktív tag
válasz
albert8 #27494 üzenetére
Igen szerintem is magmával lenne a legjobb
Na meg dominator GT ramokkal.
A terv már megvan kérdés az anyagiak hogy fognak alakulni. ]Próbálok majd valami szépet összehozni.Harisnyázás szerintetek hogy néz ki legjobban? Én abból is fekete(80%) - piros(20%) kombóra gondoltam. Vagy jobb lenne sima fekete?
-
Gorneck
legenda
válasz
albert8 #27480 üzenetére
Nem vagyok a fekete belső híve...viszont két opció már van bár sztem nem lesz egyikből se semmi (kevés az időm ezzel foglalkozni):
- méhsejtes lemezből (feketére fújva) lehet csinálok bele egy L alakú borítást.
- a másik, hogy otthon van hangszigetelő szivacsom is és azzal kiváltom a festést legalább az alsó lemezen.ilyennincs: A kábel elég hosszú...lyuk se lenne gond csinálni pluszba egyet, hogy beférjen (toldón gondolkodom még az szétszedve simán jó lenne). Csak nincs kedvem már megint szétkapni a gépet és fúrkodni.
-
sestertius
őstag
-
Pecc
őstag
válasz
albert8 #27347 üzenetére
Ennél a házikónál sajnos nagyon nincs lehetőség a kábelek komolyabban történő elrejtésére, ugyanis nem lehet levenni a másik oldallapot. Illetve nagyon rendezgetni sem lehet, a merevlemeznek az az egy helye van, a vga nyák vége kb 3mm-re van a belső faltól, 12es venti nem fér el hátul.
A kábelek harisnyázázására ha elköltenék jópár ezrest, talán szebb lenneEz egy 5k-s piciny ház, kicsit rendbe rakva
-
-
-
zH.
senior tag
válasz
albert8 #27110 üzenetére
köszi.
dehogy. fél óra volt ( lehet 45p ,nemtudom. ) magát a gépet összerakni. egyik nap igazítottam rajta egy kicsit olyan 10perc alatt ,most meg kb. 20perc.
egyébként régebben gondolkoztam azon ,hogy lecserélem ,de meggondoltam magam. megy 1800mhz-t és ennyi nekem elég. most egy darabig nem akarok gépre költeni. -
agemate
addikt
válasz
albert8 #26885 üzenetére
Köszönöm a tippet! Kábeleket (amelyik nem harisnyázott) szeretném bevonni, milyen átmérőjű harisnya kell pl a 2 molex->6 tűs PCI-E kábelhez, valamint a Sata kábelekhez? Valamint a fehér usb-re és audióra milyen átmérőjű kell?
A venti kábeleit még elrejtem valahogy, meg kibogozom a táp vastag korbácsait.
12V-os kábelre van valami ötletetek?
Milyen festéket vegyek?Jó sok kérdés.
-
Gaben01
őstag
válasz
albert8 #26851 üzenetére
Konkrétan hol akadályozza a takaró az áramlást?Elöl egy 14-es venti fújja be a levegőt a hdd-ken keresztül,amit a 12cm-es venti tol tovább a vga felé.A procihűtő is kap levegőt,nem lettek melegebbek a magok.
zH.: Ki tudnak jönni a vga kábelek a lyukon,de ha alulról vezetem oda őket,akkor kitakarják a vga venti egy részét,fölülről meg ronda lenne.A hdd kábeleket is meg tudom oldani,de nem egy kép erejéig szeretném,ha szép lenne.Igen,egy takarólemezzel tényleg nagyon egyben lenne az egész,de nekem pont ez tetszene benne.
Majd lövök egy képet a karton nélkül is,most nincs lelkierőm megint kiszedni a gépet a helyéről egy képért.aero: a 7600GT itt lapul a szekrényben,bármikor vissza tudom tenni a gépbe.Sajnos a lakás adottságai olyanok,hogy vaku nélkül nem lehet jó képet csinálni (a fényviszonyok messze nem ideálisak),kinn az erkélyen meg vagy sikerül jó időt kifognom hétvégén (hétköznap 6 előtt nem érek haza melóból) vagy nem.Sajnos mostanában úgy jöttek össze a programjaim,hogy nem volt időm hétvégén foglalkozni a dologgal.De nem felejtettem el.
-
total90
veterán
válasz
albert8 #26636 üzenetére
Kösz
Valóban nem sok van hátra...
(#26637) BR4D
Ha minden igaz, akkor jövőhéten megjön a harisnya és ha felrakom, utána már lassan jönnek a képek
(#26639) pincehely
1. Igen, de nem tudom mivel. Majd megkérdezem a havert, én csak a festéket vettem (vagy is csak odaadtam a pénzt rá) meg az alapozót, a többit ő csinálta.
2. Way a festék neve, többet nem tudok róla. Megnézhetem pontosan ha érdekel.
3. Festék pisztollyal, amivel az autókat is szokták fújni.
4. Nem. Amikor egy réteg rá lett fújva, akkor csak vártuk míg megszáradt és utána vittük fel a másik réteget.(#26640) python1
Melyik csavarokra gondolsz?
-
python1
veterán
válasz
albert8 #26506 üzenetére
Nagyon jó lett!
HTPC lenne?Akkor viszont nem lenne rossz bele egy 4550 HD Ati kari passzív-ba,tudja kezelni a full hd-t ami tehermentesíti a procit és minimális a fogyasztása.Én ilyet használok már 1 éve meg vagyok elégedve vele HTPC-be.Játékra nem nagyon ajánlom mondjuk. -
gooool
őstag
válasz
albert8 #26196 üzenetére
jones965-től lestem az ötletet,ugyanis nem lenne szívem eladni ezt a jó Wing Boost ventit.Remélem minden sikerül és végre tényleg elégedett lehetek a gépemmel.Még talán a PC-Syle-t is megpályázhatom majd.
A Razertől meg gondoltam megveszem a csúcsot,ha már lúd,legyen kövér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest