- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
pook20
aktív tag
válasz
Bakitm #35210 üzenetére
első átalakításom lenne úgy hogy még nem merek nagyon bele "vagdosni"!
mekkora magasítóra gondolsz?a gép elejébe bele tudok rakni egy 8 vagy12 cm-es ventilátort /annak megvan gyárilag a kialakitása/csak ott az a gondom hogy a számítógép elejében van egy pórszűrő szivacs!és nem tudom hogy az maradhat-e vagy nem!alulra nem tudom hogy milyen legyen!
-
hunmyke
aktív tag
válasz
Bakitm #27271 üzenetére
Zalmannak a hőleadó képessége nem az igazi, Scythe kb 5-10 fokkal produkált kevesebbet. Persze akkoriban csak egy Athlon x2 4200+-osom volt némi húzással. Gépet lecseréltem, ekkor vettem a hűtőt is Tt BlueOrb-ra, de nem különösebben melegedett vele a c2d E8200-as proci. Most Q9400-as procival megy a gép némi tuninggal, de most se vészesek a hőmérsékletek 50 fölé nem nagyon mennek a magok.
Szerk.: Még annyi érdekességet hozzátennék, hogy Athlon x2-n a Scythe passzívon is ment 50-55 fok között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged