Új hozzászólás Aktív témák
-
JanR
addikt
válasz
pincehely #39718 üzenetére
Nekem őőő 3 lesz benne, majd kiderül mennyire lesz halk. Bár igazat megvallva én teljesen kussos házat akarok
2db 14cm-s elől, meg 1db 12cm-s hátul (ez a vízhűtős rendszernek a ventije). Kíváncsi leszek, majd vasárnap estefele jóeséjjel dobok fel képeket. Egy Define R4 házam van amúgy - ezt is pont a csend miatt vettem.
Amúgy milyen házad van, hogy 10 venti van benne?
-
fatal1ty1984
őstag
válasz
pincehely #37808 üzenetére
szék az marad,már egy éve tervezem,hogy ujrahuzatom.ki nemcserélem mert veszett kényelmes,anno svájcbol lett hozatva
krx21-ez a ház azért jo mert szinte senkinek sincs ilyen+nagyon könnyen szerelhetö mivel darabjaira lehet szedni az egészet és a táp is külön van igy nem melegit semmit
ez a ház már csak hobbi-mindig alakul valami rajta
-
-
KAMELOT
titán
válasz
pincehely #35348 üzenetére
Akkor meg maradjon így a CPU venti és a hátsó ventit tegye fel a házra. Két venti segítse egymást ne össze vissza pörögjön a levegő. Ezt írtam....nem a fizika törvényeiről beszéltem. Másik meg, ha valakinek nincs a ház tetején venti, annak marad az a verzió amit én írtam. Mivel nekem is úgy van.
cubitek xl tank...házikód meg jó drága. Mire fel ez ilyen drága? -
imibogyo
veterán
válasz
pincehely #35068 üzenetére
Miben tudjon többet? Szerelhetőségben? Befogadó képességben? Csatlakoztathatóságban? Vizezési lehetőségekben? Kábelmenedzsmentben?
Mert ha ezek a fentiek szempontok, akkor Xigmatek Elysium jó lehet. Nekem ez az álom házam már vagy egy éve.
Ennek dupla táphely van kialakítva, fogadja még az SR-2-t is, a tetején 2,5"/3,5"-os dokkoló, USB3 stb. És van benne hely bőven.
Mondjuk egy dupla procis rendszerrel jobban mutat.
-
Gaben01
őstag
válasz
pincehely #31833 üzenetére
A gyakorlati hasznát megkérdőjelezem,mert a rács tényleg minimális részt takar ki,bár szélzaj így is lehet.Nálam egy swif2 van hátul, maxra tekerve (1700rpm) így is van hangja,ha lenne előtte még rács is,valószínűleg a szélzaj is nőne.
Jelenleg 1100-on teker a swif2,így szinte hangtalan,ráccsal nem tudom lenne-e változás.Főleg esztétikailag előnyös a rács hiánya. -
Jim-Y
veterán
válasz
pincehely #31823 üzenetére
Hát, én a saját gépemet halkítom (folyamatban van). Ami kell hozzá, halk (passzív) cpu-cooler, halk tápegység, halk ventilátorok, és ha van lehetőség rá, akkor a vga-ra is kell eszkábálni egy diszkrét hűtőt halk 12-es ventikkel, nálam priorításban csak ezek után jönne a zajszigetelő szett. Meg persze az sem árt, ha a merevlemezt lecseréled mondjuk egy külső usb3-as HDD-re amit minél messzebb raksz magadtól
Na így már csendben lenne a gép^^
-
Jim-Y
veterán
válasz
pincehely #31821 üzenetére
Hát, igaz még nem volt szivacsos házam, de ha lehet hinni a véleményeknek, akkor az számít kábé legkevésbé zaj szempontjából, inkább a belső mozgó alaktrészekből kell minél halkabbakat venni... nekem is tetszik nagyon a házad
Cubitektől még a fehér Tattoo-ra lennék nagyon-nagyon kíváncsi.
-
Gaben01
őstag
válasz
pincehely #31811 üzenetére
Gyönyörű ház,szép belső elrendezéssel,de nekem nagyon bántja a szemem a hátsó venti alatti "méd in csájna" felirat.Túl szép ház ez ahhoz,hogy ez rontsa az összképet.
Sokat valószínűleg nem számít,de én a hátsó venti rácsát is leszedném,de ez csak az én mániám.
Grat a géphez. -
szab.tam
nagyúr
válasz
pincehely #31122 üzenetére
ja, igen. az egyértelmű, hogy ez a jobb pozíció!
(sajnos, nem általános...)
csak azt hittem, még megcseréltél valamit..macko20
talán a jövő héten kapok választ, hogy tudok-e hozatni. ha igen, mindenféle képpen 8mm, nikkelezett lenne az áldozat. csak nem világos, hogy 400mm a max, vagy van 550-es is? az ára sen, és az sem, hogy tudok-e csak 100db-ot venni. ha mindenre igen, akkor a felét megtartom, a másik felét 1000,-/db áron eladom, mvm: 5db. 50db-bal tudok kísérletezni egyelőre. gyártatok pár blokkot, lefogatót, hőcserélőt. és ezzel eljátszom. ez a rövid távú terv.(#31124) Karesz85
nema vga-ba. csak a gpu blokkba. a nyákon kévő cucccok is kapnának. ezzel a technikával a 2 gpu-s kártyákat is be tudnám csövezni. de az már 50 cső... -
szab.tam
nagyúr
válasz
pincehely #31105 üzenetére
"Vélemények, hogy min lehetne változtatni?"
a tulajdonjogán. add nekem.....
szép.
szeretem a sok alumíniumot.a hátsó kifúvó ventit kivágnám, csak örvényt kavar. (habár az ilyen 2 részes cpu hűtők viselkedését nem vágom...)
tetszok a függőleges légáramlás. vesszőparipám.a winyóknak valami hangtompítást csinálnék.
-
agemate
addikt
-
JanR
addikt
válasz
pincehely #30498 üzenetére
Gyakorlatilag eddig is jo volt a hofok, csak mivel ingyen jutottam a 2 ventihez igy beraktam.
Az eredmenyek igy valtoztak.Corsair a70 + gyari venti = 4.2ghz@1.208 - idle: 29-33, load: 51-57.
Corsair a70 + e. magma = 4.2ghz@1.208 - idle: 26-31, load: 47-54.Hangban halkabb lett, de mivel az elozo megoldas is ugymond hangtalan volt, igy sok valtozas nem tortent. Ha nagyon fulel az ember akkor eszreveheti, hogy egyaltlan nem rezonal a gep es meg azt sem hallani, ahogy a levego "szallitodik"
. Annyi meg , hogy a corsair ventik 1000-en porogtek, az enermaxok pedig 740-en mennek.
Remelem mindent leirtam, ha valami kimaradt, nyugodtan kerdezz.
-
-
-
-
lalimano
tag
válasz
pincehely #28496 üzenetére
vagy kettőt "A
pwécé ne a csicsáról szóljon, hanem a beéltartalomról"(#28470) jones965: A fiadnak építetted? Brutálisan jó lett
-
jones965
Modder
-
mambo71
csendes tag
válasz
pincehely #28438 üzenetére
Harisnyáztam már 1-2 tápot
, írtam is, hogy tudom a módját, csak új még ez az egyenként harisnyázós dolog
de tetszetős
valaki infó?
- fekete 90° sata kábel
- "vandálbiztos" gombok
- harisnya jóáron!
- élvédő gumi -
-
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
pincehely #27842 üzenetére
Albumomban megtalálod azt is.
-
yakuza.tora
addikt
válasz
pincehely #27805 üzenetére
Nekem 2db Coolink SWIF2120P van a gépben. Mondjuk, ezek 1700-as max fordulatot tudnak, de ott van is hangjuk rendesen...
tactic: grat! Nagyon jól néz ki a géped!
-
sestertius
őstag
válasz
pincehely #27465 üzenetére
Amikor a Mugen 2-t lecseréltem a H50-re, nem voltak feljegyzett értékeim arról, ez a baj...
Arra emlékszem, hogy nem sok különbség volt közte - a Mugen 2 nagyon jó!Még most egyre leszek kíváncsi: rendeltem MX 4 pasztát - állítólag sokat nyom a latba. Hamarosan - szerintem hétvégén - kiderül, mit is tud.
-
sestertius
őstag
válasz
pincehely #27408 üzenetére
No, amiről korábban beszéltünk:
aero. és BR4D tanácsára kipróbáltam a H70-nél, hogy "rendesen", azaz a gépből kifelé hátra fújva jobb értékeket produkál-e a proci hűtő, mintha kintről fújna befelé.
Alapvetően alacsony rpm-re állítottam a ventiket, fixre állítva a ház ventiket is és a proci hűtő ventiket is. A különbség nem nagy.Befelé fúj:
Game alatt szinte ki sem jön a dolog, pl. Dirt2 esetében 57-54-54-54 értékek vannak. Prime 95 esetében picit emeltem a proci ventik fordulatán, és ott feljegyeztem egy 72-69-68-70 hőmérsékletet. Itt is alacsony rpm-en mentek még a ventik, a szabályzó a felén állt /azt hiszem, ilyenkor ~1000rpm körül van, vagy még annyi sem/.Kifelé fúj:
Mint említettem, játék alatt nem nagyon jön ki a dolog, a Dirt2-nél 57-55-55-54 lett. Más játékokat is néztem, de a különbség hasonló, így nem írom le azokat. A Prime 95 esetében - a szintén kicsit emelt rpm-nél - picit jobban megmutatkozott a különbség, de nem óriási: 75-73-71-73 lett.Röviden és tömören, nagy terhelésnél, nagy tuningnál lehet követni a Corsair ajánlását, és kintről nyomatni a levegőt a radira, mert számíthat. Kisebb húzásnál, játékok alatt ( pl. nálam, ahol a 3,5 GHz-ig sincs húzva a proci, és a ram sem éri el a 2000MHz-et ) nincs jelentősége. Csak annyiban, hogy nem jön be ugye a por, és összességében nem nyomjuk be a meleget a házba. Nem is bánom, hogy össze hasonlítottam, így nyugodt vagyok az elhelyezést illetően...
Bogarat ültettetek a fülembe, de nem is baj, mert így most már a jól megszokott módon hagyom a ventiket, hogy kifelé fújjanak!
-
lalimano
tag
válasz
pincehely #27432 üzenetére
Nyugi, nem fogok panaszkodni
(a házventitket kapcsolókra kötöm és ha nincs rájuk szükség csak lekapcsolom, és nem zavarja álmomat
)
Egyébként most így néz ki a házam (nagyon messze van még a késztől meg a képek minősége is nagyon pocsék).
Nyugodtan mondjatok véleményt nem vagyok sértődős -
sestertius
őstag
válasz
pincehely #27400 üzenetére
Nagyon komoly ház! Amikor valamikor a nyáron lementek az árak, 30 alatt lehetett kapni újat!!! Na akkor gondolkoztam el, hogy a 922-t esetleg cserélem, de ugye mivel annak az árai is leestek, így nem tudtam volna normális áron eladni. A 932 állítólag nagyon jó ház!
Itt találsz róla okosságokat: ph teszt, katt777 cikke. -
sestertius
őstag
válasz
pincehely #27388 üzenetére
Igen, szerintem ezt leginkább azok hiányolhatnák, akik a korábbi csúcsot, a 932-t hajtották. Ők határozottan azt mondták, hogy frankóbb, mint a 20-as. Ebben az X-ben csak a front 23-as, a többi 20-as.Előny viszont itt az oldalsó 20-asnál, hogy jól pozicionált, és légterelő is van rajta belül, ami szerintem sokat számít. Na meg hát van egy pár dolog, amit még jól megoldottak benne...
A porszűrő olyan oldalt, mint alul és felül, és talán elől is. Műanyag, könnyen kivehető és takarítható. Kíváncsi vagyok, mennyire fogja majd a port - ami nálam van bőven!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha nem saját gépedről készült képet szeretnél megosztani, akkor azt a következő topikban teheted meg:
- Xbox Classic / Xbox 360
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- Mobil flották
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- E-roller topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kompakt vízhűtés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest